Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
alinushca spune:
dourasi noi tre sa ne culcam acum si abia maine pe la pranz mai pot sa intru. ca altfel o faceam cu placere... chiar daca sunt cam neatenta si uit sa completez chestii cum trebuie.
mamiralu da, in mod ideal filantropia ca sa fie mai ieftin sau la nevoie medlife. stiu pe cineva care a nascut acolo de 2 ori cu 2 medici diferiti si a fost f multumita. acum inteleg ca e functionala treaba cu rooming-in-ul asa ca eu sunt satisfacuta de conditii.
bubu iti tin pumnii sa auziti 2 inimioare si sa ramana 2 pana la nastere! Doamne ajuta!

Mami de
(28.10.2008) si
bb2 10+
florina22 spune:
buna all,
eu azi am fost la un medic infectionist cu herpes 2-ul meu pozitiv.
mai rau mi-am facut...mi-a zis ca trebuie sa ne asiguram ca nu este fals pozitiv, m-a pus sa fac complexul TORCH care zice ca e cel mai sigur..si ca daca iese si aici Herepes2 pozitiv, imi recomanda sa fac avort! 

si am ramas uimita, la modul ca nu mi-a spus cat la suta poate afecta fatul daca este primo-infectie in primul trimestru...am zis sa fac si complexul asta si sa vad ce iese...dar, sigur ma voi duce sa vorbesc si cu alt doctor, mi-ar placea daca stiti pe cineva bun la care sa merg sa vorbesc...
nu unul care imediat imi recomanda avortul fara drept de apel...era sa ma bufneasca plansul cum l-am auzit, am bocit putin in masina...dar, nu vreau sa accept ca acest herpes 2 se poate transmite asa repede la fat si poate fi atat de periculos...
am tot citit pe net cum ca, daca se face in ultimele luni este periculos de a se transmite in momentul nasterii dar nu sa se transmita asa rapid cat bebe este in burtica...
help!
[+10 sapt]
crisuletzul spune:
DOCTORII ROMANI RECOMANDA AVORTUL CA SPALATUL PE DINTI!!!!
FA ce`ti spune inima!!!
Icearca sa cauti pe site`uri straine,nu cele romanesti!
Sincer eu sunt scarbita de multi doctori din romania!trebuie sa vizitezi destui medici pana intalnesti unul care sa se implice!Plus ca multi se iau dupa teorii....multe ne`atestate,doar presupuneri!
Ai 10 sapt.....te simti bine....iti simti bebeul bine?
Nu vreau sa te influentez dar eu zic sa iti asculti inimioara!Dumnezeu va avea grija de toate!
6+
Daniella_26 spune:
Buna fetele!!!
Sunt de a dreptul emotionata....si nerebdatoare de ceea ce va urma!
V am citit gandurile pe aici si imi dau seama ce speciale suntem noi femeile defapt!:)
Eu am avut ultima menstruatie pe data de 8 martie...am facut 2 teste sarcina...pozitive...am f la medic dar la eco nu sa vazut nimik fiindca era prea devreme(eram la cateva zile de intarziere)!asa mi s-a spus,mi sa dat sa iau centrum materna si acum merg din nou la control miercuri 21.04!sper sa fie tot ok!
Sanii mi s au intarit foarte tare si ma dor,merg des la toaleta,am avut cateva zile si acele durer(crampe asemanatoare menstruatiei) iar din cand in cand mai nou simt niste intepaturi...parca la ovare!e normal oare?
Un gand bun pentru voi toate!
beatrice75 spune:
DOCTORII ROMANI RECOMANDA AVORTUL CA SPALATUL PE DINTI!!!!
Asa este, Crisuletz!
Eu am lipsit cateva zile ca mi-a murit bunicul. Stiu, era batran, ne asteptam din moment in moment, dar era bunicul. Va spun ca de cand am ramas insarcinata, in 2 luni am fost la 3 inmormantari, nu mai pot!
9+
beatrice75 spune:
Plus stresul psihic creat de medici, fiind ca o minge de ping-pong, plasandu-ma de la unul la altul.
9+
ukume24 spune:
Buna dimineatza fetelor,
Ma numesc Oana si mi-as dori enorm sa ma primiti si pe mine in mijlocul vostru. Povestea mea e cam ciudata si o voi relata pe scurt sa nu va plictisesc. La sfarsitul lui ianuarie mi-a venit ultima data menstruatia. La inceputul lui martie mi-am facut teste de sarcina care insa au iesit negative. m-am dus la doctor care mi-a spus sa imi fac analiza de prolactina( am mai avut porobleme in trecut cu prolactina marita). Mi-am facut analiza si a iesit in limitele normale. M-am intors din nou la doctor care mi-a facut un eco abdominal si mi-a spus ca trebuie sa imi vina ciclu si mi-a dat sa iau duphaston si sa revin la el daca nu imi vine menstruatia in 10 zile. Am asteptat in zadar 10 zile caci nici urma de menstruatie. Suparata si ingrijorata ca cine stie ce boala am mi-am luat un test de sarcina. Eram 100% convinsa ca va iesi negativ. Cand colo mi-au iesit 2 linii foarte puternice. Emotionata m-am dus la doctor care mi-a confirmat sarcina de 6 saptamani. Eu spun ca este minunea pe care am asteptat-o de mult si ma rog ca totul sa fie bine.
Sper ca ma primiti la voi si ca vom impartasi din entuziasmul si temerile noastre zilnice.
Va pup,Oana
Joy21 spune:
Oana, bine ai venit! 

