SOS!!!!!!!!! MOBILIZARE PENTRU MARIUS!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 14
dana.andrei spune:
ei, suntem mai bine si ne bucuram de fiecare clipa buna a noastra.Astazi a fost si la scoala si a inceput sa manance bine. Inca nu am aflat ziua cand plecam, dar va vom anunta.Va pupam cu drag
mirela_elena spune:
asa este toata luna este a noastra, a femeilor. la mine cel putin asa a fost, sa ne spui si noua cand o sa plecati.
va pupik dulcik
ancadragoman spune:
Mai fetelor dar de Ramona mai stiti ceva?Teo ce face?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
dana.andrei spune:
Buna fetelor! Andrei a luat mentiunea I pe judet la olimpiada de telecomunicatii.La cat a tot lipsit de la scoala e foarte bine, spunem noi, dar el nu, ar fi vrut mai mult(ca fiecare).Inca nu stim cand plecam, a ramas sa sunam din nou luni, speram sa avem un raspuns pozitiv pentru noi.
pe toata lumea
P.S. O voi suna pe Ramona, daca vrea si poate sa intre si ea pe net.
dana.andrei spune:
Plecam in 09 Aprilie, avem in sfarsit programare. Mai sunt doar 2 sapt.care vor trece f repede la cat de multa agitatie este in jurul nostru. Ne rugam la Dumnezeu sa ne fie bine.
ramyteo spune:
Buna fetele.
Nu am mai intrat de mult si nici nu mai prea pot intra si din cauza netului
Anca suntem binisor, Teo e bine, merge la gradi, a fost pentru prima data la dentist si se bucura, ne bate la cap sa o mai ducem si in rest ce sa mai zic...a crescut.
Dana noi tinem pumnii, sti tu
Va pupam si cand mai pot o sa mai intru si eu
dana.andrei spune:
Am primit sumamultumim din suflet, (in 24 au intrat banii).
Ramona...bine ai revenit.Parca si noi stam la Bucuresti, ce rar vb.Multumim pentru incurajari.Acum suntem foarte ocupati, ne straduim sa adunam cat mai multe semnaturi pentru cei 2% care-i aduna Asociatia Neuromotorilor din HD iar banii vor donati lui Andrei.Avem un pic de umblat, dar va merita.Asa ca cine va dori sa-i directioneze catre Asociatie,sa ne contacteze(sau pe Anca), eventual sa lase un mesaj.
Andrei este bine acum,a inceput sa se dea cu rolele, ii face f bine putina miscare(mergem impreuna, normal).Va pupam cu drag
ancadragoman spune:
Dana astept formularul
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ramyteo spune:
Dana si eu astept ca dau "sfoara in tara" cu cei 2% .
Am sa mai intru dar uite si acum am scris ceva si mi-a cazut netul...sper sa apuc sa il trimit pe asta... daca stateam la distanta poate ne auzeam mai des
Anca am uitat sa iti zic ca am vazut pozici cu Maria, e frumoasa foc de la noi.
Un inceput de saptamana cat mai frumos va doresc