Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

SIMONA, EU STIU CA AUGMENTINUL NU E BUN IN SARCINA !!!

Sper ca nu am scris prea tarziu.

Eu am facut infectie urinara la inceputul CM si m-am gandit insa sa nu fi ramas gravi , am sunat-o pe dr. mea si mi-a spus ce antibiotic am voie in sarcina , mi-a spus NU augmentin !!!

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

hello..am aparut si eu..ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe..bine ati venit noilor viitoare mamici...o sa fac eu cap nou ..acum incep munca de"research" adica cautat fetele noi prin pag trecute .eu cred ce ma simt mai bine..macar nu fac febra..doar tuse si nas infundat si urechi infundate ..florina citeste bine peste tot si mergi si la al 2leamedc si al 3 lea daca asa consideri ..dupa cat am citit si eu riscul este de infectare la nastere...eu nici nu pot sa concep notinea de avort (nu ma refer la cel spontan)...nimeni nu are dreptul sa ia viata uni suflet mic si nevinovat ..doar d-zeu...va

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Salutare dragi Burtici!

Iata-ma scriind pentru a doua oara la o odisee-asta pentru ca prima oara s-a intamplat nenorocirea sa se opreasca din evolutie in septembrie anul trecut.

Am aflat ca sunt insarcinata imediat dupa prima zi de intarziere (desi aveam simptome cu vreo saptamana inainte-sani grei si durerosi, pipi des, salivat intens). Am facut si test care a iesit cu doua liniute! De data asta nu ne-a putut bucura atat de intens ca prima oara! Eram tare tristi ca nu se intampla sa ramanem ..si iata dupa al 4 lea ciclu, reglat excelent cu plantute (ceai de napraznic, tinctura de branca ursului, tinctura de muguri de zmeur) minunea s-a produs!

Nu va spun ce paranoia m-a apucat la vreo saptamana dupa testul pozitiv! Aveam o durere pe partea dreapta. Stiam sigur ca ovarul drept ovulase pentru ca pe 10 martie am facut o eco si acolo erau foliculii! Nu as fi vrut sa merg deci la dr atat de repede...dar ca sa ma linistesc psihic m-am dus pe 7 apr. Aici mi-a confirmat sarcina: este in UTER! Bucurie mare de tot deci!

So, am mai facut o programare pentru 28 apr care mi s-a amanat pentru 5 mai. Poate e mai bine asa mai tarziu, sigur vom auzi inimioara, va avea si maini, si picioare..si de toate!

Data trecuta pana acum facusem deja analizele date de dr..stateam intr-un streso- bucurie continua. de data asta am decis sa fiu mai zen ..sa ma bucur linistit, sa le fac pe toate catinel la timpul lor..

Deci azi facem fix 7 saptamani si de asta mi-am luat inima in dinti sa ma inscriu si eu alaturi de voi. (desi va cam citesc de la Cap.4!).

Deja va simt aproape si tare ma distrez citindu-va. E tare util sa vezi ca treci prin aceleasi lucruri alaturi de altcineva. Si mai ales ca putem comunica deschis pe tema asta.Va doresc sarcini usoare cu ursuleti sanatosi si frumosi! Ceea ce imi doresc si mie .

Datele mele:
Data nasterii:14.06.1979
UM: 3.03.2010
DPN: 5.12.2010

Va pupez dulce!

sugubina +7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Capitolul 12..fetele care nu sunt pe lista vreau pm please cu datele

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput