Dieta RINA (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

salutare
azi proteine (de fapt cred ca apa trebuia sa fie dar nu m-am simtit in stare) a fost simplu: gratar cu legume si salata
am uitat sa ma laud pt. duminica, am mers 20 km cu bicicleta si am inversat pranzul cu cina ca nu am gasit in drum carbo decat praji si inghetata

bun venit fetelor noi, n-am apucat sa va spun

la toate

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Intru si eu in primul rand sa multumesc lui Alina si Andreea ptr. carte. De ieri am inceput si eu dieta, sper totusi sa nu am probleme cu alaptatul, dar nu ma mai suport cu toate kg. astea in plus.

Am sa intru cand am sa reusesc si cand imi permite una bucata copilas nazdravan. Acum doarme ca altfel n-aveam nici o sansa sa stau pe forum.

Am sa incerc totusi in fiecare luni sa intru la raport. Va multumesc din nou ca m-ati primit in grupul vostru si dieta usoara va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza- azi am zi de AMIDON- orez cu legume si salata verde&castraveti & ridichi

Aseara.. calcat stramb... am mancat ciuperci umplute la cuptor cu prajitura cu visine

...asta este- nu este prima data cand o iau pe aratura.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

neata fetelor. spor la treaba tuturor. se poate slabi usor cu dieta asta. de fapt daca vreti sa slabiti rapid nu e dieta care o cautati. eu sunt foarte multumita de cum am slabit. habar nu am ca-s la dieta
elly super buna garnitura la ciuperci praji cu visine
miki bravo. ti-ai facut si tu de cap asa-i?
simona nu cred ca are vreo importanta ca ai inversat pranzul cu cina. tot carbo sa fie.
doris ai grija cu alaptatul;e cel mai important pt bebe
azi la carbo fac o pizza cu ciuperci iar la cina praji si cioco of cors
spor fetelor

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauddes spune:

buna, fetelor!
AM inceput dieta. Totu-i ok pan-acum.
Mii de multumiri Alinei pt carte, voi avea de studiat, nu gluma!

Sa nu va povestesc ca de-aseara am inceput sa beau si ceai Zein, care mi-a accelerat digestia...
Teoretic trebuia sa mai beau si dimineata o cana, dar am renuntat.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

claudia spor la treaba
eu am mancat deja pizza am cam bagat in mine... am pus doar sos de rosii, ceapa, ardei si ciuperci mama mia!
hai mai ziceti si voi ceva. cu ce trisati?

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

multumesc mult de tot de carti
pe 9 mai termin cura daneza si voi incepepe 10 mai cu voi dieta Rina
abia astept
am inceput dieta daneza de 13 zile cu 93 kg
poate am puterea sa nu ma cantaresc pana o termin
abia astept sa o tin cu voi
stiu ca ma veti ajuta
la m ine nu e greu sa beau apa
luni si marti am baut cate 4 litri pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

si eu la amidon azi, elly ca si tine, orez cu legume mult din amandoua, asta e, de aia slabesc asa greu, dar daca mi-e foame ma bag apoi in altceva....

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauddes spune:

Simona, multumim de primire!

sa va spun ce-am mancat azi, iar dac-am gresit cu ceva, sa ma trageti de urechi.
MD- 1 mar si cafea;
P - 1/2 piept de pui la gratar cu salata
C - 1/2 piept de pui cu legume la gratar si salata verde + 1 cafea cu lapte

Maine, zi de amidonuri...
O sa-ncerc si eu orez cu legume
Conteaza cantitatea de fructe consumata la micul dejun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Clauddes- fff bine ai mancat

Eu mananc mai multe fructe pana la 12.00- cam vreo 4-5 portocale si vreo 3 grapefruit .

Alina- de unde stii tu ca trisam ?

DA- AM TRISAT

Am ajuns acasa si am mancat jumatate de caserola de ingetata cu caramel- de fapt am mancat intai toto caramelul de pe deasupra si apoi juma de caserola de 1l de ingetata.
Am facut ravagii.

AZI- CARBO- paste cu sos de rosii si poate diseara incao jumatate de caserola de ingetata si niste cioco.
Insa- as vrea sa ma abtin si sa nu mananc dulce- dar nu cred ca reusesc.

Elly

Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)

Mergi la inceput