America (199)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Oanaaaaaaaaa esti la spital? sa scoatem dansatoarele? i s a lipit burta de spate la soacra?!

Miere eu i am dat Ralucai ptr intarirea sist imunitar polen bobite in fiec dimineata pe burtica goala intr o lingurita de miere. Sunteti mai bine azi?

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cu parere de rau trebuie sa spun ca nu, a facut febra si azi noapte.
L-am lasat la cresa, nu am alta solutie, nu mai pot sa lipsesc de la servici sub nici o forma. Dar el e f vioi si ma gandesc ca poate e si de la dinti, ii ies 4 masele deodata, de aia nici nu mananca bine.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Of Miere...sa fie de la dinti? Si Aidan mai facea febra din cauza dintilor dar nu mare, undeva la 99-100...

Adriana 20+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sanatate multa la bebelusii cu febra (Marc si Aidan)

Noi am fost la parada greceasca ieri...am umblat non-stop vreo 5 ore. Nick a fost in school bus si nu a stat in picioare decit vreo 2 ore plus 45 de minute marching. Noi cu Alex am plecat mai devreme putin si ne-am plimbat pe Madison Ave (cascat gura la vitrine). Le-am dat un lunch tirziu si apoi am dat o tura prin FAO

Azi sint liberi de la scoala si si-a luat si sotul o zi libera sa mearga cu ei la plaja sa s e plimbe si la B&N...eu, la munca

Simbata am fost la concert la Carnegie Hall...a fost foarte frumos, in schimb juniorul a adormit asa ca la intermission am plecat.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Junioru meu are scarlatina. Asa l-am banuit de sambata noapte cand incepuse sa se pateze usurel, dar tanti de la urgenta n-o reusit sa vada streptococul decat in cultura de 48 de ore nici rosata nu i s-o parut concludenta desi era localizata unde trebuie. Bine ca ne-o sunat azi la sase dimineata sa ne spuna ...oii.

No ne-am captusit. Eu imi simt gatul si nu crez ca fatuca scapa. Brrr:((

Oana tinem pumnii sa fii ok si da un semn de-i de scos pampoanele:)

Eu sunt in refacerea gradinii pe post de relaxare de la treaba. Dar cu frigul ista am lasat totul in plata D-nului. Eu is topita dupa azalee.
Dar am pus si eu bulbi de frezii si lacramioare si crini. Crinii vad ca au iesit, restul inca nu. Cu frigul asta nici nu stiu ce sa zic.

Ocebine fain puiul adormit:) E inca mic, inca putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

Acus am vazut :) Macrina multi ani frumosi si norocosi baietului. Si tie un tzuc sa te refaci dupa sarbatorire. Tu ai fost inainte in NY, nu?

Mergi la inceput

AB-urel multa sanatate juniorului? Dar de unde o fi cules-o? Capeti imunitate la scarlatina?

Pe mine nu m-au sunat de la gradinita deci e de bine:) tresar de cate ori imi suna telefonul.

Mergi la inceput

Stiti ca ma plangeam la voi mai demult ca Aidan e cam tacut, el nici acum nu spune mama, decat la suparare iese un mmmmamm printre dinti.
In fine, ieri i-au scos un ditamai dopul de ceara din ureche, de fapt din ambele, oare nu auzea bine copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

AB,dar de unde o fi cules-o?Insanatosire grabnica!!!si sa treceti repede peste ...episodul asta.Asta imi aminteste de primul craciun al lui Rudy...la spital de unde a luat copilul enterocolita,fugiram in Ro...si de revelion eram cu totii....cu rand la toalete;sunt 2 in apartament....si ....a fost si a trecut.sa mai spun ca eram pe antibiotic injectabil ....toti 7,de la mic la mare;isi exersa mama talentele de doctor pe noi....asa experiente sper sa nu mai am...veci.

Oana,NASTERE USOARA si refacere rapida si bebe sanatos si noroco!!!
Macrina,.....cred ca esti tare busy azi.
Noi recuperaram una bucata bunica de la spital azi....deci e de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

AB, da' de unde a luat baietul scarlatina??? I-au dat antibiotic, sau cum trece? Multa, multa sanatate si sper sa fie bine.

Inca nu am nascut; sint acasa si ma perpelesc, obosita o gramada, pe zi ce trece, abia astept sa nasc mai repede.

Irina, si eu cred ca e de la dinti, daca nu are nici un alt simptom. Oh, i-au facut test de urina? (nu spun ca ar avea ceva, mai ales ca la voi sint alte cauze, da' cind fiica-mea a facut febra fara nici un alt simptom, i-au facut test de urina, si cica avea infectie urinara la limita, da' asta era ... si de acolo tot procesul cu refluxul)

Iulia, bun venit si aici; te-am citit la subiectul celalalt (normal, de partea taberei in care eram si eu).

Oana 37+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.

Mergi la inceput