Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
celesta spune:
A inceput sa mi se vada burtica prin haine... nu ma asteptam sa se intample atat de devreme, mai ales ca inainte de sarcina am avut o greutate normala... cand ma uit din profil in oglinda (daca port ceva mulat, sau drept, pe corp) arat ca un saculet.... s-a dus talia de care eram mandra
La voi cum e?
Greturile sunt pe trecute, cel putin azi nu am avut... dar recunosc ca lipsa lor imi da o senzatie de insecuritate, de teama ca bb a patit ceva... apoi imi spun ca totul e ok, si ca numai imaginatia mea bogata e de vina...
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
10+
douradoudou spune:
fetelor ce ziceti de zinnat de 250?..si contra flu(asta e supliment alimentar cuvitamina c si ginseng) si anginova de supt pt amigdale...nu mai pot de durere am luat un anginova dinala si m-a mai lasat..dar stranut mult si ma doare cand tusesc..iau un sirop de tuse de plante ...de zinnat mi-e un pic frica dar ce sa fac?/nu mai pot s astau cu infectia asta in mine..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
sashenka_h spune:
si eu sunt dependenta de cafea si pipasa inraita, la inceput cand am aflat de sarcina am redus tigarile dar nu am reusit sa renunt, dar in scurt timp mi-a fost atat de rau incat nu-mi mai suportam nici sotul cand venea de la tigare, iar gand simt mirosul de cafea mi se face mai rau...ce iti este si cu femeile astea gravideee
doura si eu am avut infectie acum 2 zile si am scapat fara antibiotic, eu zic sa nu iei. eu am scapat cu frectii cu spirt si carmol, mult ceai cu lamaie si miere, la gat comprese cu spirt cu o punga peste si legate cu un fular lasate pana simti ca te arde gatul, dar trece foarte repede, vitamina c de 180mg. altceva nu stiu ce sa-ti spun..doar multa multa sanatate
Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
alinushca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui celesta A inceput sa mi se vada burtica prin haine... nu ma asteptam sa se intample atat de devreme, 10+ |
la prima sarcina la 10 saptamani incepe sa se vada. chiar si la cele care poate au ceva burtici din dotare . dar poate mai degraba o veti observa voi la 10 saptamani si ceilalti nu vor fi musai convinsi ca e de la sarcina.
Mami de (28.10.2008) si bb2 9+
mirunam spune:
Daca tot suntem la confesiuni si eu sunt enervant de sincera, nu o sa ma schimb niciodata si nici nu vreau.... si mai am ceva, cand scriu par foarte taioasa si cand glumesc, motiv pentru care posturile mele sunt pline de ca sa se inteleaga tonul. deci cand veti fatuca, sa stiti ca arat la fel deci nu sunt acra.
Si acum sa va cert pe voi fumatoarele. Eu fumez de la 15 ani 1 pachet pe zi. La prima sarcina dupa primul test positiv nu am mai aprins nicio tigara, acum la fel. Recunosc ca nu mi-a fost greu, decat o zi doua.
Nevoia de tigara nu este in sange ci in capsor, nu este nici ticul, nici tandemul cu cafeaua sau orice alta scuza pe care si eu o cunosc. Totul pleaca de sus. Ganditi-va totusi la copilasi, nu au de ales, nu pot iesi din camera cum face un nefumator si nu va pot ruga sa va opriti.
Nu tin morala, doar va cert , stiu cum este, am fumat atata timp si va inteleg, incercati insa sa le eliminati.
