Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eliza_cri alexa in final ne-a ramas iubirea pentru acele clipe putine la numar petrecute impreuna, nu vreau sa ni-l amintind suferind..rag aier in piept si merg mai departe..desi adesea incercam sa il gasim prin locurile in care am fost cu el...Dumnezeu stie mai bineintimitatea cuplului dupa primul copil, al 2-lea..etc. eu dupa toata experienta de pana cum pot afirma ca o parte din intimitate nu mai exista...ne iubim, dar suntem atenti..numai putem defila goi sau mai stiu eu cum.....cred ca ne-am asumat acest lucru din momentul in care ne-am dorit copii... in ceea ce priveste ajutatul...barbatii care sunt egoisti din fire nu se schimba cat o fi lumea, nu se schimba chiar daca vad bb-le..au decata acele sentimente paterne , dar care la lipsa somnului sau a mancarii sau a atentiei racnesc.....eu nu prea cer multe si prin urmare nici nu astept sa primesc, daca simte bine, daca nu, nu..sotul meu e ok ma ajuta cand poate cum poate nici eu nu insist e genul barbatului crescut mai mult de mama si singur la parinti eu zic ca trebuie sa se ajunga la un acord ma ajuti , te ajut altfel nu functionam ca apoi nu unul e suful si altul sluga..si apoi bai nene stai asa nu e numai copilul meu cum adica te descurci da ce sunt singura nu sunt maritata sau femeia la catrita si babrbatul la servici si afara cu prietenii....nenica avenit copilul ai responsabilitati numai defilezi prin oars la agatat gagici si baut bericioaice prin baruri cu baietii..ce baietii sa ma mai lase spala baietii, calca baietii, gatesc sau schimba copilul baietii? a , nu pai bai nenica mai exist si eu pe aici si am si eu asteptarile si doleantele mele..nu unu face si altu trage...bla bla proasta de sincera ![]() 5+mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008 |
Eliza bine ai venit printre noi! Iti doresc sarcina usoara, bebe sanatos si la termen. Sa va dea puterea
si copilasii sa mergeti mai departe. 
MIRUNA cu Alexandru
si Aricelul
10+
eliza_cri spune:
mirunam multumesc
sa dea Dumnezeu tuturor nu numai mie ca e greu singur, greu tare.
5+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
florina22 spune:
| citat din mesajul lui liana.berbec Multumesc tuturor pentru urari. Vi le introc cu acelasi drag. Rala, De la Tutunaru ma stii, am scris si pe acolo cat timp am mers la el. Povestea mea nu se compara cu a ta oricum. La tine a fost lupta nu gluma. Ce conteaza e ca ai reusit, nu-i asa? Florina22, Am vazut ca scrii ca esti purtatoare fe tulpina HPV. Am si eu una la purtator si vroiam sa te intreb poate ti-a spus tie medicul - este musai cezariana in caz de prezenta HPV sau merge si nastere normala fara probleme? 5+ |
Liana, am avut HPV pozitiv. Cand mi-am facut acum inainte de sarcina din nou analiza am descoperit ca s-a negativizat. Insa, se spune ca trebuie urmarit 2 ani la rand si daca nu se mai pozitiveaza abia atunci poti sa spui ca nu mai ai. Eu stiu ca se recomanda cezariana in cazul in care ai fetita, pt ca se transmite la nasterea naturala..Inca nu am discutat cu doctorita mea cu privire la cum o sa nasc, eu vreau din prima cezariana, sunt o persoana care suport durerea foarte putin, sunt plangacioasa si nu ma vad in stare sa nasc natural...stiu ca sunt dureri mari si dupa cezariana insa bag un piafen ceva si mai rezist...
nu mi-a raspuns si mie nimeni cu privire la contul de pe picassa...

