America (199)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ruxij Din cate am inteles si dc. nu gresesc, alea modificate genetic nu poarta eticheta "USDA organic" desi au impins in a li se da voie. Asa ca cumpara doar USDA organic si scapi, traiesti mai mult. Da, sigur ca sunt greu de urmarit efectele adverse, dar in acelas timp sunt si efecte pozitive, ca modificarea se face intr-un scop nu doar asa de kiki, asa ca e un trade off. Eu aleg sa nu ma sperii, cum ziceam. Carnea ce are? Hormoni, antibiotice samd. |
Sper macar sa traiesc mai bine, eu si mai ales copiii.
Asa-i cu GMOs, nu pot fi labeled organice:
http://helpguide.org/life/organic_foods_pesticides_gmo.htm
Explica si despre carne.
M-am orientat spre carne de la niste ferme locale, chestia-i ca-i mai scumpa, dar asta este.
ruxij spune:
Important e sa traiasca fiecare dupa propriile convingeri, asa ca ma bucur ca se poate rezolva cu organic and all that.
balerrina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramona J
Pe Amazon singura carte cu titlul asta este despre depresie. O fi de la alimentele nasoale! Lume multa, oameni putini |
Aia este cartea insa nu este despre depresie. Explica mechanismele de vindecare ale organismului si cum alimentatia are un efect. Cans eti intr-un Borders uita-te prin ea.
-- C.
balerrina spune:
citat din mesajul lui ruxij Din cate am inteles si dc. nu gresesc, alea modificate genetic nu poarta eticheta "USDA organic" desi au impins in a li se da voie. Asa ca cumpara doar USDA organic si scapi, traiesti mai mult. Da, sigur ca sunt greu de urmarit efectele adverse, dar in acelas timp sunt si efecte pozitive, ca modificarea se face intr-un scop nu doar asa de kiki, asa ca e un trade off. Eu aleg sa nu ma sperii, cum ziceam. Carnea ce are? Hormoni, antibiotice samd. |
Chestia cu carnea ca si cu ouale non-cage free, nu neaparat organice, este mai subtila. Are egatura cu felul in care sunt hranite animalele si strica echilibrul intre omega-uri in organism.
-- C.
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui Carmenbr Nu-i cinstit , noi ce facem in california? Ca aici nu sunt ferme! Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! |
E plin de ferme :) http://www.localharvest.org/search.jsp?lat=37.202663&lon=-120.720795&scale=5&ty=-1
Tot ce e verde e ferma, vad ca sunt tare multe.Poti sa pui zip-ul sa vezi ce aveti pe langa voi.
Si noi consumam mai mult organic, carne de vita luam Angus orgnic, lapte, oua, organice, pui, curcan sunt din Franta, neorganici dar am incredere mai multa in produsele avicole europene decat alea in State unde pasarile sunt de marimea dinozaurilor.
Legume, fructe mai mult organic ca la magazinele discount gen Penny, Lidl, Aldi sunt aproape moca.
Ramona, trebuie sa vezi Food Inc, acuma daca tot te speriasi macar mei pana la capat :)).Si acolo e mentionat Monsanto cum obliga fermierii sa produca mizeriile lor modificate genetic cand fermierii pot sa sustina recolte nemodificate pt toata populatia locala.
Adriana 20+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
Ramona J spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui balerrina
Aia este cartea insa nu este despre depresie. Explica mechanismele de vindecare ale organismului si cum alimentatia are un efect. Cans eti intr-un Borders uita-te prin ea. -- C. |
OK, vad ca o au la library, o iau de la ei. Multumesc.
Panterra, e si in filmul asta treaba cu fermierii, dar vorba ta, macar ma sperii pina la capat.
Nu-s vreo hippy si nu fac o obsesie din treaba cu mincarea, dar macar cind intind mina sa aleg produsul ala de pe raft sa fac o alegere mai buna. Chiar daca nu pic lata instantaneu de la alimentele astea, de ce sa fac leaky gut peste vreo 15 ani?
Carmen, sigur aveti ferme!
Carmenbr spune:
Mai, eu stau in sudul Californiei unde nu sunt ferme crede-ma. Nu genul de ferme cu animale si gradina de legume. Sunt vreo 2 cu vegetale si atat in zona mea. Asta pe o distanta de 15 mile. Ca la mai mult de atat nu ma bag. Pe site-ul Panterei daca pui zip code-ul meu gasesti Farmers Market cateva, dar majoritatea (adica vreo 98% ) sunt in timpul saptamanii, deci iar nu am rezolvat nimic. Si pe mine m-ar fi interesat mai mult pt carne, ca legume organice gasesc si pe aici. deci nu am noroc. Iar ca sa platesc shiiping la carne, e vai de unga mea.