Florin Piersic senior, student la Iasi

Florin Piersic senior, student la Iasi | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

http://stiri.astazi.ro/stire-video-la-74-de-ani-florin-piersic-este-student-in-anul-i-la-psihologie-vezi-aici--1631967.html

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/video-la-74-de-ani-florin-piersic-este-student-in-anul-i-la-psihologie-vezi-aici-declaratia-viitorului-student-99521.html

Admirabil!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Super! Daca el simte ca poate si mai si vrea, de ce nu?

------------------------------------
A venit primavara! A plecat primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

bravo!bine ca poate .

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

hm, da. Si va merge la cursuri, va lua notite, va invata zi si noapte, va da examene. La 77 isi da licenta, la 79 masteratul si pe la 80 de ani va fi un psiholog debutant.
Stiu, asa se zice ca niciodata nu e tarziu, dar.... noah, cred ca am nevoie de un psiholog sa inteleg de ce face asta. Pentru simplu motiv ca ii place intre studenti? (asa declara el in Cancan) Sau pentru ca n-are cum sa ajunga pe alta cale in revistele de barfa?
OK, las deoparte cinismul si rautatea, si doresc succes bobocelului!

p.s. daca iese castigator de titlu Mr.Boboc la balul bobocilor, pot sa presupun, ca juriul a fost mituit?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

dar daca vrea sa invete de placere? n-are voie omul ca-i sariti deja in cap?! chiar nu mi-e simpatic deloc, dar nu ma apuc sa critic aiurea din rautate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

dar daca vrea sa invete de placere? n-are voie omul ca-i sariti deja in cap?! chiar nu mi-e simpatic deloc, dar nu ma apuc sa critic aiurea din rautate ...

daaaa, mi-am si recunoscut rautatea in postarea anterioara, dar nu am criticat aiurea, cred ca am mers direct la tinta
si n-a zis nimeni sa nu invete, daca are chef, dimpotriva, i-am si urat succes

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu chiar stiu pe cineva care preda la aceasta facultate. Poate ne intalnim la vara si il rog sa-mi povesteasca despre el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Bravo lui, si sa o termine cu bine. Mie mi-e drag de el. Parca il vad prin pauze cum sta la depanat amintiri cu studentii.

In US, seniorii (65+) nu mai platesc scoala. Aveam colege in varsta la serviciu care luau cursuri la colegiu doar ca sa nu li se atrofieze creierul si capacitatea de a invata, nu neaparat pt o reorientare profesionala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

Aceasta facultate cred ca o face pentru sufletul sau, in plus, omul cred ca vrea sa fie activ atat fizic cat si mental.
Eu il felicit, sa fie sanatos si sa termine cu bine facultatea

lili@domnisorica daria

hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Felicitari!
Iar printre atatea fete frumoasa ca studentele din Iasi ... o sa se simta tanar si nelinistit!

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Intr-adevar felicitari!
mi-as dori si eu sa fiu energica si plina de viata ca el la 74 de ani.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput