SOS!!!!!!!!! MOBILIZARE PENTRU MARIUS!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana.andrei spune:

salutam pe toata lumea. Suntem tare obositi si fara vlaga in noi ( e vb de Andrei).Astazi nu s-a dus la scoala, a fost ca o leguma.Cand este asa nici noi suntem buni de nimic. Doar marti avem programarea la medicul oftalmolog. Va pupam

Mergi la inceput

buna fetelor!Suntem mai bine.Am luat vacanta, maine avem programarea la medic, asa ca va vom scrie si maine seara daca nu ajungem acasa prea tarziu.Am dat confirmarile la Anca, multumim si va pupam cu drag

Mergi la inceput

buna seara la toata lumea. Am fost la control, trebuie sa schinmbam ochelarii, are deja -8 miopie. Cataracta la ambii ochi peste glaucom, ni s-a marit doza de medicamentatie. Ce putem spune? Ne rugam la Dumnezeu sa stagneze boala. Am fost sa comandam lentile, ne vin peste 2 saptamani si ne costa in jur de 500 lei.Sper sa-l ajute sa vada mai bine, pana il va opera si de cataracta. Vom vedea in aprilie ce vor spune si cei din Germania.Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

"schimbam"....scuze pt greseli

Mergi la inceput

Buna fetelor! Vrem sa va spunem ca inca odata Dumnezeu ni se arata in cale. Si o spun asta pentru ca sotul meu a avut accident cu masina si nimanui nu i-a venit sa creada ca ascapat cu viata. Masina nu se mai poate repara, este praf.Conteaza ca el este bine (inafara de faptul ca suntem inca in soc), Andreiut ne incurajeaza din toate punctele de vedere. Avem un copil minunat si sunt sigura ca Doamne-Doamne nu il va lasa sa-si piarda vederea de tot. Va pupam si sa nu va pierdeti nadejdea in Dumnezeu niciodata!

Mergi la inceput

E foarte greu sa fii mama si sa ai un copil bolnav, un ingeras, care nu poate sa tina pasul cu ceilalti copii.E cumplit. Ma rog si pentru Ionela sa fie mai bine,e groaznic sa-ti vezi micutul ca o leguma, asa l-am vazut si noi pe Andrei de n- ori.Si acum mai face de-astea. Zbiara sufletul in noi, ca mame.Ne rugam pt toti copii, dak ei sunt bine, suntem si noi. Va pupam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dana am ramas masca cabd am citit mesajul tau,bine ca nu a patit nimeni nimic ca fierul este fier...
Te rog sa dai pana pe 7 ce banuti au intrat in ianuarie si pupici pentru voi.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput

cu mii de scuze pentru intarziere, dau acum suma adunata cu multumirile de rigoare: 84 lei.

Ne-am straduit sa iesim din soc, a fost chiar ziua in care am avut si controlul la medic cu Andrei, si acolo ne-a spus ca trebuie schimbat ochelarul are deja - 8 miopie, m-am necajit si pt asta, cataracta avanseaza dar inca nu e de operat, intindem cat mai mult spun medicii. Vom vedea ce spun in aprilie cand va trebui sa fim in Munchen. Andrei si-a luat Atestatul de radioamatoristi si e tare fericit, merge la club si face transmisiuni,nu necesita efort vizual.Ne bucuram ca isi gaseste mereu cate o preocupare. Va pupam cu mult drag si va imbratisam.

Mergi la inceput

Ne-au venit lentilele, urmeaza sa mergem dupa ele si sa ni le monteze. Andrei se pregateste pt olimpiada de telecomunicatii pe judet, se pare ca ne place electronica si telecomunicatiile. Acum e chiar bine psihic , ne ridica si noua moralul,avem o mare bucurie in suflet cand il vedem si pe el voios.
Fetelor, am facut confirmari la Anca, multumim din suflet.

Mergi la inceput

Avem ochelarii si suntem bucurosi ca vedem mai bine, atat cat se poate.Mai nou s-a apucat sa invete codul morse.V-am spus ca are autorizatie de radioamatori si are indicativul YO2MMA, merge aproape zilnic la club. Marti ne mai vin o serie de medicamente pe care le-am comandat, nici macar compensate nu sunt. Astia ne mananca de vii.Acetazolamida, aspcardinul, sa nu mai spunem de mirtilene sau de optiluteina si altele pe care ni l-e a dat medicul si nu intra pe nici o reteta, ba mai mult platim si la reteta compensata cu truspotul. Combiganul il luam direct din Germania, aici nu se gaseste.Ce sistem de sanatate avem...Va pupam cu drag si va dorim o saptamana cat mai usoara alturi de copilasii vostrii

Mergi la inceput