FIV in Ungaria 102

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

roxi ,
mail-ul l-ai trimis in romana sau engleza.
Patronul de la Korall e roman , deci se poate comunica cu el si in romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna seara, dragelor.

Ma dor ochii de atata citit . Am lipsit (motivat) 2 saptamani de pe forum (am avut groaznic de mult de munca) si am avut nevoie de 2 zile intregi ca sa va citesc. Si cu toate astea e varza in capul meu. In orice caz, felicitari noilor gravidutze, pumnii stransi celor in focuri si un gand de bine celor care nu au reusit (de data asta).

Eu am prima intalnire cu K. luni, 26 aprilie. Data fiind situatia zborurilor in Europa, i-am scris doctorului, ca sa-mi confirme ca va fi la clinica. Mi-a confirmat programarea. Problema mea insa e ca nu stiu daca voi ajunge eu, dat fiind ca trebuie sa schimb 2-3 avioane . Dar am zis ca daca e nevoie, merg in masina si tot ajung la Budapesta.

Am repetat analizele de ziua 2, astept acum rezultatele si vom vedea cat de mare e FSH-ul.

Hopefull: eu am AMH-ul 0,79, si dr. K. a zis ca nu este prea bine. si eu am tot 34 de ani. Am avut hidrosalpinx bilateral si a trebuit sa intrerup FIV-ul din oct. anul trecut. In dec. anul trecut m-am operat, am scos ambele trompe, si acum sper sa reusesc sa incep FIV 4. Bafta multa

Va pupa Tabi pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis

O intrebare am: daca maine am transferul si embrionasii ceilalti merg bine, cand ii congeleaza? Pot sa cer sa-i congeleze la 3 zile? Sau e mai bine ca blastocisti daca rezista? Daca vor sa-i mai tina pt blasto, cum se procedeaza cu banii? Ma suna si imi spun ca pot veni sa platesc congelarea?


Eu am avut in ziua transferului de 2 blasto, inca 3 morule si le-au lasat pana a doua zi dupa transfer sa vada daca ajung la blasto. Unul a ajuns, unul era morula compacta iar unul nu s-a mai divizat. Deci mi-au mai congelat un blasto si o morula a doua zi dupa transfer. Oricum, cred ca ei decid cat si cand congeleaza.
Nu am mai platit nimik extra, l-am intrebat pe PK si mi-a spus ca intra in pretul FIV-ului congelarea pe un an.

Iti urez noroc cu carul, ca la Fiv de asta avem nevoie!
Sa ne dai vesti cu ochisori!!!

Irina, cu +10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Tabitha multa bafta, sa fie cu noroc nr.4
Tamarrylis felicitari pentru embrionasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ioanatugs: multumesc mult. Oricum, daca nu reuseste nr. 4, sigur nr. 5 va fi norocos. Cel putin asa gandesc acuma, ca sa ma imbarbatez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

tabitha.....asa pornesti tu la drum..

fii optimista...nu gandi negativ..ttrebuie ca FIV 4 sa fie cu ochisoriiiiiiiiiiiiiii

anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

pogonici: cand am pornit la FIV1, stiam ca n-o sa-mi permit decat 1 singur FIV, si am fost destul de stresata. Cu timpul, situatia financiara s-a schimbat, asa ca cel putin din punctul asta de vedere sunt o norocoasa, imi dau seama de acest lucru. Si ca sa nu fiu stresata de gandul ca: "asta e ultimul FIV (caci altul nu ne-am mai permite)", ma gandesc (la rece, dar fara a fi pesimista) ca o sa mai am o sansa, daca de data asta nu merge. De aceea gandesc asa cum o fac acum. In orice caz, stiu care imi sunt sansele si am incredere in ele. Dar stim toate ca FIV-ul e o loterie, in care nu toate reusesc. Asa ca, sunt cu capul pe umeri (dar cu sperante mari). Pana la urma, vom reusi sper toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dragele mele toate,

Va invit virtual la un pahar de sampanie

Va pupa Tabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Va multumesc f mult pentru sustinere.
Acum sunt cu Pamy si ne intrebam de ce preturile sunt aceleasi ca la Szeged, dar in final, costul este cu aproape 15 mil mai mult? Chiar daca adunam si crioprezervarea si AH, tot nu iese suma.
Adipapazi, tu cat ai platit? Tie ti-au scris separat pe factura cat costa fiecare procedura?
Cine ne lamureste si pe noi? Daca se poate in seara asta, pentru ca eu maine trebuie sa merg sa platesc si as vrea sa stiu.
Parca s-a mai vb intr-un capitol despre asta, dar nu am timp sa caut.

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!


MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

tabitha, eu am amh=0,66 si acum am bb!

tamy, 520 000 huf, asa ne-a zis pk la telefon. ne-a dat si o factura, habar n-am unde e. fiv, icsi, ovulometrie, analize de sange, congelare pe un an... cam astea. aduna si tu de pe prima pag si vezi daca da.

tin pumniiiiiiii straaaaaaaaansi

SAMIRA si SPERANTA, ce ma fac fara voi??????????????

Adi6+

Mergi la inceput