America (199)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Saracii de voi, of:( Miere, si ce faceti maine cu serviciul? Eu sunt tare sensibila cand aud de asa ceva, ca am trecut si noi pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Pai o sa stea Lucian jumatate de zi si apoi sper sa pot veni eu dupa ora 1. E nasol pt ca eu fac degree certifications pt vreo 200 de studenti care trebuie sa gradueze in mai si maine e un cut off, cand ar trebui sa tai cativa de pe lista, cand am plecat mai aveam vreo 50 de verificat. Iar Lucian are maine lansarea unui proiect la care a lucrat ultimii doi ani.

Delia, aveau sectie de pediatric emergency, acolo ne-am dus.

In fine, ne-om descurca noi.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Ufff zic si eu ca Lia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lipseste omul un pic si ce gasesc aici? Atita lume bolnava, imi pare rau!
Miere, e scary cu febra asta. Ai grija sa nu ajunga la convulsii. ERs sint useless, m-am lamurit cind era mic Alexandru. Ma refer la situatii de genul asta, cu febra. Voi n-aveti clinici after-hours? La NY nu prea erau, ca acolo medicii lucreaza extended hours in general (oricum mai mult decit pe aici), dar aici sint precum ciupercile. Astea functioneaza mult mai bine, fac toate testele, eu acum il cam sar pe pediatru (care oricum ar trebui schimbat, ca asta nu trateaza nimic-niciodata, zice sa vii peste nu stiu cit timp daca-i mai rau). In orice caz, daca aveti asa ceva e de preferat in loc de ER. Daca trebuie sa mergi la ER vezi sa fie la un spital care are urgente de pediatrie, asa ne-a spus noua medicul inca de pe cind eram la NY.

AB, imi pare rau ca o patirati si voi atit de rau. Multa sanatate copiilor si ai mare grija de tine. Sotul se tine pe baricade? Hugs! Edit: LOL, hugs nu sint pentru sotul tau, ci pentru voi astia bolnaviori.

Delia, refacere rapida mamei tale si sa nu se mai consume din toate nimicurile.

Macrina, la multi ani feciorului si da-ne un semn de viata cind nasti. Cu atitea gravide pe aici avem mereu pompoanele pregatite!

Oana sa stii ca si eu l-am nascut pe Alex un pic mai repede, dar Ana tare s-a lasat rugata, ma tot ameninta dr. ca ma induce si abia cind a auzit ea asa grozavie s-a hotarit si a venit.

Sinzi, poze-poze! Cum e ciorba de urzici? Eu n-am urzici... Dar am loboda, yoohoo! Andrada, ce fac cu ea? Eu n-am facut ciorba de loboda niciodata, deocamdata tot iau din ea si pun in salate.
Sinzi, eu puneam urzici la salata (vedeti ca sint fan de salate, nu?). Bateam frunzele inainte, sa nu ne intepe... Mai faceam si suc din frunzele alea, combinat cu morcov. Era chiar bun! Dar acum n-am urzica. Lasa si tu unele sa faca floare si trimite incoace niste seminte please!

Scuze ca pierdui firul si nu mai stiu cine ce a zis. Noi sintem OK, doar busy si un pic under the weather.

Edit din nou sa va spun ca am vazut aseara un documentar (ma rog, o parte din el ca am adormit), The World According to Monsanto. Nici nu l-am vazut pe tot si m-au bagat in toti sperietii. In general ma uit sa nu fie laptele de la vaci cu hormoni, dar citeodata nu eram atenta si luam diverse brands, in functie de ce era on sale. Promit sa nu mai fac asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Eu is ok. Nitel dizzy de la antibiotic + advil, dar muncesc sa avansez stii nta cica. Al meu il trimit maine la medic sa-l verifice de strep ca se plangea de gat. Acus doarme obosit de cat babysitting o facut azi ca sa nu ma car cu amandoi la medic pentru fatuca si ca sa merg si eu la medic.

Ramona brava ca lipseai si totul era binisor.

Miere tinem pumnii pentru mission impossible.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

off Miere ce nasol! multa sanatate!

Ab-ul sanatate si voua!

Ramona ce trebuie sa scrie pe lapte? sa nu fie vacile tratate cu rBST si atat? ca daca e asa, inseamna ca am ce trebuie in frigider ..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Multumesc frumos pentru urari . Baiatul a fost un dulce, nu le-a batut pe fete decat de vreo 2 ori azi..

Miere, sanatate multa, e ceva de groaza cu bolile astea..
Nici noi nu mergem la Urgente, asteptat+alte minunatii, mergem direct la Clinica privata, ne accepta asig, platim copay, dar macar ne simtitm mai safe.

AB, scarlatina.. of.. ma ia cu fiori, eu cu toti 3 cred ca eram agatata-n cui acuma..
Sanatate multa bolnaviorilor.

Legat de pampoane, hehe, mi-e si frica sa le cer, la ultima nastere am terminat in 3 ore, so.. daca mai vad si pampoane poate-l nasc.. in masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miere si AB, sanatate multa!!
Off ca-i greu tare cu copii bolnavi... Miere, gaseste un urgent care in zona voastra ca sunt mult mai rapide ca raspuns decat urgentele din spitale...parerea mea.
Noi l-am dus o data pe Lucas la urgente intr-o noapte cu febra (avea 9 luni...) si dupa 5 ore am plecat acasa nedormiti, exasperati, in aceeasi stare, cu o doza de tylenol data copilului. Si a costat afacerea asta 2 billuri separate de cate $320 fiecare (unul pt spital, unul pt dr care l-a vazut la urgente) pe care le-am si platit ca aveam deductible ( daca nu aveam insurance, plateam cate 700 pe fiecare bill)...
Dopurile din urechi nu cred ca-s cauza faptului ca nu vorbeste inca. Probabl ai observat ca da atentie la sunete, jucarii cu muzica, cantecele etc. O sa inceapa el acusi...sa vezi atunci...

E regula ca dupa infectia la urechi au exces de ceara? si eu am observat ca Lucas a avut secretii excesive zilele astea dupa ce a facut infectie la urechi.
Oana, nastere usoara!!!

Macrina nastere usoara si la multi ani baiatului!

Ramona, spune despre lapte please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Irina....ofofof.....Sa stii ca si David cand era asa mic facea tot febra foarte mare (niciodata 38, mai mereu in jur de 40C) mai ales de la ceva viral sau cand a facut bolile copilariei...
Pupa nasa, si sanatate multa....multa!!!!!

ABurel, eu stiu regula de 3 simpla, "daca un copil din familie are strep A, si ceilalti copiii trebuie tratatati". Strepu' asta A, e nasol cu complicatii in timp (nu numai rinichii, dar si inima o pot afecta).

Ramona, la urmatoarea recolta, iti cer reteta de salata..dar cred ca doar eu o sa o mananc (ciorba o indes si la baieti). Reteta de ciorba o am de la Mirela, eu acasa mancam o mancare ca un fel de spanac din urzici.

Gata...fugii la scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

AB si miere, sanatate la copii. Eu am fost purtator de strep beta hemolitic, fara complicatii. Am fost cam singura din clasa care nu a facut scarlatina.

Miere t('C)=[t(F)-32]/2, aproximativ.

Oana C, nu mai citi subiecte d'astea inainte de bebelush ((:

Mergi la inceput