Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Buna,fetele!Recunosc ..nu am mai scris de mult,dar am citit tot!!!
Observ cu ingrijorare ca incep sa devin proasta,am dese amnezii,lapsusul e la ordinea zilei...Ieri am pierdut..sau mi s-au furat 300 roni,si nici nu aveam cu ce sa ajung acasa.M-am asezat pe niste scari,mi-am sunat sotul si am plans in telefon pana a venit sa ma ia,in Universitate,si noi stam in Tiatn
Am infectie urinara sa anemie.Pt infectia mi-a dat augmentin,a zis ca merge peste sarcina,si urocol,sau cam asa ceva...
Cafea nu beau,dar mai trag cate-o tigara,si asta numai cand imi vine barbatul de la munci..ma ispiteste...bineinteles ca nu sunt eu de vina..
Maine fac bitest...desi nu sunt prea convinsa de importanta lui.Din partea mea,nu fac avort indiferent de rezultat...
Cam atat! Si vreau si eu sa ne intalnim
Simona,+10

Mergi la inceput

Era cineva cu intrebarea care nastem pe la Filantropia....Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Multumesc tuturor pentru urari. Vi le introc cu acelasi drag.

Rala,
De la Tutunaru ma stii, am scris si pe acolo cat timp am mers la el. Povestea mea nu se compara cu a ta oricum. La tine a fost lupta nu gluma. Ce conteaza e ca ai reusit, nu-i asa?

Florina22,
Am vazut ca scrii ca esti purtatoare fe tulpina HPV. Am si eu una la purtator si vroiam sa te intreb poate ti-a spus tie medicul - este musai cezariana in caz de prezenta HPV sau merge si nastere normala fara probleme?

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Liliana ma bucur tare ca ai reusit si tu intr-un final. Pentru multe dintre noi a fost o lupta, nu conteaza daca mai lunga sau mai grea, importanta e reusita! Sarcina usoara sa ai!
Simona si eu am observat ca mi s-a scurtat mintea si memoria asta cred ca este felul organismului de a ne spune sa o lasam mai moale cu grijile si stresul.
Crisu eu pot sa iti spun ce ti-au spus si celelalte fete, cred ca asta cu disparitia si reaparitia (pentru ca vor reaparea fii sigura) simptomelor este una din cele mai raspandite simptome de sarcina. Sincer... cred ca tinde spre 100% din gravide. Ma bine spune-ne, ce film vezi diseara?

9
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Eu inainte de sarcina beam cate o cafea zilnic (imi era de ajuns), acum insa nu mai pot, imi face greata gustul ei... de fumat nu mai fumez de f multi ani, am mai aprins cate o tigara cand si cand, dar de la testul pozitiv nu, si ma tin la distanta si de fumatul pasiv, desi in ziua de azi e greu cu atatia fumatori in jur...
Lasatul de fumat tine strict de vointa, am exemplul sora-mi, care fumatoare inraita cu cateva pachete pe zi s-a lasat in secunda in care a aflat ca e gravida si pe toata perioada alaptatului de asemenea... Dupa s-a reapucat... Fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata si sanatea lui, dar nu inteleg pe cei care aleg sa afecteze si alte fiinte nevinovate...

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam
Si acum vin si eu cu o plangere. Mi-am facut o cafea, jumate cafea jumate lapte, pana acum toate erati bautoare de cafea in sarcina...acum intru pe forum si citesc ca nah, nu-i bine. Pai mor aici de somn. Nu mai beau de 2 luni

MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+

Miruna, nu e foc o cafea cu lapte Din ce am citit eu, o cafea pe zi e ok, eu as bea una daca nu mi-ar face greata (tot cu lapte, ca asa o beau de obicei, fara zahar)

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
10+

Mergi la inceput

Miruna,chiar am citit ca si un pahar sau doua de vin pe saptamana e permis
Unii medici spun ca o cafea pentru cei hipotensivi e medicament,si ajuta si digestia.Si mai bine o tigara-doua pe zi decat o graviduta depresiva...Deci e bine asa rau cum e
Bun venit noilor burtici,va dorim sarcina usoara,bebei sanatosi si soti iubitori si atenti..ca vad ca e mare nevoie si de asta
Ne mai intalnim ,noi, burticile din capitala???
Simona+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Simona, stai sa vezi mai incolo pierderi de memorie. La prima sarcina am avut momente cand nu puteam sa tin minte ce am mancat cu o zi inainte . Unde mai pui ca nascocisera marii cercetatori un studiu in care spuneau ca dupa nastere ne scade si IQ-ul... deci ajungem vai de noi .

Celesta . Am baut si eu jumatate de cana si am prins o viteza la munca, a trecut si !!! In rest nu ma tenteaza, dar gustul il simt ca inainte.

Sahenka, Doura cum va simtiti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Miruna,chiar am citit ca si un pahar sau doua de vin pe saptamana e permis
Unii medici spun ca o cafea pentru cei hipotensivi e medicament,si ajuta si digestia.Si mai bine o tigara-doua pe zi decat o graviduta depresiva...Deci e bine asa rau cum e
Bun venit noilor burtici,va dorim sarcina usoara,bebei sanatosi si soti iubitori si atenti..ca vad ca e mare nevoie si de asta
Ne mai intalnim ,noi, burticile din capitala???
Simona+10

Hai sa propunem o data! Ieri s-a spus 24 aprilie si nu putea Sashenka. Eu zic sa stabilim tot in weekend pentru ca multe dintre noi lucreaza... deci propun: 8 mai / 9 mai, sper ca nu aveti zilnic nunti si botezuri

Ca si locatie, cum unele venim cu copii din dotare as propune parcul Herastrau, sa ii eliberam si sa stam si noi la taclale. Sau Cismigiu, e frunos si curat, cum preferati.

Supun la vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

alexa in final ne-a ramas iubirea pentru acele clipe putine la numar petrecute impreuna, nu vreau sa ni-l amintind suferind..trag aer in piept si merg mai departe..desi adesea incercam sa il gasim prin locurile in care am fost cu el...Dumnezeu stie mai bine

intimitatea cuplului dupa primul copil, al 2-lea..etc.
eu dupa toata experienta de pana cum pot afirma ca o parte din intimitate nu mai exista...ne iubim, dar suntem atenti..numai putem defila goi sau mai stiu eu cum.....cred ca ne-am asumat acest lucru din momentul in care ne-am dorit copii...
in ceea ce priveste ajutatul...barbatii care sunt egoisti din fire nu se schimba cat o fi lumea, nu se schimba chiar daca vad bb-le..au decata acele sentimente paterne , dar care la lipsa somnului sau a mancarii sau a atentiei racnesc.....eu nu prea cer multe si prin urmare nici nu astept sa primesc, daca simte bine, daca nu, nu..sotul meu e ok ma ajuta cand poate cum poate nici eu nu insist e genul barbatului crescut mai mult de mama si singur la parinti
eu zic ca trebuie sa se ajunga la un acord ma ajuti , te ajut altfel nu functionam ca apoi nu unul e suful si altul sluga..si apoi bai nene stai asa nu e numai copilul meu cum adica te descurci da ce sunt singura nu sunt maritata sau femeia la catrita si babrbatul la servici si afara cu prietenii....nenica avenit copilul ai responsabilitati numai defilezi prin oars la agatat gagici si baut bericioaice prin baruri cu baietii..ce baietii sa ma mai lase spala baietii, calca baietii, gatesc sau schimba copilul baietii? a , nu pai bai nenica mai exist si eu pe aici si am si eu asteptarile si doleantele mele..nu unu face si altu trage...bla bla proasta de sincera

5+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput