Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

techila, sotz a zis ca el la ora aia se intoarce pe partea cealalta. Da nah, acum daca asa vine tot poporu asa o-m veni si noi. Acum, lasand gluma, Dragos papa in jur de 11, apoi o sa-l imbracam si venim. O sa ajungem probabil dupa 12. Nu o sa facem noi nota discordanta,ca si carnea noastra trebe fripta pe gratar vinul trebuie baut, prajitura mancata. Si eu care ziceam ca termin parjitura sambata dimineata... pfuuuaaa, tre sa ma organizez maine.

Iulika, eu chiar te vedeam schiloada si te invidiam ce bine arati. Ei bine, in pozele pe care le-ai pus in seara asta am zarit niste copanele acolo. Da io am zis ca de vina sunt blugii ca sunt mai grosi , eu credeam ca au blanita pe dedesubt sa tina de cald.
Nu va mai spun ca mor aici cand va aud cu proiect Daniella si Sarah... ce mi-as dori-o si eu pe Raluca mea ... (emoticon care viseaza cu ochii deschisi)

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna

va multumesc din suflet pentru sustinere, mesaje si telefoane!! pupici speciali pentru nela, alex, moni_iulia, raluk, cuscra mea iubita!

a fost greu, pentru mine, in special .. ora aia in care a fost in sala mi s-a parut cea mai lunga ever in my life .. am masurat holul in lung si lat .. vedeam cum ii scot pe copii pe targa ca pe banda rulanta din sala de operatii .. apoi, a aparut pe targa si bombonica (era imbracata intr-un body fuschia si ciorapei in dungi roz cu pupaza pe funduc .. ) deja maraie, se trezise nitel din anestezie .. va dati seama ca am bocit instant .. am intrat la TI si am luat-o in brate .. s-a lipit ca marca de scrisoare .. offf .. si mie imi curgeau lacrimi pe obraji .. apoi am mers la salon. ieri a dormit mult, a fost nesperat de cuminte .. nu mi-a vomat, nu m-a marait rau .. a papat tzitzi si a dormit mult. si azi-noapte a fost ok, s-a trezit mai des ptr papa. azi a fost vioaie si razacioasa, a impartit zambete tuturor .. cat despre operatie, ii vor ramane doua semnute de unde i-au scos hemangioamele .. poate mai incolo cand va creste, le vom putea inlatura cu laserul ..

of .. nu doresc nimanui sa ajunga cu copilasul in spital .. ce am vazut pe acolo, m-a ingrozit .. cat suferinta pe niste sufletele de ingerasi, cat chin .. daca as fi putut face ceva pentru fiecare din acei copilasi, as fi facut .. nu-mi doresc decat sa ne dea Dumnezeu sanatate .. si atat. in rest le-om face noi incet incet pe toate ..

va multumesc mult ca ati fost alaturi de mine!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Bine ca totul s-a terminat cu bine. M-am rugat ca micuta Anna sa treaca usor peste incercarea asta din viata ei.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si eu am ramas in minte cu mesajul Bunaciunii eu pe ea.Am o matusa(din cele 9 pe care le am) care nu poate avea bebelusiA avut o sarcina acum vre-o 18 ani,cred,pe care a pierdut-o in bataia aplicata de sotul ei de pe atunci,si dupa aia nu a mai ramas niciodata.Este recasatorita de 14 ani si de atunci tot incearca.Exact nu stiu care este problema,dar parca am retinut ceva de o trompa complet si cealalta partial infundata.A fost la o doamna dr in Iasi(de acolo este),care chipurile a incercat sa ii desfunde trompa infundata partial,cu tratament dureros,spitalizare o saptamana din 4,timp de mai multe luni,si nimic,doar multi bani cheltuiti,durere si neputinta...Am sfatuito sa isi faca si ea cont aici,pe DC,sa ia legatura cu aspirante din Iasi,si poate in curand o sa se inscrie si ea la o odisee.La inceput,cand nu stiam ,eu credeam ca nu poate tine sarcina,abea asteptam sa "cresc mare" sa fiu mama purtatoare,si sa o ajut sa aiba copilas .Pentru o straina nu stiu daca as fi putut sa o fac,dar pentru ea as fi mers pana la capat...

