Gravidutze si mamici de Cluj - 157
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Adriana super tare lista, nici eu nu le stiu pe toate, dar multe mi-au trezit amintiri
Faina faza cu locuitul " in groapa" eu am stat deasupra, peste drum
Si chiar acuma ma gandesc ca de cate ori aveam de mers in centrul Marastiului, spuneam ca merg pana in Marasti, de parca eu locuiam in cine stie ce parte, nu tot in Marasti
Fetelor mai am 10 zile de stat acasa si back to work dupa-aia
Brrrrr, nu pot sa va zic ce " bucurie" e pe capul meu
Azi am fost si mi-am gasit toale de clinica, am dat o tura pe la lucru cu treburi, parca nu demult plecam de acolo fericita ca raman in prenatal si iar tre sa ma intorc
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Raluca-lasa mami , treci pe treaba , fa un bebe 2 si iar intri in "vacanta",hihi.
Meli23+David-Robert si
Timea-Larisa(08.07.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_alexia/mami_alexia.jpg)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Raluca, da , eu pot spune ca locuiesc "in groapa"Lasa ca o sa fie bine cu serviciul!Diana cu cine ramane?
Asi, din pacate nici eu nu stiu, insa fetele care au facut petreceri, o sa-ti spuna cu siguranta!
O zi frumoasa tuturor! (in ciuda vremii)
MAMI(Adriana) &
![](chitara.gif)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
![](images/user_woman.png)
soanso spune:
neata la o cafeluta
kitzy, acomodare rapida la munca, in ce clinica lucrezi?
cu cine iti lasi fetita?
chiar ieri vb pe mess cu o prietena careia nu-i venea sa creada ca are deja baietelul ei 1an si 3 luni, tin minte parca a fost ieri cand a venit la mine la birou cu burtica mareee .foarte repede trece timpul.
asa este gabv, am deja domimnisoara mare, ce ma intreba ia la 6,30 dimineata.. de ce poarta femeile sutien???
oana te-ai descurcat cu adaugarea prietenilor ???
OanaAlina spune:
SOANSO - m-am descurcat pana la urma! multumesc!
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
Victo spune:
neata neata..
Raluca..ce sa faci..cresc piticii..
ieri am fost la eco, mi-am vazut micutul..ma rog..uriasul..:) ca are deja 1 kg :) am fost si cu sotul si cu Stefan..care pe la mijlocul consultatiei a inceput.."unde/i putulica? unde/i putulica?" de ne/am pus cu totii pe ras...
eu in continuare cu dureri de coaste, spate/dreapta..mi/a facut drita eco la rinichi..nu e dilatare care sa puna pb..deci..asta este..probabil dc as sta mult intinsa, n-ar durea..
sapt viit. sper sa imi iau ceva zile de concediu si sa ma odihnesc un picut, sa ajung cu bine pana la 28 mai..
Paula cu
Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
alinabojuc spune:
neata
La multe lunite Iulia Elena am vazut pozele. spune-mi drept ce faci cu Iulia...toata as pupa-o si nu as lasa-o din brate
doamne cat ii de dulce. si ce grijuliu e Dragos
Paula tare faza cu putzulica
Anca cred ca te-a pufnit rasul cand ai auzit-o
Raluca asa cum zice Meli fa bebe 2 si iar in concediu
Adriana ai dreptate cu vremea la noi ploua de aseara cu galeata, zici ca-s ropote de vara
Meli pe Timea tre sa o apuce poftele cu retetele astea nu ca nu am putea manca si noi bunatati de alea
dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg
OanaAlina spune:
PAULA - m-am distrat copios la faza cu putzulica! te si miri ce scot la varsta asta!
Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Adriana Diana o sa ramana cu soacra-mea pana is eu la servici si de la 3 ani o dau la gradi.
Soanso la Optilens lucrez in sensul giratoriu Marasti.
As face eu bb 2 cu viteza luminii, oare nu tot asta am incercat sa tot fac in 2 ani? Si toate s-au soldat cu esecuri. Acuma trebuie sa mai astept inca o luna inainte sa incerc din nou.
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de Diana (24.04.2008)
soanso spune:
kitzy, parca acuma imi aduc ceva aminte..vag lucreaza acolo profa vladutiu? a si inca ceva de la ce varsta se pot face consultatii de rutina la copilasi, intreb asa ca eu de ex. nu iam facut Soranei la ofta( da sper ca vede bine).
alina, ai in format word retetele postate de tine in diferite mesaja? am o prietena cu bebelusa de 4 luni si poate iar prinde binein viitor.
off topic, iar au sistat laredoute livrarile, eu eram printre vetene
doar ca acum nu mai am activat cardul pt cumparaturi online.
cine stie cat costa biletul de intrare la salina in Turda , adulti/copii?