America (199)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Carmen, cauta care-i cel mai apropiat ranch de voi. Citeodata fac deliveries in zone mai indepartate. Pe aici cam asa este, sau iti pot spune cind/la care farmer's markets participa.
Mai cauta butcher shops si intreaba-i ce fel de carne au. Eu am un magazin din asta in zona si-i tare bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ramona, mersi mult de ideea cu butcher shop. Nu stiam ca se numesc asa. Ranch-uri in apropiere nu am si nu ma incanta shippingul la carne. Am eu piticii mei. Dar cu butcher shop am gasit in apropiere magazine si in week-end sunt calare pe matura.

Mergi la inceput

Carmen, mai cauta chowhound si pune numele orasului tau acolo, pentru mine a fost sursa buna de magazine/restaurante locale. Mai poti intreba pe citydata la orasul tau.
Eu am salvate si vreo duzina de blogs de la foodies din zona asta, asa aflu ce se mai deschide, care restaurante s-au inchis sau unde sa cumpar raw milk sau mai stiu eu ce. Cauta pe internet, sigur exista lume interesata de mincare buna si la voi in zona.

Ce zic eu nu-i shipped mincarea prin posta sau ceva. Fermele respective fac deliveries in diverse orase. Stabilesc ora si locul, mergi acolo si iei comanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Dar carnea organica din supermarket ce are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mai, eu spun cu mana pe inima ca nu prea am vazut carne organica in magazine. Nici chiar la cele scumpe. Pui organic iau de la Costco, dar altfel, beef sau pork organic nu am vazut. Carnea o iau de la magazine asiatice, ca si pestele sau mai rar de la magazin arabic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Mai, eu spun cu mana pe inima ca nu prea am vazut carne organica in magazine. Nici chiar la cele scumpe. Pui organic iau de la Costco, dar altfel, beef sau pork organic nu am vazut. Carnea o iau de la magazine asiatice, ca si pestele sau mai rar de la magazin arabic.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Se gaseste la whole foods. Insa multe altele nu prea au carne organica ... Eu imi iau multe de la Trader's Joe, Whole Foods is Whole Paycheck :)

Peste nu exista methoda USDA de acreditare, insa wild caught este echivalentul, inseamna ca nu a fost crescut in ferma (exista si la pesti :() cu ngrasaminte ....

-- Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Parca eu am vazut carne organica p'aci pe la supermarket.

Cu cage free am cercetat. Am descoperit ca nu's bune nici alea, puiu' e tot stresat si amarat, n-are mult mai mult loc, li se taie ciocu', iar cocosii tot decimati sunt. Asa ca recomandarea este sa nu mai mancam oua deloc. Ajung la carne si va zic concluzia

Mergi la inceput

Magazinele obisnuite au 2-3 feluri de carne organica. De obicei vad carne tocata de miel sau piept de pui. Cam asta-i situatia la Krogerul meu.
Daca iei de la fermier e mult mai simplu, nu? Astia au si gaini pe linga, unii au si porc. Zic de zona noastra, unde vita-i king.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu le comand de pe site-ul pe care mi le-a dat Anamaria!!! (pui organic gasesc si aici)...DEsi transportul e ff scump...carnea e relativ ieftina:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Carne organica certificata se gaseste la Publix pt cele care aveti lantul asta de magazine (pui, vita). Noi avem si un alt magazin Ward's cu legume si carne organica de la fermieri din zona si este chiar ieftin in comparatie cu magazinele mari. Plus Farmer's market unde gasim si raw milk.

Dar site-ul ala e chiar bun, am gasit o multime de ferme aici in apropiere, am tema de weekend:)

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput