Dieta RINA (10)
Raspunsuri - Pagina 19
alinabojuc spune:
clauddes e bine mama stai linistita. daca o tii tot asa devii manechin
simona eu am azi vitamine. pot sa vin la tine la carbo?
elly sa-ti fie de bine eu am cam evitat inghetata ca ma tot doare gatul. imi place inghetata foarte mult. mai ales vara as putea trai doar cu ea . mie mos nicolae imi aduce in fiecare an tort maaaare de inghetata deci eu nu ma uit in cizmulite ci in congelator
ieri la carbo mi-am facut de cap. am mancat toata pizza + 1 punga de pufu de 90 gr.
azi la vitamine am multe fructe, sa vedem daca ma tin de ele, ar fi minunat. va fi si vreme faina si vom iesi la plimbare
va pup fetelor, sa aveti spor
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
miki_50 spune:
neata pasarici.vad ca toate bune si frumoase-o dati cu inghetata tarta ,rusinica.da"vreau si eu.
dragalaselor eu sunt la zi de VITAMINUTE,deci ma voi infrupta cu mere,o salata super mare la pranz si una ceva mai anemica la cina.
problema mea cea mare e ca uit sa beau apa,cred ca voi umbla cu sticla dupa mine prin casa poate asa merge.
alina mi-am facut de cap dar copila mea m a intrecut,acum zace in pat a facut o bronhopneumonie de toata frumusetea.
ooo si bineinteles bun venit fetelor noi.
alinabojuc spune:
Servus Miki. multa sanatate puiutului tau of ce rau e cand is bolnaviori
Si eu la vitamine azi momentan am mancat cateva fructe uscate si o porto. eu apa nu prea beau ca nu imi place
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
alexmar spune:
Neata felete,
Elly, alina rusinica, ... va urmaresc.....
Bun venit noilor fete. Spor la pierdut kg si nu faceti ce fac "veteranele" noastre, faceti ce spun ele, ca spun bine
Mai, dar ati inceput sa fiti harnicute, ca la inceput ma speriasem ca nu am cu cine sa vorbesc, cine sa puna biciul pe mine cand gresesc, si ce citesc, fetele noastre se mai duc pe alaturi din cand in cand.
Deci ieri am mancat
MD 2 pere
p - varza fiarta (reteta din carte cica trebuia sa iasa o supa ungureasca dar a iersit o mancare de varza cu nitica zeama
c - fasole batuta facuta de socrul meu, ca nu ma mai tineau nervii tot de varza
Azi - carbo
MD - o para, smochine
Gustare la ora 11 - 2 kiwi
P - ora 14 - spaghete cu rosii si ciuperci
C - biscuiti monti (faina integrala si tarate) cu cioco neagra.
Aseara am stat sa coc biscuiti si asta nu ar fi mare lucru, ci este un mare eveniment pentru ca eu nu gatesc in casa - deci, la ora 22 eu coceam biscuiti.
Dar am fost cumintica
Alina, pe pizza ai voie sa pui legume???
alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexmar Alina, pe pizza ai voie sa pui legume??? |
yeah baby yeah cat de multe legume si aluatul cat de subtirel crocant
va pup fetelor.alex s-a trezit si iesim afara dupa ce bea un suculet.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
clauddes spune:
Alina, Ely - multumesc pt incurajari!
Ely - sa-ti fie de bine! Abia astept si eu ziua de maine sa gust o inghetata.
Miki - multa sanatate puiului tau!
Fetelor, imi prinde tare bine ca dati raportul, asa ma mai inspir si eu...
Azi dimineata am mancat mai multe fructe...
alexmar spune:
Clauddes hai si tu cu raportul, sa ne mai inspiram si noi
Fetele, am o nelamurire. AM recitit cartea si la ziua de proteine se spune ca nu amesteti carne cu oua, lactate cu oua si ca ce mananci la pranz, jumatate de cantitate mananci si la cina. Ok - dar cand mananc oua, caci sa mananci o zi intreaga numai ooooo, nu e ok - adica daca mananci la pranz o omleta cu 2 ooo + o felie de paine, la cina tot oooo ???? Voi cum faceti?
alexmar spune:
Si mai am o problema: se poate face mancare de praz cu masline, sau limba cu masline???? am citit din ce au scris fetele mai vechi si una dintre fete a spus ca a facut tocanita de peste cu masline si atunci mi-au venit idei
alinabojuc spune:
clauddes asta e si scopul. sa ne inspiram si sa ne incurajam
alexmar daca papi oo la pranz la fel si la cina. papi 2-3 la pranz si 1 la cina. eu de ex. imi fac un fel de tocana cu oua. pun la calit ceapa taiata solzisori, ardei fasii, ceva rosii sau suc de rosii. las sa se inmoaie bine si pun apa. las sa fiarba si cand a scazut bine pun oua batute. las sa se inchege bine ouale. e o minunatie. toamna fac si cu gogosari de ex. acum vreo saptamana am facut si cu varza razalita. a fost foarte bun. si asa pui mai multe legume si mai putine oo
Masline din cate tin minte se poate, dar numai vro 5 pe zi. eu as manca un kil
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg