Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Neata fetele,

Tare imi pare rau cand citesc asa de dimineata de problemute. Credeam ca numai eu am voie sa vin asa de dimineata sa ma plang. Va pup dragelor, Lali si Camy, si sper sa se rezolve usor si repede problemutele voastre.

Anomis, Mada, mereu imi pun in gand sa va scriu cateva vorbe si mereu neuronul meu cel ratacit da rateuri. Mada sper sa Iri este mai bine si ca veniti maine la gratare. Anomis am vazut pozele de la botez. L-ati botezat pe cel mic la aceeasi biserica la care l-am botezat si noi pe Rares. E cea de la Orsova nu? Foarte frumoase pozele si protagonistii lor evident. Va pup.

Andra tare imi pare rau ca nu veniti, dar acum nu imi mai fac griji daca sa vin cu sotul sau nu. Glumesc evident. Mi-ar face tare placere sa puteti veni totusi si sa ne luati prin surprindere.

Monica,Atomixul tau s-a facut cuminte de doarme pana la 11? Mama mama ce viata pt unii. Al meu e bitz de la 7. Vad ca numai azi doarme si el pana la 8 si ceva.

Iulik pupam pe Brucu care s-a facut baiat mare. Sper sa scapi repede de kg pe care le consideri tu in plus si sa vina Daniella.

Sa vina si Sarah si Raluca. Dar la un Rares nu se mai gandeste nimeni sa faca?

Gata acum va las si eu o , o , o prajitura si un suc pt ca azi sarbatorim si ma duc sa schimb sarbatoritul. Va si va doresc o zi cat mai buna.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Alex sa treaca un pic supararea. Sper sa se rezolve cu congelatorul. Cat despre cumparaturi pt maine, nu iti face griji ca o sa avem ce manaca si asa. Nu te mai stresa. Uite daca vrei, cumpar eu si pt tine o caserola.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza, dragelor!

Deci asa, incepem sa ne gandim la nume Pai sa zic si eu, cum se poate sa lipsesc.
Eu am pe lista numai oferte, adica 2 la pret de 1. Si in ordinea numerelor de pe tricou avem asa:
1. Ilona si Catrinel
2. Ilona si Radu/Tudor
3. Radu si Tudor

Am zis am zis! Doamne ajuta!

Sa aveti o zi faina!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Neazta!!!!!!
Si tu Fragutzo te apuci de treaba? Am auzit-o ieri si pe Techiluta ca mai vrea inca un baiat (sau 2 ), si asta inca repede, iar eu va spun sincer ca am cosmaruri periodice in care ma visez insarcinata si ma trezesc speriata rau de tot. Si azi noapte am visat asta, zau ca ma obsedeaza problema.
Mai, eu zic sa modificam ora sosirii la Techila pe la 12-12.30, ca sa ne putem sincroniza toate.
Monikus, la multe lunite pentru Rareselul!!!! Daca era frumos afara venem pe la tine sa mancam o bomboana!
De asemenea, La multe lunite pentru Iulia, Ioana, Sonia, Denis, Alex, Ana!!!!
Iuliko, kilele alea in plus nu se vad, dar oricum, tu esti deosebit de frumoasa! Si ce mult ti-a crescut parul! O mamica minunata si cu un baietel frumos tare!
Camy, multa sanatate tatalui!
Hepilico, esti o femeie si o mamica minunata si meriti tot ce este bun in viata asta!
Monica, nu ne zici ce este surpriza aia??!?!! Recunosc ca sunt curioasa tare! Ca eu mai mult de dulciuri ma bucur! Eu vinulet as bea cu cea mai mare placere, dar am neguciat cu sotul care conduce si am pierdut. Ca cica eu oricum alaptez, deci sa il las pe el cu beuturica de data asta! Offf, ca mie gratarelul imi sta in gat fara un vinulet alaturi!
Cu vestimentatia, eu zic ca fiecare vine cum ii doreste sufletelul. Eu tocmai ce mi-am cumparat ieri niste pantaloni albi mai sport si ma gandeam daca sunt noroaiele pe acolo chiar asa de mari si daca sa ma imbrac cu ei sau nu. Ca eu trening nu am. Doar blugi.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

La multi ani, Doris! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine!

La multe jumatati de an inainte si pt Rares, Ana si Alex! Sa fiti sanatosi si cumintei!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

La multi ani Doris!!!!!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Neatza, dragelor!

Deci asa, incepem sa ne gandim la nume Pai sa zic si eu, cum se poate sa lipsesc.
Eu am pe lista numai oferte, adica 2 la pret de 1. Si in ordinea numerelor de pe tricou avem asa:
1. Ilona si Catrinel
2. Ilona si Radu/Tudor
3. Radu si Tudor

Am zis am zis! Doamne ajuta!

Sa aveti o zi faina!

Ioi, ce frumos!!!!
imi place oricare dintre varianta...sa va ajute DD!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Fetelor, spuneti-mi si mie un parfum barbatesc care miroase frumos, ca tocmai m-a sunat sotul sa ma roage sa-i cumpar un parfum, ca i s-au terminat toate si nu am rabdare sa stau la mirosit prin magazin.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata fete dragi!

La multi ani Ana, Alex si Rares! La multi ani Doris

Vad ca sunt in toi pregatirile pentru gratarelul de miine...vai ce va invidiez. la Cluj e o vreme de kko, frig, vant, ploi. Iar eu stau cu nasul in batista si ma simt mai rau ca ieri. Partea nasoala e ca si sotul si mama imi sunt plecati de acasa asa ca vreau nu vreau cam vin des in contact cu Isabela...sper sa nu ia si ea.

Va urmaresc, sunt prin zona...o zi buna!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Mie imi place de mor Catrinel!!! Imi inspira ceva feminin si gingas

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput