Dieta RINA (10)
Raspunsuri - Pagina 17

elly_me spune:
Alina si eu vreau la fel- sa ajung la 65... apoi pauza ... si in final 60.
-sunt doar 2 kg de dat jos in prima faza- trebuie sa ma ambitionez si sa nu mai calc prea mult stramb, desi calc.
... de ex : ieri am facut prajitura cu visine (la cererea sotului) si am mancat putinica si eu - nu puteam sa rezist.
Sper ca azi sa ma abtin
Eu cred ca vom reusi- trebuie sa reusim.
Eu m-am ambitionat acum- caci vad ca se da jos din ce in ce mai greu.
Asa ca as vrea sa ma mobilizez si sa introduc in program si ceva sport.
Elly
Astept, astept si iar astept ......
Rina: 13.02 (77kg)...22.02 (75kg)...01.03 (74kg)...08.03(72.5kg)...15.03(70kg)...05.04(71kg)...12.04(69kg)

alexmar spune:
Elly, multumim pentru ajutor. Eu am deja cartea, multumita Alinei.
Deci, eu am 1,61 si 71 kg vreeau sa ajung la 52, deci voi incerca sa fiu cat se poate de stricta in privinta regimului. Nu voi putea sa urmez meniurile zilnice prezentate in carte dar voi respecta zilele
Ex azi - MD - 2 portocale Gustare 12 - 10 cirese deshidratate la 14 va fi pranzul din o pulpa de pui cu salata de rosii si castraveti iar seara o pulpa de pui.

alexmar spune:
am uitat sa spun prima zi de dieta - deci proteine.
Fetelor,unde sunteti,va incalziti la soare???

philip spune:
alex, e f bine cum mananci.
elly, alina, felicitari.
alina, de ce nu ai sperante, pai daca esti deja la 67? uite, eu-s inca la 69 si nu disper. mai cu sport, mai cu mese ponderate. se poate!

alinabojuc spune:
alexmar e bine cum ai papat. mi-ai facut pofta cu pulpele tale
philip am uitat sa zic de poza cu pulpa ca e numai buna sa o arati celor care sunt la dieta sa le faci in ciuda
eu am mancat azi o porto si 1 bucatica de papaya uscata. apoi la amiaza o portie de ciorba de fasole si jumate felie de paine. diseara ori ciorba ori orez. vad eu. maine carbo
spor fetelor
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

alinabojuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RHYANNA vrau si eu cartea multumesc |
ne dai si o adresa de mail?

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

miki_50 spune:
fetelor eu dupa festinul de sambata si duminica m am mentinut la 63 dar NU am pus-ceea ce e foarte important.si am luat dieta de la capat de ieri,asa incat astazi am papat orez cu ciuperci.sper sa dau saptamana asta si ce am ratat zilele trecute
raportez 63

clauddes spune:
fetelor, multumesc mult pentru primire!
adresa de mail: claudia_simion@yahoo.com
Trebuie sa studiez putin, va mai citesc si mesajele si sper sa-ncep de maine.
deci : start- 83 kg
dac-as ajunge la un 70 ar fi super!!