FIV in Ungaria 102

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

luck eu pe un pen de gonal de 300 am dat la farmacie la Deli acolo unde m-a trimis Kovacs,33747ft(533.20 lei)iar menopur 5buc in Budapesta la aceiasi farmacie costa 79470ft(1255.62lei).Preturi valabile la data de 14 04 2010 la cursul de schimb 1forint=0.158lei
merional75UI costa 5buc 9655ft(152.54lei).Aceste preturi le-am luat de pe bonul de la casa de la farmacie,deci sunt recente si realeMie mi se pare o foarte mare diferenta intre menopur si merional.Eu fac stimulare spre norocul meu cu merional dar am intrebat pretul ptr menopur ptr cineva din Ro care va face fiv in Budapesta.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner
Am avut botezul duminica si a fost superb. A fost asa cum mi-am dorit - cu familia si prietenii. Slujba a fost foarte frumoasa, iar Nicholas s-a comportat exemplar. Chiar i-a placut.

Bafta multa!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
www.youtube.com/watch?v=2rJh5IWto3M" target="_blank">Filmulete

felicitarii pentru micul crestin!!!
astept pozele
va pupam pe toate si va tinem pumnii!!
luck sunt cu ochii pe tine

Printzesa adormita-un vot daca va place!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Salut fetele dragutele!
Diseara plec la Brasov, la sora-mea. Sper sa am vreme buna, cat de cat.
Pupici

Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samira, azi-noapte mi-am dat seama ca am incurcat stanga cu dreapta, dar e starea mea naturala. oricum, toate femeile au aceasta problema, deci tamy m-a inteles, dovada ca a mancat tocanita.

Mergi la inceput

laura, felicitari!

mai fetelor, nu vreti sa puneti preturile la gonal si merional si menopur pe prima pagina? ca sa stie lumea ce si cum. io nu mai stiu cat costa nimic, decat ca ovitrelle era vreo 10000huf o doza, ca si cetrotidele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

Salut fetele dragutele!
Diseara plec la Brasov, la sora-mea. Sper sa am vreme buna, cat de cat.
Pupici

Dumnezeu si Maicuta Domnului au grija de noi

Adriana

weekend placut !
si relaxare ...

Mergi la inceput

Fetelor,ori o iau razna,ori mi se trage de la hormoni.Am o dilema mare si voi trebuie sa ma ajutati.Am o obsesie ptr z 9 de CM.Am facut 3IA si 1FIV la care z9 a fost z ovulatiei.La primul fiv dr.Zadori s-a mirat ca am avut doar 8 z de stimulare,in z 9 punctia.Azi sunt z8 de CM,tot z8 de stimulare si am observat pe hartia igienica un mucus exact ca si la ovulatie.Eu maine trebuie sa fiu la Budapesta si cred ca v-ati dat seama ca pe mine ma macina gandul ca ovulez sub tratament.Of hormonii astia ce ganduri pun pe capul meu
Ajutati-ma cumva,ati mai auzit iluzii din astea ca si ale mele?

Mergi la inceput

pamy,stai calma. mucusul apare cu cateva zile inainte de ovulatie. arata cresterea estradiolului, care e normal sa fie mai mare, pt cai mai multi foliculi. citez din PK: it's very good to have mucus!
mai ai cateva zile pana la ovulatia propriu-zisa.
pot fi 3,4,5.
si da, exista fete care au facut si numai 7 zile de stimulare.
cand ajungi la eco?

Mergi la inceput

adipapazi ma bucur ca esti aici.M-am mai linistit,deci e de bine.Maine trebuie sa fiu la eco la Budapesta,si raman acolo pana dupa ET.Imi faceam griji ca poate uit ceva pe acasa de grija sa nu-mi pierd outele

Mergi la inceput

pamy, si pe mine m-au durut ovarele de am lesinat inainte de punctie. aveam impresia ca se sparg la fiecare pas. probabil ca maine o sa-ti dea si cetrotide, ca sa nu se faca ovulatia mai devreme.

Mergi la inceput