SOS!!!!!!!!! MOBILIZARE PENTRU MARIUS!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
diannaalex spune:
Dana, Marius-Andrei va dorim La Multi Ani un an nou fericit cu multe bucrii multa sanatate si impliniri. Multe imbratisari si multa sanatate lui Marius- Andrei
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Dodo-pui spune:
Un an cat mai usor va doresc!
La multi ani!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dana.andrei spune:
Am primit imbratisarile voastre! Multumim din suflet, ne bucuram sa va stim alaturi de noi (mai ales Andrei). Va dorim un LA MULTI ANI CU SANATATE, IMPLINIRI SI MULTE BUCURII!!!
dana.andrei spune:
Buna fetelor! Andrei a inceput scoala, am fost cu el la patinoar, dar frigul de afara nu-i face bine ochisorilor. La bazin ne-a interzis sa mergem, asa ca face si noi ce putem sa mai iesim din rutina zilnica cu stres, adica fugim cate un pic la patinoar.Am inceput si eu serviciul, inca fac tratament, nu pot spune ca ma simt minunat,dar nu deznadajduim. Urmeaza un control la spitalul din HD.Va pupam cu drag
ancadragoman spune:
Dana,la multi ani si un An Nou mai bun decat cel care a trecut .
Va pupam si ne gandim la voi
O sa te rog cand ai timp azi sau maine sa dai raportul lunar,adica sa ne spui cati banuti au intrat in luna decembrie
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
dana.andrei spune:
Buna Anca, imi cer iertare ca nu am reusit pana acum sa scriu dar sambata am plecat un pic cu Andrei la tzara si am venit aseara tarziu. Raportul lunar pe luna decembrie: s-au donat 401 lei din care 13.5 lei ne-au luat cred ca pentru cei care platesc cu OP.( au fost 5 intrari ori 2.7lei). Sigur ca am luat medicamente, am mai pus si noi 60 lei pentru intreg tratamentul. Au scumpit medicamentele, astia nu mai gandesc, zici ca au luat-o razna de tot. sa nu mai vb de controale. Si ne gandim cu groaza la plecare din aprilie in Germania, mai ales ca medicul s-a mutat cu totul in Munhen din Augsburg, unde mergeam de 5 ani.Nu ne plangem, ne vom descurca. Banuti trebuie sa adunam, ne e teama ca l va opera si de cataracta.Nu stim ce ne asteapta.Important este ca sunteti alaturi de noi, ne incurajati si ne face bine.Va multumim pentru tot si doamne-doamne sa va rasplateasca!
dana.andrei spune:
Anca ti-am trimis confirmarile pe mail. Multumimi fetelor!!!
Andrei nu se simte f bine, e mereu obosit (din nou). Cam des patim asa cu el, doarme in nestire, nu are vlaga in el.Degeaba ii dam aspacardin si vitamine. Si tratamentele astea pe termen nelimitat fac bine intr-o parte si strica-n alta. Va pupa cu drag!
dana.andrei spune:
am dat confirmari la Anca! Multumim din suflet . Andrei a participat la simpozionul de romana ( M. Eminescu) pe tzara, a fost tare mandru cu lucrarea lui pe care a prezentat-o. L-au felicitat profesorii. Urmeaza un nou control la spital, suntem nevoiti sa-i facem un alt ochelar , vom vedea saptamana viitoare. Va imbratisam cu drag
dana.andrei spune:
buna fetelor!Vrem sa va spunem ca suntem binisor, atat cat se poate dar Andrei a fost foarte necajit si descurajat din cauza ca a dat test la matematica si nu a copiat de pe tabla cifrele corect.Rezolvarea lui a fost de 9-10, dar nu a vrut sa-i ia in considerarare faptul ca nu a vazut bine.A incercat sa-i explice profesoarei si nu l-a ascultat. Profesorii uita mereu de problema lui de sanatate si el incearca sa le dovedeasca, spunand: "sunt orb dar nu si prost".Dovada ca participa la toate concursurile si olimpiadele, chiar dac nu e f bine pregatit, spune ca-i o experienta in plus pt el. Fetelor, ma doare sufletul si inima.Ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de el si de toti copii de pe lumea asta. Va pupam cu drag