Mai recomand odata cartea lui Allan Carr.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+
crisuletzul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Daca tot suntem la confesiuni si eu sunt enervant de sincera, nu o sa ma schimb niciodata si nici nu vreau.... si mai am ceva, cand scriu par foarte taioasa si cand glumesc, motiv pentru care posturile mele sunt pline de ca sa se inteleaga tonul. deci cand veti fatuca, sa stiti ca arat la fel deci nu sunt acra. Si acum sa va cert pe voi fumatoarele. Eu fumez de la 15 ani 1 pachet pe zi. La prima sarcina dupa primul test positiv nu am mai aprins nicio tigara, acum la fel. Recunosc ca nu mi-a fost greu, decat o zi doua. Nevoia de tigara nu este in sange ci in capsor, nu este nici ticul, nici tandemul cu cafeaua sau orice alta scuza pe care si eu o cunosc. Totul pleaca de sus. Ganditi-va totusi la copilasi, nu au de ales, nu pot iesi din camera cum face un nefumator si nu va pot ruga sa va opriti. Nu tin morala, doar va cert , stiu cum este, am fumat atata timp si va inteleg, incercati insa sa le eliminati. Mai recomand odata cartea lui Allan Carr. MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+ |
Le las!!!...stiu ca e de la capusor....dar stau toata ziua pe telefon si acte...si uit.....dar am eliminat foarte mult din ele si promit ca le las!!!Astept sa ma certe si nenea doctorul!
Apropo....e regula de aur sa se vada burtica la 10 sapt?....nu de alta,....dar eu chiar jos la burtica sunt umflata...am o curbura:)....mama zice ca e de la sarcina....la ea s-a vazut foarte repede la fratele meu(e maimare ca mine cu 9 ani)
6+
JoAnn spune:
si eu mai inainte sa aflu de .
ultima data a fost in dimineata zilei cand am fost la eco si am aflat vestea
dupa asta nici nu am vrut sa mai aud
dar cu cafeluta....eee, asta e alta treaba, una dimineata e musai, daca nu... zombi scrie pe fata si caracterul meu
fetele
BraveGirl spune:
eu sunt super obosita, ca azi noapte sotul s-a simtit rau si nu a prea dormit, asa ca n-am dormit nici eu. Maine mergem la o petrecere, deci inca o noapte fara somn, iar de sambata raman singura cu zanica, ca pleaca mama la Constanta. si iar o sa ma trezesc de cateva ori/noapte si apoi la 7.30 in picioare, fresh
Legat de concediu, noi o sa mergem la turci, cu inca 2 perechi de prieteni cu copii, in iunie.
Mirunam, cred ca singura sansa sa ne intalnim, e sa ma opresc vreodata prin fata casei tale...azi cd treceam pe la Tecadra chiar ma gandeam pe unde stai
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Madanic spune:
Eu sunt pentru varianta cu copilul langa mine dupa nastere. La mine experienta a fost extraordinara. Mi-au pus-o la san imediat dupa nastere, am vazut cum ii faceau baitza, si a stat cu mine tot timpul.
Asta m-a facut sa fiu linistita cu privire la ingrijirea copilului, vedeam tot ce ii faceau.
Spitalul oferea si posibilitatea sa duca copilul in alta camera, dar foarte putine mame folosesc optiunea.
Avantajul mare aici este ca tatal poate sa stea cu mama si copilul tot timpul cat sunt in spital. Asistentele i-au aratat cum sa schimbe copilul si cum sa-l tina.
Legat de spaimele mamicilor, este foarte important sa ai pe cineva care sa te sustina si sa iti raspunda la intrebari. Informatie e destula dar daca nu este prezentata intr-o maniera corecta nu face decat sa inspaimante mai tare.
Nu ii credeti pe cei care va plang de mila "cum o sa va descurcati?", aveti incredere in voi.
A durat 6 zile sa-mi vina laptele dupa cezariana, aici m-au bibilit ca asa e regula la ei, mai aveau putin si imi faceau galerie. Insa au insistat pe faptul ca este normal ca dureaza o perioada pana vine laptele. Au insistat sa pun copilul la san, si asa am ajuns sa alaptez bebita.
Cand am iesit din spital sotul a fost sprijinul meu. Amandoi ne-am impartit sarcinile in asa fel incat sa ne revenim, si credeti-ma nu-ti trebuie mai mult de doi. Am trecut si de colici si de gripe stomacale (copilul a mers la daycare de la 4 luni) si ne-am descurcat.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 10+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
liana.berbec spune:
Buna dimineata,
Sunt insarcinta in 5 saptamani si mi-am facut curaj sa ma alaturi voua. Am 30 de ani, sunt mamica unui baietel de 10 ani si dupa 3 ani de asteptari am am aflat ca voi fi din nou mamica. Data probabila a a nasterii este prin decembrie, ultima menstra fiind 16 martie.
Liana