[+10 sapt]
ioanast spune:
Parerea mea este ca oricum barbatii din ziua de azi - cel putin cei vazuti de mine se implica mult mai mult decat cei de pe vremuri, adica majoritatea schimba pampersi, tin copilul sa ragaie, spala biberoane, fac baita, fac orice cot la cot cu femeia. Sincer eu nu prea am mai vazut altfel. Ce am mai vazut, am mai vazut barbati care trebuie impinsi de la spate, ca ei mai mult ar sta. Daca mi-ar spune barbatul tu te ocupi, copilul nu e treaba mea pe mine cel putin cred ca m-ar indeparta iremediabil de el. Ce sa zic, cred ca variaza de la caz la caz, probleme mai sunt in primul an, pentru ca si tatal si mama sunt obositi si nu toata lumea se controleaza foarte bine in conditii de oboseala sau stres. Dar dupa ce perioada mai grea trece, eu zic ca, copilul creeaza o legatura mult mai puternica intre soti decat ce a fost inainte. In tot ce tine de copil amandoi se vor bucura pentru realizarile lui, amandoi se vor intrista daca pateste ceva si asta iti da un mare sentiment de comuniune. Insa ma intreb, si ma nelinistesc, oare dupa ce vor pleca copiii la casele lor, nici nu o sa ne dam seama cat de repede se va intampla asta, ce va mai ramane? Ce vom face ramasi asa fara obiectele muncii?:-))) Sa speram ca vom avea nepoti:-)
8+
crisuletzul spune:
mirunam....bea mamicuta cafea ca bebe tot te trimite la somn!!!gata nu mai e cum vrei tu, e cum vrea el:)
Da....E fain pe campul meu,dar dupa programul de munca.,...ca in cutea unde isi desfasoara lucru 20 de angazati,am si casa si biroul.....si noah.....casa....e defapt o fosta cladire de birouri(mai multe geamuri decat pereti)
.....chiar la inceput cand nu aveam nici jaluzele.....mi se vedeau toate cele
......De cand suntem aici am renunta si la TV....avem ritual de familie ca in timpul iernii sa mergemn duminica la movieplex(2-3 filme)....suntem obsedati de filme....si vara in weekend mergem la vama veche cu cortul

!!!
parca am mai vrut sa scriu ceva.....ummmm.....mah,sunt cam praf cu memoria in ultima vreme
6+
vmadelain spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Hai sa propunem o data! Ieri s-a spus 24 aprilie si nu putea Sashenka. Eu zic sa stabilim tot in weekend pentru ca multe dintre noi lucreaza... deci propun: 8 mai / 9 mai, sper ca nu aveti zilnic nunti si botezuri Ca si locatie, cum unele venim cu copii din dotare as propune parcul Herastrau, sa ii eliberam si sa stam si noi la taclale. Sau Cismigiu, e frunos si curat, cum preferati. Supun la vot ![]() MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+ |
Buna burtici,
Dar vad ca exista multa activitate aici, dar m-am pus la curent...v-am citit pe toate!:))
Miruna sunt cu tine legat de intalnire, suna bine 8 Mai, cine mai voteaza?
Madelain
7+
crisuletzul spune:
FLORINA....chiar pe prima pagina este explicat cum sa iti activezi PM`ul!sau daca vrei....dami un PM cu adresa ta e-mail si iti scriu acolo toate detalile
Apropo....as fi si eu deacord cu 8 mai!!!In 8 mai se vor vedea burtici!!!
6+
BraveGirl spune:
Da Mirunam, stau prin zona...tot in camp ![]()
Eu stiu ca e voie sa bei 2 cescute de cafea pe zi. De asemenea nu stiu de unde ati scos-o pe asta cu soarele. Eu la sarcina trecuta mi-am intrebat dr si a zis ca e ok sa merg in orele indicate. Nu-i face rau la bebe, care e bine protejat in burtica. Trebuie avuta extrem de mare grija cu caldura, pt ca facem repede insolatie, ne deshidratam si de aici probleme la bebe.
Intimitatea in cuplu....eu inca n-am intalnit persoane care sa zica ca dupa ce au venit copii e la fel. Nu are cum. Cel putin in primul an, cd mama e super obosita, zau daca iti mai arde de nebuneli
. Dar din ce am simtit eu, un copil te face sa-l vezi si altfel pe barbatul de langa tine. Nu mai e doar iubit/prieten/sot, ci si acea persoana cu care imparti cel mai de pret dar: o inimioara inocenta care devine centrul universului vostru. atunci cd doarme ghemotocul de om intre voi, e un sentiment asa de frumos
...te simti mai aproape de jumatatea ta decat ai fost vreodata.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
10+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
florina22 spune:
| citat din mesajul lui crisuletzul FLORINA....chiar pe prima pagina este explicat cum sa iti activezi PM`ul!sau daca vrei....dami un PM cu adresa ta e-mail si iti scriu acolo toate detalile ![]() Apropo....as fi si eu deacord cu 8 mai!!!In 8 mai se vor vedea burtici!!! ![]() 6+gata gata, nu ma certa asa |
l-am activat!
