Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

durerile alea la miscari mai bruste, sau mai precis la miscai care implica intinderea zonei, am si eu si ne insotesc pe tot parcursul sarcinii.

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

misticgirl bine ai venit, iti doresc un bebe sanatos si nascut la termen.
Raluca la multi ani si sa ai parte numai de bucurii. Iti doresc o sarcina usoara , lipsita de probleme.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Alysa, asa se explica faptul ca ti-a iesit pozitiv testul de la 3 saptamani. Calculasesi gresit UCM

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Cate sunteti fumatoare?....daca sunteti...v`ati lasat?........eu ma tot lupt cu asta.....ma tenteaza.....imi este pofta!!!!ziua nu....noaptea imi este!!!!!

grrrrrr

6+

Bebe meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ce spor aveti la vorba! Am trecut sa va salut si sa va spun ca va citesc.

Cu greturile stau bine, adica m-au mai lasat insa ieri si astazi am "pacatuit" cu nista salata de boeuf, cu maioneza facuta traditional in casa. N-am putut sa ma abtin, insa ma sa fie bine...

Victoria, mami de Anna Sofia, 8+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Gata, am schimbat si semnatura. Abia astept sa mai treaca saptamanile pna la 13, cand am eco. Si ma tot uit sa vad daca incepe sa se vada ceva burtica, desi la prima sarcina abia pe 17 sapt. a incepus sa se vada ceva.

Noaptea trecuta visam ca se misca bebe, e un sentiment tare frumos La prima sarcina, cand se facuse Sofia mai mare, pe la 30 de sapt. parca, cand stateam intinsa in pat puteam sa-i simt conturul corpului, pe unde e capusorul, fundul

Victoria, mami de Anna Sofia, 9+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

ieri si astazi am "pacatuit" cu nista salata de boeuf, cu maioneza facuta traditional in casa. N-am putut sa ma abtin, insa ma sa fie bine...

si eu. ma duc sa mai imi pun o portie
bine ai mai dat pe la noi! te asteptam mai des

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=151102&REPLY_ID=5845725

Alexa, te-as sfatui sa te abtii de la invitatii la schimburi de roluri. Nu stiu cine e oana iar ce este normal sau anormal in ceea ce ma priveste, sau ce tabere aleg (m-a invatat pe mine tata inca de mica) numai eu aleg.

8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

ralu-eli multi ani traiasca, multi ani traiasca..LA MULTI ANI!!!
sa fii sanatoasa si tu si bebelusul si sa va bucurati de tot ce e mai frumos!

eu am venit la de la eco la Iosup,foooarte tare! am vazut pana si laba piciorului, este super super, m-as fi uitat intr-una si nu as mai fi plecat...samburelul are 3,03 cm si este in parametrii normali, da din maini si din picioruse la greu, are 180 batai/minut (inimos!!!)..mi l-a masurat si para-masurat, rasucit si invartit si mi-a explicat foarte in amanunt fiecare aspect...n-am mai rezistat pana la 12 sapt, acum m-am mai linistit, mai e putin pana la 12 sapt

[+10 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Apropos de pacate culinare si bunatati interzise, eu intelesesem ca maioneza mai ales cea facuta cu oua crude nu prea e permisa din risc de salmonella. Voi ce stiti? Eu una am mai mancat, rar si cu strangere de inima. Dar am renuntat de tot la tiramisu facut in casa din acelasi motiv. Se poate face maioneza si doar din oua fierte?
Cris... tigarile .... nici eu nu le pot lasa total, desi ma mustra tare constiinta.

8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput