Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna ziua sau ce e .. Nu Mai stiu.. Sunt de pe tel pt k nu vrea netul sa mearga pe laptop. Am avut o noapte de cosmar am crezut k mor de durere. Nu puteam sa inghit nici lichide si nici sa respir. Am luat medicaments si azi sunt Mai ok. Merci pt cine s- a gandit si la mine. Bub u all si bine ati venit noilor gravidutze. Sanatate to all

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna ziua sau ce e .. Nu Mai stiu.. Sunt de pe tel pt k nu vrea netul sa mearga pe laptop. Am avut o noapte de cosmar am crezut k mor de durere. Nu puteam sa inghit nici lichide si nici sa respir. Am luat medicaments si azi sunt Mai ok. Merci pt cine s- a gandit si la mine. Bub u all si bine ati venit noilor gravidutze. Sanatate to all

8+

doura
imi pare asa rau pt tine...stiu ce inseamna cu simptome si noaptea, dar la mine nu e asa rau...te imbratisez cu drag, incearca sa iesi putin pe afara, sa te plimbi, sa respiri aer curat..mie imi face bine mersul pe jos, parca imi mai ridica moralul ca sunt cam mereu deprimata.
ai grija de tine si de bebelus! sper ca next time sa ne zici ca e mai binisor...

[+10 sapt]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Ei Ioana, despre asta vorbeam si eu. Ca n-am nicio frica ca sotul meu n-o sa se implice 100% in toate (mi-a promis chiar ca imi desfunda canalele daca os a am probleme cu alaptarea ), eu ma gandeam la deplasarea interesului si a sentimentelor de ambele parti catre copil, in primul an ca-i vulnerabil, in al doilea ca are nevoie, in al treilea ca... si uite asa vine ziua cand isi ia talpasita de acasa. Si eu cred, ca daca ne permitem sa cedam si sa traim prin copii, dupa ce ei nu vor mai fi dependenti de noi, mi-e teama ca nu ne vom mai regasi. Ma rog... ma apuca si rasul ce frici ma bantuie pe mine in legatura cu plecatul de acasa al copilului care in prezent abia are cap si corp.
Crisu, vama zici? Pai se pare ca o sa ne tot vedem pe acolo, daca nu cumva ne si cunoastem deja. Esti cortista de dreapta sau de stanga?

9
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alysa26 spune:

crisuletul sorry..acum mi-am activat pm. am uitat pur si simplu.. daca poti cand ai timp sa imi trimiti toate parolele si conturile ca deja nu mai stiu cate sunt...

ralucaspm da..am calculat gresit cm..m-am mirat si eu c erapid a iesit testul..eu eram deja in 4 sapt cand am facut testul...

nu am mai sangerat zilele astea de cand am fost la dr decat as o dara udsoara. in schimb diminetile mi-e cam rau...nu pot manca si dac apuc s a mananc la 12-1 duupamasa imediat mi-e rau..e ciudat ca la eric nu am patit asa.

legat de afectiunea in cuplu duap bb..eu zic ca bb a schimbat viata noastra ff mult..e o altfel d eiubire intre noi si bb si intre noi ca si cuplu..e tot locul unu fiecare dar e alt tip de iubire...noi am ramas la fel de uniti poate mai uniti pt ca sotul meu m-a ajutat mult in prima sapt si a contat mult pt ca eu nu am reusit sa dorm vreo 3 nopti cat am stat in spital ...asa cum zuicea si mada aici in spital tatal sta si asista si chiar dupa nastere sta in camera cu MAMA SI BB.

si eu am fost fumatoare dar de la eric m-am oprit cand am aflat ca sunt gravi cu eric gata a fost..acum inainte de sarcina am mai fumat dar mi se cam facea rau...

mami fericita de eric si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Doura,te imbratisam si iti dorim muuuulta muulta sanatate!Dumnezeu sa aiba grija si de tine si de bebe si sa fiti amandoi sanatosi!
Si eu votez sa na intalnim pe 8 mai!
Eu nu stiu ce sa zic despre relatia de cuplu dupa aparitia lui bebe...doar ca ce am auzit pe la prieteni si parinti e ca se sudeaza,poate se schimba unele aspecte,dar relatia e mai durabila
Eu am incredere in sotul meu.Nu l-am vazut niciodata nervos,nu iese la bere cu baietii(eventual daca are pofta de bere,ma invita pe mine),si isi doreste bebe ffffffff mult,chiar daca nu stie nimic despre...
Cand ne-am casatorit a zis ca Domnul il iubeste mult,acum a zis ca il iubeste PREA MULT
simona+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Rala,nu toti parintii sunt la fel,nu toti oamenii sunt la fel.Sunt parinti care se daruiesc 100%,pentru care "viata lor" s-a incheiat si ce conteaza e numai "fata" sau "baiatul",sau amandoi..dupa caz
Exista si parinti ,la fel de buni,care au imbinat frumos atentia pentru copil,cu cea pentru cuplu,sau pentru propria viata.Pe noi doua mama ne-a crescut ca-n palma,ce era mai bun noua ne dadea,dar am prietene in casa carora"bunurile" se impartea si cu parintii,nu erau dreptul de necontestat al copiilor...si au crescut fara probleme
Miruna,deci ma fac si mai proasta decat atat???
Eu nu inregistrez numai pierderi de memorie,lapsus,si alte alea,dar parca nu mai e scanteia aia,nu imi mai dau seama usor,"nu ma mai prind".Si speram ca trece dupa sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Feteleee,am iesit la film!merg sa pacatuiesc :))....sa pap nachos cu branza!!!!aveti grija de voi!
Va pupacesc!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Feteleee,am iesit la film!merg sa pacatuiesc :))....sa pap nachos cu branza!!!!aveti grija de voi!
Va pupacesc!

6+

Nu se spun asemenea lucruri de fata cu gravidute... rusinica!

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

8+

ce ma bucur sa te gasesc aici..si mai mult ma bucur ca esti iar fercita..la aceeasi odisee..alt an..dar o noua sansa pentru tine..de data asta va fi bine

Mariuca mamei 15 aprilie
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Rala,nu toti parintii sunt la fel,nu toti oamenii sunt la fel.Sunt parinti care se daruiesc 100%,pentru care "viata lor" s-a incheiat si ce conteaza e numai "fata" sau "baiatul",sau amandoi..dupa caz
Exista si parinti ,la fel de buni,care au imbinat frumos atentia pentru copil,cu cea pentru cuplu,sau pentru propria viata.Pe noi doua mama ne-a crescut ca-n palma,ce era mai bun noua ne dadea,dar am prietene in casa carora"bunurile" se impartea si cu parintii,nu erau dreptul de necontestat al copiilor...si au crescut fara probleme
Miruna,deci ma fac si mai proasta decat atat???
Eu nu inregistrez numai pierderi de memorie,lapsus,si alte alea,dar parca nu mai e scanteia aia,nu imi mai dau seama usor,"nu ma mai prind".Si speram ca trece dupa sarcina

Conform studiului ne prostim pentru ca nu mai suntem obiective, copilul nostru devine cel mai cel din univers si pe deasupra avem frici exagerate.

La faza cu frica mi se pare adevarat, dar nu cred ca e prostie ci constientizarea ca de acum nu mai raspunzi doar de tine ci si de omuletul pe care il ai alturi.

Cercetatorii de genul asta nu cred ca au copii

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Mergi la inceput