voi cu ce va dati pe corp pt a evita vergeturile? ati inceput deja sa va dati cu ceva? pe mine ma tot mananca pielea in jurul sanilor si cateodata si pe burtica..
[+10 sapt]
dia_tm spune:
pierderi de memorie...desigur, suna cunoscut!
Nu reusesc sa-mi mai aduc aminte de chestii banale si bine-cunoscute; cadn miam facut programarea la ginecolog ma intreaba tanti la telefon ce nr de telefon am eu...si eu pauza, nu reuseam in ruptul capului sa-mi amintesc numarul de mobil
...asa ca in final am intrebat-o daca ii pot da nr de la birou
- a zis ca e ok si ala.
HPV...aduceti in disutie un capitol foarte trist din viata mea, cu multe nopti pierdute incercand sa ma informez pe internet, sia dunand tot felul de informatii intr-un folder denumit foarte sugestiv "cosmaruri". O sa va spun pe scurt povestea
Dupa ce am avut fetita, primele 3 controale au fost bune si ok; apoi, dupa vreun an, zice dl. dr: candidoza; si-mi da un tratament cu ovule si spalaturi vaginale ca sa fie totul ok; dupa tratament...dezastru - nu doar candida in exces ci toate prostiile si tampeniile care exista in mod normal erau acum in exces, si testul papanicoleu a iesit III
. a mai descoperit dl dr si o mica rana pe col
si cica cauterizare; eu am schimbat dr.
Stiam deja de pe net ca in vest se merge pe principiul "wait and see" pentru ca in 36 de luni, peste 80% din infectiile HPV se vindeca fara tratament; si ca daca dupa un PAP III urmatoarele 3, facute la interval de 6 luni, ies ok (I sau II) e ok; si-am decis sa astept si sa fac testele si sa vad cum va evolua...
Dupa 6 luni, alt dr. ...ma lamureste sa-mi fac testul HPV, care iese pozitiv. Intre timp ajung la PAP II, dar zice dr ca nu conetaza, si daca e HPV, atunci nu cauterizare ci direct conizatie; cand a azut a aproape am lesinat de la veste imi zice "dar nu va faceti probleme! puteti sa mai aveti bebe si dupa conizatie! cu cerclaj si alte masuri speciale, dars ansele sunt am 70% sa ajungeti cu sarcina in trimestrul III" ...am schimbat medicul.
Alte 6 luni ... merg la alt dr. ii povestes ce si cum, imi face testele, ma lamureste ca la "cate vede el" cel putin candidoza sigur am, si daca a fost odata PAP III ala nu trece de la sine...si ramane sa-l sun pentru a obtine rezultatele analizelor; Il sun asa cum am convenit si primul lucru ma intreaba "sunteti d-na care a avut PAP III?" (oare de ce i-am mentionat chestia asta?
); zic "da"; si el imi spune " rezultatle sunt ok, totul e absolut normal"
; intreb si eu cand sa merg pentru tratament... zice "care tratament, d-na? nu v-am spus ca totul e perfect normal?"![]()
![]()
![]()
...si-ar mai fi trebuie sa urmeze al treilea test, dar am avut o perioada tare agitata, cu foarte multe deplasari si schimbari majore in viata noastra, si-am tot amanat...si acum ... o sa merg la ginecolog din alte motive
...dar mi-e groaza sa deschid subiectul si sa mai aud alte bau-bau-uri si alte pareri ingrozitoare...
Din pacate nu pot sa spun sigur ca totul va fi bine si ok; dar sper din suflet sa fie asa. In ceea ce ma priveste raman la parerea ca daca nu urmam acel tratament cretin si idot n-as fi avut nici un fel pe probleme sau motive de speriat.
Diana - mami de
Adriana(n.14.02.2006) si
8+