Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
crisuletzul spune:
salmonella......pfuaii....hai sa nu ne mai incarcam cu ganduri asa rele!
Am spus eu mai sus ca intr-un fel nu e bine sa stim atatea.....ajungem sa analizam orice...si de multe ori sa ne joace si minte feste!!!
rala....admir ca esti sincera!meritam na-na ca fumam dar mi-a zis mama ca atunci cand a fost gravida cu mine nu a putut sa lase de tot tigara si ca doctorul ginecolog i-a zis sa nu treaca de 5 tigari pe zi pt ca oricum eu eram obisnuita cu nicotina!
Acum vad....astept sa patesc si eu ce a mai patit si altele.....sa imi vina rau de la tigara
6+
http://pregnancy.baby-gaga.com/
rala spune:
Mai fetelor, daca tot o sa ne petrecem 9 luni impreuna zilnic, ar fi mai bine sa spun de la inceput despre mine ca da, sunt stupid de sincera, si poate de multe ori o sa jignesc pe cate cineva cu sinceritatea mea. Pentru care imi cer anticipat scuze.
Crisu, asa este, eu astept de 6 luni sa vina greturile alea care sa ma scape de viciu, dar se pare ca m-au ocolit . Am auzit si eu povesti cu medici care chiar recomanda sa nu te lasi de fumat, nu le-am crezut niciodata dar... nici nu m-am lasat.
Cat despre toate informatiile astea care ne bombardeaza zilnic, si mie mi-ar fi placut sa fiu mai nestiutoare si mai linistita din multe puncte de vedere, dar ce putem face? Suntem o generatie informata iar pruncii nostri vor fi si mai si.
8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
crisuletzul spune:
rala.....este super ok sa fi sincer....pt ca daca esti sincera,esti incojurata de putine persoane,dar macar esti sigura ca acele persoane te apreciaza!
Tot timpul imi reprosa omul meu ca sunt prea taioasa cu clientii,ca nu ii menajez...ca bla bla....cand am intrat in acest cerc al reciclarii,ma gandeam ca voi intalnii oameni de la care sa invat una alta...oameni cu carte,...etc.....Praf,pulbere....ce sa menajez?un om care lucreaza de 9 -10ani in domeniu reciclarii si nici nu stie denumirea materialului pe care il vinde sau cumpara...
in fine,nu asta e idee....fii sincera si mai mult de atat.....de multe ori tragem concluzii pripite din cauza ca nu ne auzim,doar vedem ce scrie si totul poate sa fie interpretabil.....mai punem ca sunt si gravidute(putin irascibile)....si bummmmm!!!!ies scanteiele!!!
Toate ne dorim doar binele si sa ducem sarcina pana la capat sanatoase!!!
6+
crisuletzul spune:
se vede ca pic de somn....multe litere am papat....asa as dormi!!!
Apropo....cu tigara...am sa o las....nush cand...pt ca inca imi este pofta
6+
rala spune:
N-as vrea sa monopolizam discutia, dar se pare ca finalul de zi de lucru e mai relaxat la noi decat la alte fete. las' ca si pe mine ma frustreaza cand gasesc 7 pagini scrise intre 9 si 11.
Cum stati cu cafeaua? Eu mai beau, una pe zi, si una decaf. Eram tare cafegioaica in trecut, am incercat sa o las de tot si dupa 2 zile de dureri de cap am descoperit si cauza: tensiune 8 cu. De atunci beau.
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
crisuletzul spune:
si eu am ajuns la una pe zi....si 1-2 deco....
apropo...cu baby gaga....e atat de cute!!!la semnatura apare imaginea dar pe forum,nu:(
6+
ioanast spune:
O cafea dimineata si o jumatate sau rareori una intreaga la pranz. Cum am pofta. E super ok daca te incadrezi in 2 cafele pe zi, asa am citit. Alcool insa numai din bomboane:-) De fumat nu fumez.
8+
eliza_cri spune:
nu consum nici cafea, nici bautura si nici nu fumez, dar greturi am sa imi traiasca ca si la celelalte sarcini...eu zic ca e ca la loterie daca e sa se intample ceva se intampla si gata
rala si eu sunt vb cuiva apropiat nesimtit de sincera si din aceasta cauza unii nu ma accepta....la noi in familie asa suntem amandoi...ce pot sa spun suntem mai izolati mai ales in urma unui eveniment trist din trecut.....
tot timpul zic ca o sa tac si asa fac cand vad ca ma roade...deh asa suntem nu ne poate schimba nimeni...fi cuminte e ok si asa ca noi
5+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
crisuletzul spune:
sa nu taci niciodata!daca oamenii sunt sincera,te accepta asa cum esti!
Si eu am fost oarecum marginalizata ca sunt cam directa,dar pe urma mi se dadea dreptate!
De asta aveam probleme si cu fetele(am crescut intre baieti)....pt ca mie daca nu imi placea cum ii statea la cutarica rochia sau parul sau orice altceva....spuneam!
La lucru,la fel!Imi spun opinia!
Pentru ca altfel....daca incerci sa te disimulezi ,risti ca iti pierzi identitatea!
Scuze ca scriu atat dar mai am 3 containere la incarcat si nu pot dormi pentru ca trebuie sa astept sa le fac actele.....si sunt rupta`n gura de somn
6+