De cand asteptam sa mai vina cineva cunoscut...
Sarcina usoara si la termen iti doresc! Sa stii ca varsta sarcinii se socoteste incepand de la data ultimei menstruatii (in mod normal), deci cred ca ai ceva mai mult de 6 sapt. L-ai vazut pe samburel la eco?
florina22, imi pare bine ca nu te increzi in parerea unui singur medic. Sunt multi dintre ei care faciliteaza cate 5-10 avorturi zilnic sau poate chiar mai mult, si li se pare deja un lucru normal pe care il face oricare femeie fara sa clipeasca si fara remuscari. Gresit! La prima sarcina, primele 2 ecografii le-am facut la spitalul Giulesti, centrul de planning; nu-ti spun ca erau pana la 5 gravide venite sa monitorizeze sarcina si in rest, de 3sau 4 ori mai multe femei venite sa confirme sarcina ecografic pt a putea face avort. Groaznic. Si asta de fiecare data cand am mers acolo, ca dupa 2 vizite n-am mai rezistat sa vad atmosfera de acolo si am decis sa merg la ecograf la un spital privat.
Despre herpes, te sfatuiesc sa te informezi bine. Uite un www.herpes.com/pregnancy.shtml" target="_blank">link unde am citit pe sarite si pare bine documentat. Din cate am intele, riscul major este de transmitere a infectiei la nastere. Oare cezariana elimina riscul acesta? Si riscul de transmitere a infectiei la copil scade cu cat infectia este mai veche si mama are deja anticorpi pe care ii transmite la fat. Incearca sa vb cu un medic infectionist bine documentat ca sa poti fi lamurita corespunzator. 
Victoria, mami de
Anna Sofia,
9+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 5 luni
David Lloyd George
ukume24 spune:
Joy ce bine ma simt ca e cine cunoscut pe aici!!!!! Acum ma simt mult mai bine :).
Am fost la eco si mi-am vazut minunea. Cand am vazut cum ii batea inimioara m-a impresionat enorm. Ii multumesc lui DD ca mi-a dat sa traiesc asemenea bucurie. Ma duc sa pap ceva ca am fost la biserica si nu am papat nimic.
6+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
ralucaspm spune:
Buna, fetelor !
Vreau sa spun ceva pt fetele care se sperie cand greturile sau alte simptome de sarcina dispar brusc si cred ca s-a intamplat ceva cu sarcina. Cand am pierdut sarcina trecuta, sarcina se oprise din evolutie cu vreo 3 zile inainte sa aflam, am facut chiuretaj a doua zi dupa ce am aflat , iar greturi am avut si 1-2 zile dupa aceea. Deci greturile nu dispar brusc cand se opreste sarcina din evolutie.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)