Dieta RINA (10)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
i_cristiana spune:
multumesc, ALina!
asa ma gindeam si eu. am reinceput dieta de 4 zile de la 72. Azi am 71,2.
Succes!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinabojuc spune:
ce faceti? rontaiti?
am mancat azi orez la cuptor cu legume as manca zi si noapte.
gata pe ziua de azi
mai incolo...apa
am iesit in sfarsit afara. ce bine a fost.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
philip spune:
neata la pranz
eu am mancat prune uscate si nuci la micul dejun, apoi o jumatate de banana ca nu vru bebe s-o termine. la lunch cred ca pap paste cu pesto, din nou. seara, se stie, inghetata si cioco. eu m-am cam prostit ieri, plus ca am mancat o gramda de cartofi la cuptor si cu fasolea ramasa de la pranz si s-a vazut la cantar :(
alinabojuc spune:
ati iesit la plimbare? e tare frumos afara. trebuie sa termin mancarea si apoi ies si eu cu piticot.
Azi cred ca fac niste paste cu ciuperci. diseara praji si cioco ce zi frumoasa am
maine...stiti voi
poate iau niste capsuni azi si ma delectez maine cu ei
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
amidon! am bagat orez cu legume la greu azi
dar am compensat cu aproape o ora de inot si seara plimbare la fete
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
philip spune:
mie mi s-a facut tare rau azi. am fost iesiti la un targ si impingeam copilul in carut cand am vazut negru in fata ochilor si-a trebuit sa ma asez ca se invartea lumea cu mine. nu renunt, insa cred ca voi trece la cea de-a doua faza, de mentinere si poate mai dau jos asa. azi, la ziua de vitamine, am mancat o bucata de picior de curcan afumat (hahaha, am sa va pun poze) si la vreo 3 ore un porumb copt. imi mai propun o salata mai diseara.
alinabojuc spune:
neata
philip ai grija cu raul. mie doar la ziua de apa mi se face rau
azi am inceput cu o portocala si o mana de capsuni.pacat ca nu-s prea buni capsunii,dar cu porto au mers
simona, orez cu legume am bagat si eu la amidoane ce bun e
azi mergem la mama si la bunica,sper sa nu dau iama in ceva mancaruri gustoase
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
22.04.2010-67.2 kg
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
alina eu nu zic ca orezul nu-i bun, doar ca-i prea bun ca sa ma pot opri!
azi chiar nu stiu ce voi manca, vrem sa plecam cu bicicletele si vom opri undeva pe drum pt. masa
philip, ai grija, cred ca nu mananci destul totusi, eu sunt sensibila si lesin usor, dar la dieta asta n-am avut nici o problema ca mananc pana ma satur. o lingurita de clorocalcin sirop ma ajuta intotdeauna cand ma ia ameteala
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
philip spune:
hm, nu stiu ce sa zic. ieri, desi am abuzat de curcan si porumb etc, vad ca greutatea se mentine, ceea ce ma bucura. am sa incerc sa mananc asa disociat pe mese, plus md de fructe si semninte. eu iau multivitamine mereu...