Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ziua buna fetele se stie cu greata de dimineata
mirunam luni merg la doca si iti voi spune graficul dupa care voi merge sa fac titrarile de anticorpi la prima sarcina copilul a avut rh- la a 2-a rh+...am facut vaccinul minune dupa nastere sa speram ca va fi bine...am o fobie pe acest aspect
doura sanatate maxima sa iti revi

5+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Bine v-am gasit dragelor!!!

Ma alatur si eu voua, cu mult entuziasm! Asteptam demult clipa in care am sa ajung aici, la Odisee.
Si iata-ma: graviduta, fercita si plina de sperante!
Mi-a cam luat ceva timp, dar important e rezultatul, zic eu. FIV nr 3 a fost norocul nostru! Am transferat 2 puisori in ziua de Pasti si se pare ca la amndoi le palce la mami in burtica, caci, conform rezultatului beta de ieri, ziua 12 de la embriotransfer, a carui valoare era de 522 se pare ca s-au prins amandoi.
Am fost rapid la un eco, i-am vazut pe prichindei, foarte mici 4.1 respectiv 2.4 mm, dar nu-i problema, le da mami tot ce au nevoie numai sa creasca! Urmatoarea programare e pe 10 mai, cand speram sa le auzim si inimioarele!!!

Sper ca toate vor decurge asa cum trebuuie, pentru ca de cand am aflat, sunt foarte emotionata si numai acolo imi sta gandul! Va pup pe toate si va doresc numai bine la fiecare!

Un weekend minunat!

------------------------------------
Cea mai fericita cu acte in regula!!!

Doamne, numai TU poti face minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna dimineata,
Imi cer scuza ca nu am mai apucat sa scriu pe forum, insa v-am citit mesajele. Inteleg ca exista un cont pe picasa si va rog sa-mi dati si mie userul si parola. Eu nu am inca poze de la ecografie,dar voi avea la 12 sapt.
Am facut ecografie saptamana aceasta, marti, sa ma asigur ca bb e bine. E foarte bine, i-am vazut inimioara. De asemenea, am facut analizele de sange, care au iesit toate super OK . Mai am de ajuns la un medic ginecolog, intentionez sa merg la dr Gherasie Cristian de la CF2.
Eu nu am avut greturi nici la prima sarcina, nici acum. Singura neplacere consta intr-o usoara durere de cap, pe care o am de ieri dupa-amiaza (am adormit si m-am trezit cu aceasta durere). Nu stiu de ce ma doare,pe mine de obicei nu ma doare capul .
Aveti ceva sfaturi pt a o contracara?

Claudia 9+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Se pare ca sunt a 52-a Graviduta!
Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

BuburuzaL!!!!! DOAMNE AJUTA!!!FELICITARI

si 2 buburuzi.....incredibil!!!!!

pupici

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl
Singura neplacere consta intr-o usoara durere de cap, pe care o am de ieri dupa-amiaza (am adormit si m-am trezit cu aceasta durere). Nu stiu de ce ma doare,pe mine de obicei nu ma doare capul .
Aveti ceva sfaturi pt a o contracara?

Claudia 9+ cu Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Incearca sa te hidratezi bine.

Victoria, mami de Anna Sofia, 9+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BuburuzaL

Se pare ca sunt a 52-a Graviduta!
Doamne ajuta pe toata lumea!

Felicitari! Sarcina usoara si la termen!

Victoria, mami de Anna Sofia, 9+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

douradoudou ne bucuram pentru ca te simti mai bine
crisuletzul dar ce "noroc" ai, dar lasa ca se rezolva si ii prindeti voi pe faptasi. Tu ai grija de tine ca esti cea mai importanta.
De doua ori felicitari BuburuzaL ! Sarcina usoara si la termen!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ieri am fost la tara, am taiat porcul si cu agitatia de pe acolo am simtit ceva impunsaturi in burtica ...
Presupun ca sunt din cauza efortului, nu?
Si acum cand m-am trezit am avut ceva dureri de burtica, mai pe toata burta nu ca aseara.
Spuneti-mi va rog daca este doar din cauza efortului de ieri sau trebuie sa ma ingrijorez?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

ziua buna fetele se stie cu greata de dimineata
mirunam luni merg la doca si iti voi spune graficul dupa care voi merge sa fac titrarile de anticorpi la prima sarcina copilul a avut rh- la a 2-a rh+...am facut vaccinul minune dupa nastere sa speram ca va fi bine...am o fobie pe acest aspect
doura sanatate maxima sa iti revi

5+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Madalina si Eliza, eu la prima sarcina am facut un ceva pe la 6-7 luni, am mers la institutul de hematologie unde mi-au luat sange...si atat. Eu ma asteptam sa imi injecteze ceva.

Copilul nu stiu ce Rh are dar pot sa il duc sa verific... se lasa sigur cu . Dupa nastere nu mi s-a spus absolut nimci despre niciun vaccin, ori problema rh era aceiasi si acum 7 ani, nu au inventat nimic peste noapte.

Acum sunt in saptamana 10 spre 11. La dr. ajung abia la 13 saptamani, mai devreme nu am obtinut programare decat la sotie si a fost un esec total. Este prea tarziu ca sa fac ceva? Macar daca as stii ce analize am nevoie le-as face pana atunci ca sa am rezultatele? Ma sperie faptul ca este a doua sarcina, am inteles ca sunt sanse mai mari sa apara probleme.

Eliza, titrarare verficia nivelul anticorpilor in sange??? Stiu ca pun itnrebari stupide probabil darn sunt total debusolata.

Pana ieri eram foarte listita, apoi m-au lovit hormonii si s-a rupt firul. M-au apucat toate sperieturile din lume

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput