Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Miruna ca acu mi-am adus aminte de asta. Aici ai voie sa iti aduci pana la 5 persoane sa te asiste la nastere (asta ca sa vorbim de ciudatenii). Si cand mi-a zis tipa care imi facea turul spitalului (asta o chestie super, poti sa vizitezi spitalul sa vezi daca iti place, ca la hotel ) am facut o fata de a busit-o rasul. Am intrebat-o chiar daca a avut pe cineva cu atat de multe persoane si mi-a zis ca da. Cica a fost una care a venit cu maica-sa si taica-su, si doua prietene pe langa sot. La asta chiar ca m-a pus in fund, pai aia e galerie in toata regula. Da mai stii ce pitici au unii.
Si m-au intrebat daca sa-mi transfere telefoane in camera unde nasc. De parca iti arde sa vorbesti la telefon cand nasti, mare e gradina ta Doamne.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 10+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Sistemul mi se pare exemplar. Intr-adevar asa cred ca si cei mai neintelegatori soti realizeaza prin ce ai trecut, in plus sincer sa ai o sora sau o prietena aproape mi se pare cel mai frumos.

Al meu este mamaliga. Eu am iesit din sala cu zambetul pana la urechi, pentru ca am avut o nastere foarte usoara desi naturala si fara anestezie, iar el era speriat de parca nascuse el. Era foarte afectat de tipete si ii era frica ca eram si eu in cor si ca sufar. Pai daca ma vadea baltind in sange ajungea la reanimare!!

Imagine: om la 1,90 si vreo 110kg lipit de perete, jumatate scurs, palid si tremurand. Il rog sa imi ia o sticla de orice bautura fara acid si alcool... imi aduce o Cola...repet instructiunile... vine cu o Fanta ... la a treia incercare vine cu o alta porcarie cu care ma multumesc ca o tineam asa pana seara.

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetele posesoare de RH negativ, ati facut vreo dozare? Ce v-au recomandat dr pana acum?

Eu ma duc maine sa imi refac analiza de grupa si Rh, ca sa fiu sigura sigura si vroia sa stiu voi ce pasi urmati?

Pana ajung in mai la doctorul bun as vrea sa rezolv, nah ca m-a mai lovit un pitic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Fetele,
am venit de la film si....mi-a fost rau!!!aerul inchis,mirosul de popcorn cu nachos,parfum,transpiratie.....groaznic

Acum suntem putin in alerta ,pentru ca am avut hoti in curte si ne-au furat cablurile de curent....pishul lumii!!!

noapte buna mamici

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Hello...habar n-am de ce aveam Pm dezactivat...ca doar am primit o groaza de mesaje...in fine..le-am activat ..
Sa-mi dea cineva parolele si mie si hai cu poze pe picassa cu ecografii

Fericita 10+

Si mie va rog, dati-mi parola si userul! Multumesc si sa aveti un weekend excelent!

Madelain7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Fetele posesoare de RH negativ, ati facut vreo dozare? Ce v-au recomandat dr pana acum?

Eu ma duc maine sa imi refac analiza de grupa si Rh, ca sa fiu sigura sigura si vroia sa stiu voi ce pasi urmati?

Pana ajung in mai la doctorul bun as vrea sa rezolv, nah ca m-a mai lovit un pitic

Buna burtici!

Miruna draga, si eu am RH negativ, si colac peste pupaza am si O1, ca sa fie mai si raritate!
Am discutat cu dr mea, si va trebui sa facem dozarea de anticorpi D in saptamana 28, si vom mai face un vaccin imediat dupa nastere, pe care trebuie sa ti-l cumperi singura si sa nu uiti sa ceri sa ti-l faca imediat si tu sa vezi lucrul asta! Am auzit diverse povesti care m-au cam speriat!
Stai calma, nu e asa grav, trebuie sa fim un pic mai precaute si daca ai orice nelamurire cere si dr detalii.

Pup si take care!

Madelain7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Buna dimineata tuturor burticilor,

Rala,
Asa este, important este ca am reusit si important este ca fiecare femeie care isi doreste sa reuseasca.

Florina22,
Multumesc de lamuriri. Mai este drum lung pana la a vedea ce trebuie facut: cezariana sau nastere normala. Eu una imi doresc nastere normala fara epidurala. Dar important e sa se faca lucrurile asa cum e bine pentru mogaldeata.

Cand ati mers la prima ecografie voi ca eu am tot felul de ganduri si parca nu mai am rabdare. Ma tot gandesc la tot felul de prostii (extrauterina si alte grozavii). Ultima menstra am avut-o pe 16 martie iar azi sunt in ziua 21 de la conceptie.

Sa aveti un sfarsit de spatamana linistit.

Liana

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimineata. merci ca v-ai gandit la noi..azi sunt ok doar nasul imi mai curge si mai tusesc...va pe toate ..si mai revin later.

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralububu spune:

Buna dimineata fetelor,

Ma numesc Raluca si imi doresc tare mult sa fac parte din grupul vostru.
Va urmaresc de ceva timp, dar emotiile sunt mari si nu am avut curajul sa va abordez.
Am avut o sarcina extrauterina la 19 ani si acum asteptam cu mare emotie prima ecografie (abia joi cand vom implini 6 saptamani si 6 zile). Semnul bun este ca valoarea beta hcg s-a dublat in intervalul de 48 de ore si incerc sa ma tin optimista.

In acelasi ton va atasez datele mele cu speranta ca voi ingrosa lista din decembrie: DN-22/01/1979;UM-05/03/2010;DPN-10/12/2010

Multumesc.

Va doresc sarcina usoara si BB sanatosi!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Neata burtici!!!
Eu fac investigatii....am politia la mine
(acum se iau amprente din magazie)

va pooop!!!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

uichend frumos la toata lumea !

Mami de (28.10.2008) si bb2 10+