SOS!!!!!!!!! MOBILIZARE PENTRU MARIUS!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
dana.andrei spune:
confirmarea este pentru oaciu1977
Andrei a inceput scoala bine, cu 9 la testul de la mate si un 10 la info.Speram ca nu va trebui sa stam prea mult la clinica, astfel nu pierde din scoala si ii va fi bine. Pupici la toata lumea! Sunteti deosebiti!
dana.andrei spune:
Buna fetelor! Maine mergem la un mic control in Hd, este pentru a putea pleca la drum cat de cat linistiti. Vreau sa mai multumesc si lui PM,DDM, RMN, CN, RG, BF
dana.andrei spune:
Buna seara la toata lumea! Am fost la control,in HD, tensiunea oculara se mentine bunicica, dar nu se poate renunta la medicamente. Ar fi fost bine pentru el. Mergem ininte si facem tot ce se poate.Partea proasta este ca are si inceput de cataracta la ambii ochi.Vom vedea ce ne spune si profesorul din Germania. Ghinion. Va doresc o seara placuta
dana.andrei spune:
Vreau sa confirm banii intrati de la BEIulia, PAMonica,DLacramioara,BEIulia, BDAlexandrina , multumim din suflet!!! Ne bucuram f mult, mai ales acum ca s-au scumpit medicamentele si numai astazi am lasat 100 lei la medic. Doamne-Doamne sa aiba grija de voi!
ancadragoman spune:
DANA IMI PARE RAU CA VESTILE NU SUNT TOCMAI BUNE,ACUM SA VEDEM CE SPUNE SI DR DIN GERMANIA
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
dana.andrei spune:
Asa este Anca, e cam greu, sunt 8 ani in care am sperat si inca mai speram la bine,dar cand primim cate o veste proasta, parca ne este din ce in ce mai greu.Astazi i-am luat mirtillo si lacrimile artificiale (120 lei), maine mai luam o parte si retul din Germania.Se pare ca de la atat de mult tratament, i se usuca corneea, are inflamatii neinfectioase, e f sensibil si atunci trebuie sa puna mereu Systane.Ochiul stang uneori parca e injectat cu sange. Dar bunul Dumnezeu ne ajuta si are grija de noi.Saptamana asta este invitat la o alta clasa de-a XI- a,au inspectie si el va sustine o lucrare facuta in powerpoint despre Etnogeneza poporului roman.A lucrat ceva la ea,i-a reusit si a luat 10.Va pupic !!!
dana.andrei spune:
Confirm :AREscu = 15 si RMNicoleta =50.Multumim frumos
La noi agitatia dinaintea plecarii sa lasa simtita. Vrem nu vrem...asta este. Andrei spune ca e satul de atatea spitale,dar oricum ar fi nu vrea sa renunte.Asta ne bucura si ne da putere sa mergem mai departe.Va pupam
dana.andrei spune:
Astazi, Andrei a fost f bucuros pentru un 10 cu felicitari la romana si pt faptul ca profesoara a spus ca ceilalti din clasa se vor raporta lui Andrei. Dak fac lucrari mai bune decat el vor lua si ei note mari, dak nu, nu.E tare bucuros, spune ca vrea sa dovedeasca ca e mai bun decat ei chiar daca are probleme cu sanatatea.Va pupam!
dana.andrei spune:
Vreau sa fac si eu un album cu poze, dar inca nu ma descurc prea bine. Poate reusesc sa fac dupa ce ne intoarcem din Germania, sau poate chiar mai repede.