SOS!!!!!!!!! MOBILIZARE PENTRU MARIUS!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana.andrei spune:

Am facut confirmari lui Anca si maine pun coletele la postaMultumim tuturor

Mergi la inceput

coletele le-am pus la posta luni, adica ieri. Astazi am fost la stomatologie cu Andrei,dar medicul nu a reusit sa-i plombeze nimic din cauza ca gingiile sunt inflamate. I-a facut si dat tratament pana marti, cand vom merge la control.Va pupam cu drag

Mergi la inceput

luna aceasta s-au adunat 169 lei. Ne bucuram ca sunteti alaturi de noi si dumnezeu sa va rasplateasca.Sigur ca i-am si luat lui Andrei medicamente,luam pe rand pe cum avem nevoie. Va dorim un inceput de saptamana cat mai usor si mai placut

Mergi la inceput

Buna fetelor. Am avut o saptamana urata si grea. Nu ne simtim foarte bine, cred ca si de la vremea asta. Andrei a stat acasa, nu s-a dus la scoala. Acum e binisor si doreste sa participe la olimpiada de electronica. E o experienta in plus pentru el si mai uita de probleme.Ne pregatim cu emotii si stres mult pentru luna viitoare in care va trebui sa plecam din nou in Germania cu el. Asteptam sa ne comunice ziua. Va pupam cu drag,

Mergi la inceput

salutam pe toata lumea! Andreiutz de 2 sapt se necajeste cu dantura, nu-i sta plomba din cauza gingiei inflamate, i se desprinde de pe dinti, ii sangereaza f mult si ce sa mai spun, se chinuie. Tratamentul lui pentru ochi,in timp indelungat da tot felul de reactii neplacute.(era o vorba: un medicament face bine intr-o parte si strica-n alta).Parca nu ar fi destul de slab, numai asta i-a mai lipsit, nic sa manance nu poate, il doare toata guritza.Vom trece cumva si peste asta. Va pupam cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Offffff Dana multa sanatate lui Andrei si tie multa putere. Suntem si noi alaturi de voi si va imbratisam cu drag.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Dana LA MULTI ANI fie ca toate dorintele sa ti se implineasca si sa petreci frumos de 8 Martie alaturi de cei dragi.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_elena spune:

la multi ani!!! tuturor mamicilor, va pupesc
si pe tine daniela si pe andrei.

Mergi la inceput

Si eu va doresc LA MULTI ANI cu multa sanatate si multumim din suflet ca sunteti alaturi de noi.Chiar daca a trecut de 8 Martie, luna aceasta este toata a nostra, nu? trebuie sa ne simtim bine. Va pupam cu drag Dana si Andrei

Mergi la inceput

Si noi spunem ca Andrei sufera mult. Nu-i zi sa nu-l doara ceva sau sa nu-l deranjeze ceva.Inca se necajeste cu dentistul, ii iasa si o masea de minte, e durerea de pe lume. Si cum are restrictii si la medicamente din cauza glaucomului, e tare greu.Numai sa nu se imbolnaveasca.Saptamana aceasta vom afla ziua cand vom pleca in Germania.Agitatie, emotii, stres...etc.Andrei se pregateste pentru sambata la olimpiada de telecomunicatii,(asta cand il lasa durerile).Va pupam si va dorim o saptamana cat mai usoara

Mergi la inceput