America (199)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

OANA,unde esti?....ai lipsit o zi de aici...;esti bine? Nu zi ca .....Imi dai emotii....

31+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Am ajuns si pe la Labor & Delivery azi, ca bebelina s-a lenevit dimineata, asa ca dr m-a trimis direct acolo; dar, normal, cum am ajuns acolo, mindra mea a inceput sa tzopaie in toate partile, asa ca m-au trimis acasa Oricum, nici eu nu am vrut sa stau sa nasc azi (ziua de nastere a lui Hitler, Napoleon 3, aniversarea Columbine high school shooting ... zi nu tocmai buna de b-day); in plus, dr on call era unul (sint 3, plus 4 midwives) care nu prea imi place
Asa ca e bine ca nu m-au tinut azi acolo

Si noi tot organice cumparam; lactate Stonyfield, Organic Valley sau Horizon; carne de pui de la o ferma de aici, oua organice de la magazin, carne de vita organica de la o ferma (stiu, luam in cantitati industriale si o impartim pe categorii acasa, dar doar asa vind la ferma asta), legume, fructe, cereale etc tot ce gasim organic. Diferenta de pret e f mica.

Oana 38+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Multa sanatate la toti bolnaviorii! si mari si mici!

Cap. 200

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput