America (199)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mey, s-o transmite strepu' asta prin calculator? eu-s bolnava de miercurea trecuta, am stat numai in febra peste 102 si sambata seara am ajuns la urgente, unde am stat 4 ore (!!!), am primit doua injectii una cu steroizi, una cu antibiotic si m-au trimis acasa cu prescriptie pt antibiotic. am fost ca vai de mine, dar acum parca incep sa-mi revin.
multa, muuuuulta sanatate piticilor si mamicilor aferente (sau nu).
a, si nu pup pe nimeni, din cauza de bacterie pacatoasa :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Toata lumea e bolnava ... Si pe mine ma sacaie gatul cam de aseara ...strep-ul asta e foarte pacatos si dureros. Flavia mea are un virus la stomac - caca moale, vome peste vome ... o sa treaca dar sunt atat de neajutorati cand sunt bolnavi ...

Miere, aproape ca am obosit eu de cate probleme ai avut cu micutul tau, cred ca esti cu nervii la pamant. Dragul de el ! ... la motrin nu ii scade febra ? Motrinul e mai puternic si dureaza si mai mult ... poate poti lasa acolo la gradi o sticla cu motrin si ii poti ruga sa ii dea imediat ce vad ca e febril, sa nu mai astepte pana la 104. 104 e febra foarte mare, cred ca pana si eu care nu ma pierd asa de usor mi-as fi iesit din minti. Trebuie gasita o solutie cu gradinita asta, cred ca sistemul lui imunitar nu este inca pregatit de colectivitate ... mare porcarie cu virusii astia ca fac pariu ca in rest ii place la nebunie la copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ma tot intreb, da' chiar nu s-o gasi vreo studenta sa ajute pe acolo, nimic nimic? De regula unde e campus universitar, mai gasesti un aranjament pt babysitting. Sper sa treaca si sa se rareasca bolile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cand a fost Aidan bolnav prima oara am cautat 2 saptamani pe cineva sa stea cu el, foarte greu am gasit full time. Part time sau ocazional in weekenduri se mai gaseste.

Ma gandeam sa intreb de un medical leave fara plata. Se poate asa ceva? Sa stau eu acasa o luna, fara plata. Oare beneficiile sunt platite in continuare?

Multa sanatate tuturor, vad ca au tabarat bolile pe subiectul nostru.

Buflea nu pot duce nimic copilului la gradi cu febra, acolo ma suna imediat cum este peste 100-101, sa vin sa il iau. Ieri a dormit si cand s-a trezit din nap au observat ca erau hainele ude pe el si atunci au vazut ca are febra mare.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Miere dar este la fel si la ceilalti copilasi? tot bolnaviori? nu poti sa i faci niste analize mai amnuntite sa vezi de ce ooare se imbolnaveste asa de des? sanatate multa!

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, nu cred ca te califici. Uite aici:
http://www.employer-employee.com/fmla.html

Alina, uite aici mai mult despre lapte:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bovine_somatotropin

Ca sa descriu in mare ce se spunea in film: datorita hormonului asta vacile produc mai mult lapte. Studii (de la Monsanto) arata ca vacile care primesc hormonul respectiv au ovare cu 30-40% mai mari, probleme cu reproducerea si fac deseori mastita. De aici rezulta ca laptele are puroi, antibiotic si datorita acestui hormon creste IGF-1, e descris un pic in link ce-i cu asta. Datorita IGF-1 creste incidenta cancerului (in special colon, prostata, sin).
Monsanto a incercat sa "bribe" oamenii de stiinta responsabili cu aprobarea hormonului in Canada, dar ei au raportat ce s-a intimplat si in final nu a fost aprobat.
Wikipedia zice ca la Kroger (unde cumpar eu mai des) nu-i cu hormoni laptele, dar vad ca pe produsele lor nu scrie asta. De aia ieri n-am cumparat de-al lor, ci Horizon. Nici nu mai stiu cum e mai bine...

Andreea, ce nasol! Sper ca esti mai bine acum. Dar cit de rau ai fost de ti-au dat si steroizi? Copiii sint OK?

Mergi la inceput

Cred ca pur si simplu are sistemul imunitar slabit ...pe langa ca nu este suficient de matur ca sa lupte eficient. Dragul de el, ce ma uimeste este ca se imbolnaveste foarte agresiv - adica nu un rosu in gat, o tuse, un nas curgator ...face pneumonie, astm, febra 104 ...
Anul asta e foarte greu, ca e primul ...

Mergi la inceput

Auzi Ramona, dar laptele asta hormonat este se intampla si la cel organic ? Noi ca o regula generala, laptele si ouale le cumparam numai organice ...in rest, totul hormonat ...
Nu am o explicatie de ce am ramas organici numai la lapte si la oua - ca cred ca tot murim daca restul nu este ...dar macar sa stiu, ca daca si laptele organic provine de la vaca cu ovarul cat pepenele, maca sa nu mai dau banii de pomana, sa trec pe lapte normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tot organic cumpar si eu, dar vad ca pe unele nu-i specificat daca vine de la vaci hormonate. Horizon zice clar ca vacile lor sint fara hormoni. De exemplu store brand al lui Kroger nu scrie asta, desi Wikipedia zice ca-i fara hormoni. Ca sa fiu sigura o sa cumpar din cel pe care e clar specificat. Chestia e ca Horizon e cu $1 mai mult cutia, ca numai din ala pot cumpara - sotul refuza sa bea lapte din container de plastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

Ramona, rau, rau copiii sunt bine... am asa emotii, ii urmaresc sa si le verific temperatura f des ca stau cu frica-n san.

Mergi la inceput