SOS!!!!!!!!! MOBILIZARE PENTRU MARIUS!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

am uitat sa scriu la bazar ca am primit coletul de la tine. multumesc foarte mult. imi place maieul si mai ales bonusul. am fost tare incantata .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.andrei spune:

Mada , ma bucur f mult ca-ti place ce ti-am trimis. Am avut emotii. Maieul cred ca trebuie spalat cu apa calduta, e lana din Angora si e mai sensibil. Mai bine ca mi-ai scris aici, ma descurc mai usor .

Confirm pentru CGabriel 10 lei si DRadu = 30lei. Multumim din suflet.

dupa cum stiti, ne pregatim de drum, incetul cu incetul. Andrei a slabit f mult, e ca un ogar.De fiecare data cand se apropie plecarea, chiar daca nu se arata, pana ajungem acolo e numai piele si os. Cand il vad cei de la klinika, primul lucru pe care-l spun: "Vai , ce slab esti!" Oricat m-as ocupa de el,isi revine psihic apoi fizic ( dupa 2 luni).

Mergi la inceput

Confirm pentru PMonica = 10lei si DVAlex = 10 lei.Au intrat astazi banii, multumim din suflet!

Mergi la inceput

Confirm pentru: DLacra= 10, MIRaluca= 15, MLacra=22 si ICGabriela=10.
Multumim din suflet tuturor care sunt alaturi de noi.Doamne -Doamne sa aiba grija de voi!
Suntem agiati, stresati,ne este groaza de drum, dar stim ca Dumnezeu nu ne lasa si ne are in paza lui. Nu stiu daca reusesc sa va mai scriu inainte de plecare, dar cu siguranta la intoarcere va voi anunta. Va pupam cu drag Andrei, mama si tata lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pe luna octombrie s-au strans aprox 300 ron pe care Dana i-a tinut pntru plecarea in Germania.Multumim tuturor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Buna seara tuturor! Situatia nu este tocmai buna, a recidivat boala si la ochiul drept. Am inceput tratament si pentru asta. Sper ca maine sa fie ultimul control si sa nu trebuiasca operat.Cataracta aveanseaza.Tensiunea e destul de mare pentru atata tratament si pentru cele 10 operatii. Cred ca sunt o mama pacatoasa si nu ma rog suficient pentru copilul meu. Plus ca medicul lui Andrei se va muta cu totul in Munhen si noi va trebui sa-l urmam.Ne va fi si mai greu , ne-a spus ca vor mai urma operatii.Suntem tot in stand by (aici in Augsburg stam la o fam si de abea am apucat sa pun mana pe calc sa va scriu)Va multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi, conteaza foarte mult!!!Va pupam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

dana, imi pare tare rau sa aud vesti rele. te inteleg foarte bine, cu atat mai mult cu cat si sotul meu are probleme cu unul din ochi (cu care nici nu mai vede de vreo 7 ani). si eu am emotii mari cand merge la controale. imi e teama sa nu-i spuna ceva rau si sa reincepem operatiile. deci te inteleg mai mult decat crezi. este cumplit.
suntem alaturi de tine si vrem sa te incurajam, sa ai puterea sa-ti ajuti copilul.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti ALBUMUL MEU
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Am ajuns acasa. Suntem tot asa, tratament intensiv, vom incepe aici controalele, saptamanal sau cel mult la 2 sapt, dak pana in aprilie vom mentine tensiunea cat de cat, va trebui doar atunci sa mai mergem in Germania. Acum ne-am luat o parte din tratament, sa ne ajunga pana in aprilie. ( un flacon de picaturi e 30 euro si nu se gaseste la noi). Multumesc Mada din suflet pentru incurajare, ma simt minunat cand imi scrieti. Se pare ca glaucomul cu unghi inchis e mai grav decat celalat cu unghi deschis. Nu stiu, poate si norocul. Nu am stiut de sotul tau, imi pare sincer rau. E cumplit. Tot glaucom are? sau? Oare te pot ajuta cu ceva?
Vreau sa confirm pentru : DDMaria 15 lei, BFlorinela 10 lei, SMarian 15 lei, CEVioleta 10 lei. Multumim din suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaciu1977 spune:

Depus astazi 100RON. Numai bine.

Mergi la inceput

Vreau sa multumim tuturor care sunt alaturi de noi. In seara asta Andrei se simte rau, are de scris si de invatat iar o parte din vinisoarele ochiului stang s-au spart, e rosu, iritat, arata tare rau.Il ajut, ii mai scriu si eu in caiete, dar il cam deranjeaza, vrea sa -si faca treaba cat se poate de normal. Parca de un timp in coace isi ascunde boala, se preface ca nu are nimic, nu mai povestim ca altadata de probleme si cred ca nu este tocmai bine.
CONFIRM PT:
HMihaela 42 lei, LAurel = 100 lei si BEIulia = 22 lei. Domnul sa va rasplateasca. Va pupam

Mergi la inceput