Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

mirunam....acum vreau sa imi mai iau o vaca.....capra:))(sincer,laptele de capra face minuni la Bebeu).....barbatumio a comandat 20 de curci...nush de ce:)))....are o problema cu cantitatile !!!
E mare terenul si partea draguta e ca in spate am 4 silozuri mari...si o moara de macinat.....erau acolo....ce sa fac,as vrea sa gasesc pe cineva care sa le inchirieze pt ca sincer imi pre rau pentru ele ca imbatranesc degeaba:)

si DA DA DA....cand ne vedem?
sunt hiper activa azi....si am de calculat salarii si asta nu imi place!!!
stiti.....cam curge robinetul la mine....ce ma sfatuiti sa iau pt inceput de raceala?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

crisuletzul eu stau acum in buftea....asa ca suntem aproape..
eu zic sa propune-ti intalnirea cele care aveti servici, eu vreau sa vin oricum (am fost prima cu ideea)

Mami Andreea 8sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Buna ziua, e clar ca eu nu tin pasul cu voi nicicum! In primul rand bun venit noilor gravidute. Este prima odisee pentru mine dar poate veteranele mi-ar putea lamuri o curiozitate: nu cumva odiseea noastra este foarte plina? Am fost mereu pasionata de studii sociologice si mi se pare ca in lunile de iarna se concep foarte multi copii.
Un bun venit special Monicai , nu numai ca avem acelasi UM si acelasi DPN dar cred ca vom fi si colege de salon, mandrele paciente ale lui T.
Apropos de medici, pt Alexa, nu vreau sa ma intelegi gresit si oricum toti oamenii au dreptul la opinie, dar nu mi se pare corecta alaturarea voit rautacioasa a numelui lui tutunaru cu povestea nefericita a soniei. Crede-ma, adevarul este intotdeauna undeva la mijloc.
Despre streptococi vad ca s-au lamurit lucrurile. Cris, felicitari pt "ferma" si pt ca ai ales sa faci o multime de animale fericite .
Eu am avut o zi mai proasta ieri: am avut niste intepaturi foarte bruste si taioasa pe lateralele burtii plus niste ciupituri pe la buric. Sa fie deja ligamentele? Voi ati simtit asa ceva?
La intoarcere de la birou era sa ma loveasca un manelist pe trecerea de pietoni si m-am speriat putin iar toata sperietura am simtit-o in burta si nu e prima oara cand observ ca orice emotie se concentreaza acolo mai nou. Odata ajunsa acasa nici macar nu stiu cum am ajuns sa ma ciocnesc cu sotul meu si mi-a parut asa o prostie si mi-a parut tare rau, drept pt care am plans de vreo 6 ori la un film absolut imbecil care a durat doar o ora jumate. Ati observat si voi sa fiti mai emotive decat de obicei?

8+
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

rala si eu sunt mai plangaciaosa decat de obicei ...sa speram ca nu-l afecteaza pe bebe starile astea ale noastre
miruna eu sunt pentru intalnire...hai sa stabilim o data

Doamne ai grija si de noi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eu sunt mai tot timpul nervoasa. toti sunt dusmani
nu stiu cat o sa mai suporte sotul, deocamdata rezista eroic si aprofundeaza cartile pentru cresterea copilului

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

rala, si mie mi se mai intampla; dr meu mi-a recomandat no-spa.si intr-adevar, parac toare emotiile mai nou le simt in burta (am senzatia ca se intareste uneori).

mirunam, ok, Emanuel imi este cunoscut; chiar ma gandeam ca nu imi aminteam de niciun Alexandru la Sebastian in grupa, dar am dat vina pe neuronii obositi.Cred ca se va bucura Sebastian sa il revada....si da, el a fost la inot vara trecuta; merge si acum insa individual - ii place tare mult la Laura.

Intalnirea - eu lucrez, dar pot oricand; propunere sambata pe 24 aprilie.

Andreea, mami de baiat si 10+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la multi ani ral_eli..si bb frumos,sanatos,mancacios si necolicos

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

multumesc doura!
toate fetele sa avem bebei sanatosi si fericiti!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am fost la doc...amigdalele nu sunt ok sunt putin inflamate..gatul rosu dureros ...tuse uscata tampita si care ma termina..mi-a dat un sirop de tuse natural si un antibiotic ..scrie si pe instructions ca se poate lua in sarcina ...in rest sunt cu robnetul dupa mine(adica nasul)..stranut si tusesc pana nu mai pot si ma doare capul...cam asta..greattttttttttttttttttttttttt..hai va si va doresc sa nu va imbolnaviti deloc pe perioada sarcinii

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

La multi ani, ral_eli! Sa ai sarcina usoara si un copilas minunat si sanatos!

(trebuie sa ma obisnuiesc sa verific si prima pagina)

Andreea, mami de baiat si 10+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput