Gravidutze si mamici de Cluj - 157

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Simina eu m-am ingrasat 2 kg cat m-am muls. nu aveam timp sa imi fac nimic de mancare asa ca asa cum zici tu paine cu ceva...biscuiti, turta dulce, gogosi adica ce-i mai rau. sotul a slabit, normal daca nu faceam papa asta e, a trecut. Bine ca si-a gasit sotul tau ceva de lucru. si la noi e tare rau speram sa ne revenim dar vad ca nu.
Tare draguti copilasii astia. atat de inocenti inclusiv la vorba
Astazi la noi a plouat de parca a fost rupere de nori acum a iesit soarele. sper sa fie frumos afara ca maine vine mami la noi si poate iesim la o plimbare cu minunea

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Noi bine, dormim si lancezim pe vremea asta posomorata!Oh, ce dor mi-e de soare si caldura!Sara e asa dulce cum tot spune ca merge la gradi si la facultate, in ordinea asta.

Din perlele ei, azi dimineata, m-am rujat, e fascinata de farduri, cred ca vom avea gaura in buget cu doua domnisoare, si mi-a zis admirativ: Mami, ce buzata esti!, am luat-o ca pe un compliment, anyway, doar C se umfla de ras in living

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare
MELI nu i nici o graba
ELENA ai o familie asa de frumoasa
SIMINA ma bucur mult ca si a gasit sotul tau de lucru
renunta la pitutza si fa ti timp sa ti faci o supica de pui cu legume ,piept de pui la gratar etc,sunt multe retete rapide
DIANA multa bafta la bb 2,poate se intampla vreo minune in astea 10 zile
PAULA felicitari pt mititel

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
http://picasaweb.google.ro/sanda252003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alina, cand vad retetele tale, ma gandesc ca imediat trece timpul si trebuie sa incepem si noi diversificarea...si zau ca mi-e groaza! Asa bine e doar cu tzitzi, cred ca vom amana cat de mult

Ioana sunteti mai bine? Cum e Patrick?

Ioana, Ales ce mai face?

Nico, Alex, Co, hai trezireaaaaaaaaaaaa!!!!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

exact asa fac si eu ,Alina Numai prostii mananc Partea proasta e ca nu mai am cu ce ma imbraca Nimic nu mi-e bun sanatosi sa fim ...Te inteleg Alina...e f greu Cand ma gandesc cate nunti avem vara asta ...fratele sotului,nasii lui Andrei, si mai avem...Tb sa fim optimiste Va iesi soarele si pe strada noastra,doar n-o fi tot ploi,nu ?
oare de ce am bufeuri ? parca sunt la menopauza asa calduri am si transpir f mult Si controlul de 6 saptamani nu l-am facut

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare,

Sorana canta de-mi tiuie urechile la un microfon improvizat, sa va spun si continuarea la faza cu sutienul ca tot suntem azi la capitolul perlute eu: pai ca sa stea frumose,drepte(tzitzi), Sora: da ale mele sunt drepte???

Oana,mersi mama... da ce scoruri au

Dulcineea, nu te mai stresa cu kilogramele ,ai timp sa slabesti, important e sa ai laptic pt Andrei si sa fiti sanatosi.

alina, da se poate cu copy-paste da asta inseamna sa "sap" prin toate mesajele tale, mersi oricum pt stradanie...esti o draguta!

Ioana, nu am comandat nimik , pt ca aveam un card special pt cumparaturi online pe care nu l-am refacut.
ce face P se sinte bine a dormit azi-noapte???

victo,gaby, tari perlutele de azi

am facut mamaliguta cu branza si smantana, ma doare burta cat am mancat

weekend fara ploaie va urez!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, ce b(u)azata esti cu asa fete!
Soanso, mare figuri sinteti cu tzitzile

Patrick a adormit f repede dupa ce l-am pus in pat, dar pe la 12 seara, dupa ce a dormit 5 ore!> M-am mirat ca a dormit f bine azi noapte! Acum l-a apucat tusea.. cred ca e vb de tusea aia reziduala care apare dupa orice raceala ca copii, sper ca nu altceva!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Din perlele ei, azi dimineata, m-am rujat, e fascinata de farduri, cred ca vom avea gaura in buget cu doua domnisoare, si mi-a zis admirativ: Mami, ce buzata esti!, am luat-o ca pe un compliment, anyway, doar C se umfla de ras in living[/url]

Vreau sa spun ca am ras cu lacrimi nici acum nu mi-am revenit
Sandy
Simina e greu, nu avem ce face decat sa mergem inainte. Calduri am avut si eu cand alaptam. habar nu am de ce. Ar fi tare bine daca ai reusi sa faci controlul de la 6 saptamani
Soso da-mi o adresa de mail ca pescuiesc eu din mesaje si ti le trimit.

dieta rina
11.02.2010-76.7 kg
16.04.2010-68.4 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Buna aproape seara

Azi am avut zi de curatenie, gatit pe maine, din astea....Maine mergem la o nunta, asa ca avem program:P

Asta mica e ok cu somnul la gradi, adica doarme atat cat trebuie, ca la 9 si un pic seara sa fie deja in pat:)Acum picteaa cu mainile...va imaginati ce bine imi prinde dupa cateva ore e facut curat:D

Gabi am vazut si revazut poze cu voi tare mare mi se par fetele, amandoua, parca Sofi e domnisoria deja;)

Ioana (sara), forte bien iti sta freza noua:P, esti chic si sexy:P si Sara e super frumusica:)

Alex, ne vedem impediat

Meli, Timi e o scumpa, am vazut-o ieri, e atat de fumoasa si de delicata, se juca, nu avea nicio treaba, stai linistita

Va pup. Daca nu mai intru, weekend fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Alex,Andrei nu sta singur Nu-l pot lasa Si nu vreau sa-l tin in bucatarie cu mine cand gatesc In gaze si mirosul ala Am facut-o si nu mai vreau Am incercat si sa le fac pe reprize si mi-am pus papa pe aragaz si mergeam sa o verific,si tot am ars-o Asa ca . . . Mai fac cate o cina seara cand vine sotul Si asa ma ingras eu UF La gatit noaptea dupa ce adoarme Andrei,am renuntat Nu mai rezist

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput