Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
allexxia_m spune:
crisuletzul as fi vrut sa te pot linisti, eu nu stiu ce sa-ti spun avand in vedere ca eu nu am si nici nu am avut dureri de burtica sau greturi, nici macar sanii nu dor. Chiar nu stiu.
Poate iti vor raspunde mamicile care sunt la a 2-a sau chiar la a 3-a sarcina.
Dar linisteste-te ca altfel mai rau faci la BB.
11+
mirunam spune:
Crisuletul stai linistita. Eu am avut ceva greturi , sani foarte durerosi si dintr-o data au disparut ambele simptome, asa de la o zi la alta. Ieri seara i-ar m-au apucat greturile de exemplu, vreo 10 minute...
Tine de nivelul de agitatie al hormonilor Azi sunt mai agitati, azi mai calmi. Faptul ca nu mai ai greturi este gresit asociat cu probleme in sarcina, nu inseamana nimic.
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+
crisuletzul spune:
Multumesc
Astept sa ma vada o mamica care e la al2-lea bebeu!Simt ca imi pierd rabdarea pana marti cand trebuie sa merg la doctor!
Ehhh.....omul meu....este un gelos din fire!Probabil inca nu constientizeaza ca exista un bebeu la mine in burtica dar tiind sa cred ca atunci cand se va naste va invata sa mai lase de la el!Fiind singur la parinti, a fost obisnuit ca toata atentia sa fie indreptata spre el,am reusit sa il mai aduc cu picioarele pe pamant dar mai am de lucru!
Este absurd si sincer pe mine ma amuza....de exemplu "copilulva dormi cu noi?".....sau uitati(apropo ca sunt sincera si directa).....noi pana sa fi ramas gravida dormeam goi,de cand am ramas, am ales sa dorm in pijamale pentru ca asa ma simt in siguranta! ghiciti?....l-a apucat gelozia!!!!
majoritatea barbatilor sunt niste copii mai mari!
va pup si astept sfaturi de la voi legat de simptomele pe care le am!
6+
allexxia_m spune:
Sunt de acord cu tine crisuletzul "majoritatea barbatilor sunt niste copii mai mari!" nici al meu nu este departe.
11+
crisuletzul spune:
mirunam, esti o dulce!!! tot timpul mi-ai raspuns si m-ai lamurit cu toate nebuniile din capul meu!
Azinoapte m-am bucurat teribil cand am simtit din senin o senzatie de greata de vreo juam de ora!Dar ma doare ff tare stomacul(nu mai iau tratamentul meu pt ca este contraindicat)....si cred ca din cauza durerii de stomac,nu mai simt restul!
Abia astept sa discut cu medicul marti si sa vad ce pot lua pt stomacutul meu
yeeeeee......azi ma scoate omul la film!!!!!GATA cu salbaticia de pe camp:))))).......vine weekendul!!!!Am sa dorm maine pana la 12!!!!!
6+
Monnica spune:
Buna fetelor,
Eu, inainte de a ramane gravida beam f multa cafea (cred ca peste 1 litru/zi), acum imi este f rau. Sincer, as mai bea cand simt acel miros dar imi este atat de greata...Vomit zilnic. Ma simt f obosita, as sta in pat si as lenevi...
Cu fumatul in sarcina nu sunt deloc de acord face rau lui bebe. Am fumat de la 16 ani pana la 28, cand am ramas prima oara gravida. De atunci nu am mai pus tigara in gura. Nu sunt de acord cu cine zice ca este usor sa te lasi de fumat, dupa parerea mea e fff greu. Eu si acum dupa 6 ani as mai fuma .
mamica lui Alexandru (04.06.2006), 9+
Monnica spune:
Eliza , m-a impresionat filmuletul. Nu stiu ce sa iti spun, nu stiu ce s-a intamplat, dar sunt sigura ca si durerea este fara limite
mamica lui Alexandru (04.06.2006), 9+
ALEXA1985 spune:
Si mie mi s-a intamplat la fel. Dintr-o data nu am mai avut greturi si dureri de sani. Apoi la cateva zile m-a luat iar, iar nu mai am si tot asa.
9+
crisuletzul spune:
Alexa...multumesc !!!
Monnica, cafea cu cat este mai lunga cu atat este mai toxica! cafeau este bine sa fie bauta scurta(ristreto)....este un foarte bun digestiv si primesti si doza de energie necesara!
Dar in sarcina...cafeaua estela fel de "buna"ca si tigara!
Acum sincer,astea erau considerate pericol pentru sarcina de cand lumea.....dar in ziua de azi,cam totul este pericol pentru sarcina........poate ar fi mai bine ca pe perioada sarcinii sa stam inchise undeva si sa ne hranim pe vena!
6+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnica Buna fetelor, Eu, inainte de a ramane gravida beam f multa cafea (cred ca peste 1 litru/zi), acum imi este f rau. Sincer, as mai bea cand simt acel miros dar imi este atat de greata...Vomit zilnic. Ma simt f obosita, as sta in pat si as lenevi... Cu fumatul in sarcina nu sunt deloc de acord face rau lui bebe. Am fumat de la 16 ani pana la 28, cand am ramas prima oara gravida. De atunci nu am mai pus tigara in gura. Nu sunt de acord cu cine zice ca este usor sa te lasi de fumat, dupa parerea mea e fff greu. Eu si acum dupa 6 ani as mai fuma . mamica lui Alexandru (04.06.2006), 9+ |
Monnica, numai un fumator stie cat de greu este. Eu am vrut sa ma las inainte sa raman insarcinata si nu am putut, am reusit 2 luni dupa ce am citit cartea si apoi am reluat. Dar cu bebe a fost usor, de cateva ori am simtit nevoia iar acum nu as fuma sub nicio forma. Sper sa raman asa.
Crisuletul esti tare cu campul tau. Si noi tot in camp stam, ceva mai locuit dar tot camp. Daca vreau o paine fac vreo 2km. Sincer, as prefera sa fie mai camp de atat. E bine ca nu ai cu cine sa te certi, nu te vede nimeni in chiloti etc
Si acum vin si eu cu o plangere. Mi-am facut o cafea, jumate cafea jumate lapte, pana acum toate erati bautoare de cafea in sarcina...acum intru pe forum si citesc ca nah, nu-i bine. Pai mor aici de somn. Nu mai beau de 2 luni
MIRUNA cu Alexandru si Aricelul 10+