Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Eu sper sa avem toate parte numai de doctori cu care sa ne intelegem bine si sa fie oamenii si profesionistii potriviti pentru fiecare din noi in parte. Sa ne ajute sa aducem pe lume omuleti sanatosi si veseli, pentru ca la anu' pe vremea asta sa organizam intalnire cu carucioarele in parc.

8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ralu-eli sa fi sanatoasa si voioasa, sa va vedeti cu bine la termen LA MULTI ANI!

5+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

eu in week-end mai nasol ca tot am nunti, botezuri si mai sunt si nasa, plec in delta pana la sf lui mai nu am nici un week-end liber offf

Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

umm....de ce sa nu ne vedem cand suntem intre sapt 10-15....?sa fim toate cu burtica vizibila cat de cat

Apropo de medici....eu anul trecut cand am pierdut sarcina(tot cu un medic de la Elias)....am fost subiectiva si am dat vina pe el!Astazi consider ca sarcina mea nu a evoluat cum trebuia si corpul a respins-o!..tineti cont de acest lucru....corpul cand considera ca sarcina nu evolueaza cum trebuie o elimina!
ne-am robotizat...stim prea multe....si avem tendinta sa tragem concluzii pripite....mai nou aflam mai multe de pe net decat de la doctor!suntem prea informate....si pentru orice impunsatura pe care o simtim in corp,deja banuim 1100 cauze!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna ziua!
Sunt Claudia, o mai veche membra DC, viitoare mamica. Va rog sa ma primiti si pe mine in Clubul Burticilor cu ursuleti de nov-dec 2010. Iata datele mele:
Claudia, DN 16.01.1982, mamica lui Nicholas (DN 25.11.2004), UM 10 febr 2010 si DPN 17 noiembrie 2010.
Cu drag,
Claudia

Claudia si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Ceau claudia!!!
Bine ai venit la noi!!!
Sanatate la puiutii tai!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Sigur sunt normale durerile laterale la miscari bruste - le am si acum, le-am avut si la prima sarcina. De ex uneori daca stranut zici ca ma desfac pe bucati de la acele impunsaturi. Dar nu ma desfac, sunt sigura:-)
Si eu sunt mai emotiva, plang mult mai usor, sunt hormoneii.
Despre vacata, m-as fi gandit la Antalya, totusi cum eu nu sunt foarte dezinvolta in timpul zborurilor - ma cam stresez - ma gandeam la Bulgaria, Nisipuri.
Eu am nascut primul copil cu doctorita Ranga de la Giulesti, acum merg la Cezara Bucur tot de acolo. A mai nascut cineva cu ele?
Fetelor dar la bloc nu sta nimeni? Ca toate sunteti cu gradinarit, animale, agricultura....:-))))

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Rala, apropo de emotii..daca nu l-am bocit pe presedintele Poloniei duminica seara!!!!!

Simona 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mai reteta aia a fost foarte buna! au iesit foarte parfumate si gustoase si pufoase . pacat ca se impart la 5 sau chiar 7 daca mai vin musafiri

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Rala ce ar fi fost in sufletul tau daca ti s-ar fi intamplat tie? A fost o gresala medicala si asta se va dovedi pana la urma, pentru ca probabil tu sti ca sunt in proces. Sa ma fereasca Dumnezeu de asa ceva,nu doresc la nimeni asa ceva. Cred ca era mai normal , acum tu sa fi de partea Oanei.Dar fiecare cu parerea lui. Eu sunt de acord ca acesti medici in cele mai multe cazuri au facut bine, dar uite ca exista si exceptii. Si e rau sa fi acolo personajul principal.

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui rala
Apropos de medici, pt Alexa, nu vreau sa ma intelegi gresit si oricum toti oamenii au dreptul la opinie, dar nu mi se pare corecta alaturarea voit rautacioasa a numelui lui tutunaru cu povestea nefericita a soniei. Crede-ma, adevarul este intotdeauna undeva la mijloc.
8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Daca ti se intampla tie nu aveai aceasi atitudine ,adevarul este la mijloc dar el si Iosup au gresit clar in cazul Soniei.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

9+

Mergi la inceput