Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*
Raspunsuri - Pagina 5
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doris_79 Monikus, ,stiu ca prin ce treci tu nu se compara,dar sunt sigura ca la un moment dat toti bb-ii se vor face copii de gasca. pun si eu aici niste poze nu stiu daca reusesc . http://picasaweb.google.ro/103420065009604887088/PozeNouNoute?authkey=Gv1sRgCOCS9efJsuqekAE#5460347989122733250 mami de theodora ioana 01.09.2009 si andrei gabriel 23.07.2003 Poze Theo Poze noi |
Am vazut doi copii tare reusiti iar cea mica m-a dat gata cu dragalasenia ei.
Acum fug sa distrez putin copilul ca nu se mai poate.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
doris_79 spune:
Alex, multumim.Zilele trecte m-am intalnit cu cineva care are o fetita mai mica decat theo cu 1 luna.Ce credeti ca mi-a zis ca este prea mica pt. varsta ei .Ca nu o hranesc suficient?Am crezut ca mor.Auzi nu o hransc suficient!!!!!!!!!
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
Danuta1979 spune:
Ellenuta, multa sanatate Annei!
Doris, fetita ta e asa feminina si frumoasa si expresiva...O dulceata!
Noi suntem mai bine, fetita a fost racita de ieri noapte (tone de mucisiori si usoara febra). Se simte din ce in ce mai bine si diseara cred ca intrerup Panadolul. In rest e f mamoasa, vrea cu mami tot timpul, plange daca ies din camera, vrea atentie, doarme numai cu mami in pat etc.
Am vazut ca scriati mai demult despre mese. oi mancam asa:
La trezire- lapte de san
la 10.00-10.30- cereale cu fructe si piure de banana
la 13-13.30 - piure Humana de legume si pui + putina supita
la 16.30-17.00- piure facut de mami (cartofi/legume/spanac) + carnita de pui de tara/ficatel/galbenus de ou
la 19-20 - iaurt Tnuva sau iurt desert HUMANA
Intre toate mesele san. Seara la culcare san si toata noaptea san (dormin impreuna si doar ridicam tricoul cand ne cauta sanul).
La greutate luam strict cat scrie la carte, adica 500 g. Acum avem 8,75 kg la 7 luni.
Caca face toata ziua aproape dupa fiecare masa (4-5 ori de regula si multtt). Dar asa a fost ea, cacacioasa de cand s-a nascut. Arderi rapide:)
Cam atat. Va las, e vremea celui de-al doilea piure:)
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Andrecluj spune:
Iar nu am citit de 2 zile , dar ma intrebam daca Mada a primit Pm de la mine? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
doris_79 spune:
Monikus,Danuta
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
moni_iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_iulia Buna dimineata! Puiul meu are febra intre 37.5-37.7 de aseara si nu stiu de la ce. Fusei acum la dr si m-am dus bou si m-am intors vaca.Cica n-are nimic:nici dintii nu-i ies,nici rosu-n gat,nici raceala... Atunci CE? Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii Romania- The land of choice |
Mai revin si eu cu mesajul meu de dimineata pt ca deja ma apuca panica.
Inca e vioi si razacios dar, are 37.9. De aseara pana dimineata i-am bagat supozitoare cu paracetamol dar,imi face caca dupa fiecare si n-as mai vrea sa-l stimulez.Sa-i dau panadol sau nurofen sau doar dk depaseste 38?? Mi-e groaza ca nu stiu ce e
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct) in asteptarea primaverii
Romania- The land of choice
Fragutza spune:
Bun gasit!
Moni, nu te mai panica mai intai! Nu e temperatura mare! Dc depaseste 38.5 atunci ii dai putin panadol..pana atunci tine-l mai dezbracat si fa mai rece in camera.
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
NelaM spune:
Servus fetele!
Moni, multa sanatate puiului. Nu are mucisori, ceva? Febra este reactia organismului la ceva infectie, bolicica. Nu este neaparat un lucru rau (organismul lupta sa "rezolve" ce il supara), insa trebuie tinuta sub control.
Ana a racit alaltaieri (a luat de la mine). I-am dat panadol pentru bb 1 ml la fiecare 4 ore. In mai putin de 24 de ore i-a trecut febra si aproape si raceala (mai are putin mucisori).
Avea saraca niste ochisori injectati... parca era vampiroi!
La noi ca la nima', dam din una in alta.
Am trecut si peste asta!
Elle, te pup. Ma bucur nespus ca Anna e bine, mi-au dat lacrimile cand ti-am citit mesajul!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
monikus spune:
Moni_iulia eu zic ca deocamdata nu e mare temperatura. De fapt, e stare subfebrila din ce stiu eu. Daca dare de 38,5 eu i-as da panadol. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult. Oricum cauta cauza ca asa tratezi doar efectul.
monikus spune:
Danuta, ma bucur sa aud vesti bune de la voi.
Nela sper sa fiti din ce in ce mai bine.