Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

da....si sincer e frumos.....pt ca iubesc animalele si acum am : un cal pe nume Rapsodia...am cumparat`o cu tot cu loc!!!!e o scroafa....mananca mancarea uscata a cainilor si se tavaleste prin noroi iar nimic nu e mai grav in casa asta ca faptul ca se arde becul la ea in grajd!!!DOARME NUMAI CU BECUL APRINS!Am un ciobanesc german,unu ciobanesc caucazian,cinci ciobanesti carpatici....5 maidanezi si acum am adopatat.....2pufi:)).....erau abandonati la mine la poarta.....mai am 2 pisici si un iepure!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

buna

fetelor eu am o foame non stop . acu mananc, in 10 min. imi este foame ...in ritmul asta...nu stiu cat o sa ma fac

o zi buna sa aveti

7+
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Si eu am mancat la fel in primele spatamani, asa simteam ca greata este suportabila; daca nu mancam f des mi se facea f rau; si cu toate astea m-am ingrasta cam 1- 1,5 kg pana cum, deci nu exagerat.

Andreea, mami de baiat si 10+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

ral_eli : PM trebuie activat...vezi chiar pe prima pagina a forumului cum

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

firma de reciclare!
6+

foarte bravo!
din pacate in zona aia a bucurestiului nu am cunostinte de medici. dar e bine ca esti aproape de f multe spitale mari.

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

JoAnn...si eu sufar de aceleasi simptome; asa a fost si la prima sarcina....
De doua zile ma simt mai bine, si in acelasi timp ma ingrozesc cat de mult mananc...iar cantarul zice 2kg in plus (in 2 zile)...asa ca azi am zis ca e cazul sa ma opresc si sa-mi revin.... si mi-e o foame...e mi-e rau!

Merci pt actualizare acum suntem si noi in listuta
Daca se trec si ceilalti copii, nu doar cei din burtica, o puteti adauga si la noi pe Adriana? (n.14.02.2006)

si-as vrea si eu parolele...dar si explicatiile la ce folosesc...
si unde gasesc pozele voastre?

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

crisuletzul saru`mana

Doamne ai grija si de noi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

mai fetelor unde mergeti in concediu ?
nu vreau sa sune a amenintare dar planificati-va cat mai multe concedii si bucurati-va din plin. o sa nastem intr-o perioada a anului in care o sa fie prea frig afara si prea ploaie/ninsoare/urat ca sa putem face plimbari prea lungi sau pre dese. o sa stam mult in casa. in plus de asta cine e la prima sarcina si nu a fost avertizat, primele 2-3 luni sunt foarte grele. majoritatea copiilor au colici si sa te tii ore intregi de plans, trezit noaptea etc.
deci, unde mergeti in concediu ?

Mami de (28.10.2008) si bb2 9+

Mergi la inceput

sunset_zuzi, sa cresteti mari si sanatosi si mumosi

alinuscha.....daca te supara cineva....am o presa 12 tone forta....il balotam,il incarcam in container si ii oferim un sejur de 3 saptamani(croaziera) pana in China....:)))!....sunt rea.....asa-i?

Mah...nu am pofta de mancare de vreo 2 zile....e normal?....doar greturi ici colo am....

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Andreea numele uzual al copilului meu este Emanuel, Alex e de rezerva. Daca Sebastian a fost la inot anul trecut cred ca stiu cine este . Zic de inot pentru ca imi povestea Ema ca ramasese singur cu un alt baietel, in capul meu Sebastian, si au mers singurei la dus ca soferul era nu stiu unde. Am facut un scandal monstru, sincer mi se pare periculos sa lasi doi copii singur la dus sa alunece pe acolo...

Ral_eli sa ai un bebe sanatos si fericit!

Crisuletul, la modul cel mai serios, TE INVIDIEZ! Eu visez sa am o ferma cu cal si multe animale care sa nu faca nimic . Vreau un magas, un porc care sa moara de batranete si multe gaini . Pe cei 700m de curte ai mei nu incap

Fetele din Bucuresti, si aproprieri, cand ne intalnim! Hai sa stabilim o data si un loc altfel ne tot propunem si nu ne vedem!!!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

mirunam multumesc de urari! si tu sa ai un bebe sanatos si vesel
la conceiu ma inscriu prima! visez la grecia, dar cred ca o sa raman doar cu visul

7+

Mergi la inceput