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

'na seara!!

Am recuperat si eu ce fu peste zi. S-a facut asa de tarziu. Dar peste zi nu am lap-top, iar azi am fost plecate all day long. Ne-am luat olitaaa!! Este un tron de printesa. Este haioasa. Ne-am mai luat niste hainutze(evident), papica si ne-am plimbat. Asadar, de maine pe olitza.

Elle, ma bucur din suflet ca puiul este bine si ca ati depasit momentul.

Hepi, m-ai impresionat sincer.

Fetelor, cand citesc de proiectele Sarah, Daniella, Raluca...ma emotionati. Cand va fi prima dintre noi insarcinata din nou, cred ca ma duc si citesc mereu la odiseea la care se va inscrie(daca va fi asa). Abia astept! Si eu mai vreau bebe 2,poate si 3, dar peste minim 4-5 ani. Deocamdata o am pe Sophie si am atatea altele de facut cu mine, la varsta mea. Nu cred ca e graba, oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimi! La noi a plouat peste noapte,miroase asa frumos afara.....
proaspata,calda si aburinda...Puiul meu a fost tare marait de pe la 1,azi-noapte.Smiorcaiala si leanat,cand in brate ,cand pe picioare,cand cu bibe in gura cand cu suzeta.Cred ca il doare gatuletul ca nu si-a mancat laptele azi-noapte decat pe jumatate ,si ala printre sughituri de plans si printre scuipaturi.Daca l-ati vedea cum face!!Tine lapte in gura si il "pulverizeaza" pe ce este pe langa el.Va pup!

Lali Lacra de
Paul-Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neatza

Lali...buna tare cafeaua ta...

..eu ma duc sa ma organizez pt maine

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

..eu ma duc sa ma organizez pt maine[/green]

DE ce, vii la gratar ?

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

..eu ma duc sa ma organizez pt maine

DE ce, vii la gratar ?

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

nu, merg la ai mei la Arges...as vrea eu gratarele, treburi de-aste faine...dar din pacate tata e grav bolnav...si ma duc sa-l vad...ca mi-a reprosat ca nu ma intereseaza de el asta din cauza ca nu stau toata ziua in telefon...offff
Ma duc sa-l impac![/green]

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

dar voua din suflet va urez DISTRACTIE PLACUTA maine....cred ca o sa fie super fain!!!

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna de dimineata!

Poftiti la multe si de toata felurile.

Am niste draci pe mine de nu va puteti inchipui....de ieri nu imi mai merge congelatorul....simt ca innebunesc....cine credeti ca se plimba aseara cu sacosele cu carne si alte prin Bucuresti sa le puna la inghtetat. Si normal ca e iesti din garantie de fix 6 luni, deci ciuciu gratis, si aia de la service nu raspund la telefon....deci sunt verry happy.

Asaaaa, si acuma ca mi-a trecut supararea sa zic si eu cate ceva intelingent:

Hepilica m-ai emotionat tare de tot, sa va dea DD toata sanatatea din lume.

Iulika sa iti traiasca feciorul, ca frumos mai e mamis.

Duamna Techila si noi o sa ajungem nitel mai pe la 12 asa, ca la fel ca si Duamna Monica tre' sa hranesc mandra la 11 si apoi ne punem in miscare....sa va zic ca nu am apucat sa merg la cumparaturi, iar astazi sper sa vina astia la congelator, deci eu cand cumpar frate??Haaa???

Neuronul meu e obosit tare de tot si nu mai stiu ce am de zis....nici nu ma mira, azi noapte m-am ridicat de 10000 de ori din pat sa nu mai tiuie frigiderul din cauza congelatorului si colac peste pupaza mandra s-a trezit la 5 si pana la 6 a avut chef de distractie. Sunt o zana, ma duc sa ma impusc.

Hai v-am pupat, sa aveti o zi buna, ca la mine a inceput sa ploo.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput