Gravidutze si mamici de Cluj - 157
Raspunsuri - Pagina 5
OanaAlina spune:
SOANSO
04.03.2010
Biletele de intrare in Salina Turda au crescut cu 50 % din aceasta saptamana. Adultii vor trebui sa achite 15 lei pentru a cobori in minele de sare, iar copiii 8 lei.
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
alinabojuc spune:
Anca nu le am. eu le traduc direct din carte se pot copia simplu din mesaje.
alex tot urla ca nu poate adormi. ma duc sa-i fac un masaj poate se linisteste
pup
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
OanaAlina spune:
SOANSO
O data cu cresterea tarifelor de intrare in salina au crescut si tarifele celorlalte servicii oferite la Turda. Astfel, 20 de minute cu barca pe lacul din mina Terezia costa de luni 10 lei, iar cei care vor sa urce pe Roata Mare din mina Rudolf trebuie sa plateasca 5 lei.
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
dulcineea_cj spune:
Buna,fetelor !
am fost azi la dr Vasilescu la Recuperare E bine Andrei cu piciorusele dar si ea mi-a spus ca are cranio-tabesDeci continuam cu Vigantolul 4 pic/zi si din Mai 2 pic pe zi
e asa draguta dr Vasilescu Andrei a placut-o si i-a ras Era asa vesel Si el nu rade la oricine
Raluca,bafta la muncaLasa ca ajuta DD si vine si bb 2
va scriu mai tarziu Mergem la plimbare pana nu vine iar ploaia
Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010
eladea2005 spune:
salutare fete!
paula, felicitari pt bebe grasun...oricum, mai e pana la final...sa vedem atunci ce grasunei vor fi...
raluca, lasa draguta ca va veni bb curand...cand nu te astepti...
am si eu azi eco...abia astept...
multe mai vroiam sa zic...revin!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 28+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Victo spune:
Raluca, ai terminat cu tratamentul?ai unda verde?
Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
kitzy spune:
Soanso de la 2 ani incolo se pot face consultatiile de rutina, nici eu n-am dus-o inca pe Diana, da ar trebui ca are un usor astigmatism, sa vedem ce ne zice.
Paula n-am terminat inca tratamentul, mai am si luna mai de facut.
Eladeea sper sa vina repede bb 2, si Diana a venit cand eram convinsa ca n-am cum sa raman insarcinata
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
Ioana13 spune:
Soanso, au reluat cei de la Lr livrarile? Si iar le-au sistat? Bine ca nu am aflat ca numa ma enervam! Acuma am intrat pe subiect si am vazut. Ai comnadta ceva?
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
dulcineea_cj spune:
A plouat cu soare faina vreme !ne-am plimbat si pe ploaie ca nu aveam ce face Altfel e jale Bine ca am husa de ploaie la carucior
Alina,multumim de retete
Paula ,felicitari pt cresterea lui bb Ce mortal e Stefan Si eu i-am spus nepoticii mele ca daca bb din burtica mamei ei e baietel,desfac sampania si cand a fost cu mami la ecograf si i-a spus ca e baietel,a cerut sa-i arate putulica si apoi a chiuit de fericire si a zis ca isi suna matusa sa desfaca sampania Asa sunt copilasi astia Niste scumpi
Ce bine de voi fetelor ca aveti timp de shoping :( eu altceva decat casa nu stiu Si placerea mea au inceput sa fie plimbarile cu caruciorul Asa sunt de nebuna ca si pe ploaie ies e f greu daca nu ai cine sa te ajute Ma bucur totusi ca sotul si-a gasit lucrari Asta e viata Dar incerc sa-mi inving oboseala fizica si psihica si sa ma bucur de fiul meu Atata e de dragut Asa mult il iubesc In fiecare moment ii multumesc lui DD ca mi l-a daruit
Fetelor ,sunt disperata S-a mai ingrasat cineva cand alapta ? eu deja am 5 kg in plus Ma apuca depresiile Nici nu e de mirare Cum nu am timp de gatit,painea cu ceva ...e la indemana si rapida
Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010
alinabojuc spune:
da Ioana. aparuse iar Romania in lista lor si alaltaieri nu mai era isi bat joc de noi. eu am comandat ceva pe 12 sper sa imi ajunga
raluca mult succes la bb2
Hai sa va scriu reteta de la supa minestrone. asta zice ca e si pt adulti. e fara sare dar noi ne putem pune in farfurie daca musai vrem
Legumele din minestrone sunt bune pentru bebelusi-invata sa mestece. Oricum pentru bebeii mai mici aceasta supa se poate pasa pana ajungeti la textura dorita. Pentru restul familiei se adauga condimente si mai multa supa de pui.
Minestrone
- 1 lg ulei
1/2 ceapa mica tocata fin
1/2 praz(doar partea alba) tocat fin
1 morcov mediu cubulete
1/2 tulpina de telina(apio ii zice,azi mi-am adus aminte) cubulete
100 gr. fasole verde taiata in bucati de 1 cm (fasole verde rotunjoara nu plata)
1 cartof cubulete
1 lg patrunjel verde tocat fin
2 lgt (lingurite ) sos de rosii
1.2 l supa legume sau pui
3 lg mazare congelata
50 gr paste forme cat mai mici
Intr-o oala se calesc in ulei ceapa si prazul 2 min., apoi se adauga morcovul, telina, fasolea, cartoful si patrunjelul si se soteaza 4 min. Se adauga sosul de rosii si se mai lasa 1 min., se toarna supa si se lasa la fiert,cu capac, 20 min. Se adauga mazarea si pastele si se mai fierb 5 min. sau cat scrie pe pachetul pastelor.
Revin cu retete cu peste.
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg