America (199)
Raspunsuri - Pagina 13
miereamara spune:
Sinzi m-am uitat si nu am extras de macese printre chestiile trimise de mama, asa ca dc nu e prea mult trouble...l-as vrea.
Noi avem aici o clinica pediatrica after hours pt weekenduri (10-9 seara) si pt zilele saptamanii de la orele 5 dupa amiaza pana la 9 seara. Fac cu randul diversi pediatri printre care si cel al lui Aidan si e foarte bine asa pt ca iti faci appointment pt weekend ca sa nu mergi la emergency pt o problema minora sau dc nu poti lipsi de la servici te interesezi in ce zi e pediatrul tau si mergi dupa program.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
LucasMom spune:
Vad ca sunteti multe grdinarese pe aici, ma gandeam ca poate va intereseaza bulbi de frezii la pret redus:
www.bulbsdirect.com/index.php?/Special-Offers/Freesia-hybrid-double-flowering-mix-x-50.html" target="_blank">http://www.bulbsdirect.com/index.php?/Special-Offers/Freesia-hybrid-double-flowering-mix-x-50.html
( am mai vazut si dalii si alte feluri de bulbi la special offers)
Ramona, se aude pana in TX?
Macrina spune:
Oana, nu cred sa ia bebitza raceala, au imunitate, plus ca ce ai tu nu e contagios.. cred.. Trece in cateva zile.. numa vezi sa nu tusesti prea tare, sa iasa beba mai repede
(ce n-as da si eu sa scap cu un stranut, doua de chinurile facerii)
Problema cu sarcinile astea a fost ca mi-au disparut complet amintirile, asa ca de aia am luat-o de la capat mereu.. Acum imi notez bine ce si cum, si cred c-am tras linie
Sper sa nu vina zilele astea bebe(baietel), ca maine e ziua celui mare si nu prea as vrea sa se certe pe o zi (jumate unuia, cealalta jumate aluilalt)
Delia21 spune:
Macrina,pup sarbatoritul si i urez LA MULTI ANI si mult noroc !!!!Oare nu cu mataluta si cu baietul tau Codrin.....m-am vazut eu la cabinetul pediatrului din NY,dajdea?...tu ai o scuza...mare si plauzibila....ca te lasa memoria....dar eu ce scuze...am?Nastere usoara!!!!
Oana C spune:
Macrina, la multi ani pentru cel mare!!!
Lasa, lasa, ca eu tot ma rog pe-aici si ma gindesc oare cind s-o intimpla minunea, sa nasc mai repede. Miine seara am 38 sapt, nici nu ma asteptam sa ajung asa departe Sper sa nu fie contagios ce am, cine stie ... Am mai avut exact la fel la inceputul sarcinii, de m-a tinut tusea vreo 2 luni, tot de la un vint puternic de la plaja. La mine-i nasol, ca de la orice raceala de-asta mi se inflameaza sinusurile, dureri de cap, nas infundat, tot tacimul.
Sinziana & Co de pe FB, am pus-o la post negru deja Statea pe canapea si tot isi dadea ochii peste cap la mine, cu subinteles, asa ca i-am zis sotului ca mincarea e in bucatarie, nu pe canapea Deci daca vrea sa manince, sa mearga in bucatarie Pina la urma, s-a saturat de asteptat, pe la 11pm, si-a plecat la culcare nemincata (nu Eva, soacra-mea)
Alina, mama de Lucas, am plantat si bulbi de frezii; i-am cumparat de la Home Depot acum citeva zile.
Oana 37+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
mihutza11 spune:
Ab, Miere sanatate la copilasi!
Macrina La multi ani pt baiatul mare!
Oana chiar voiam sa te intreb daca a inceput postul ..
sanatate si tie.. chiar nu stiu ce sa iti spun legat de raceala..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
blackpanterro spune:
Sunt superbe freziile dar aici mor la frig :(, prefer sa plantez flori ce revin in fiecare an. Am pus 4 hortensii, margarete ce cresc mari de tot, lungi cu multe flori, albe, rosii si pink, am pus butterfly bush(este superb, creste pana la 5ft, fff repede si florile sunt frumos mirositoare, atrag sute de fluturi, e extraordinara planta asta), aici pt cine e interesat http://www.homedepot.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&productId=100668786&langId=-1&catalogId=10053&ci_src=14110944&ci_sku=100668786&cm_mmc=shopping-_-googlebase-_-D28X-_-100668786
Cuscra, eu zic ca mai asteapta bebe, nu cred ca nasti curand doar pt ca Eva s-a nascut la 37 sapt. Trebuia sa mai astepti sa inviti musafirul :))
Adriana 20+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
iulianm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackpanterro Sunt superbe freziile dar aici mor la frig :(, prefer sa plantez flori ce revin in fiecare an. Am pus 4 hortensii, margarete ce cresc mari de tot, lungi cu multe flori, albe, rosii si pink, am pus butterfly bush(este superb, creste pana la 5ft, fff repede si florile sunt frumos mirositoare, atrag sute de fluturi, e extraordinara planta asta), |
Creste si mai mult de 5ft, Panterro . Noi avem doua, flori mov intens; plantate in afara gardului, fac bolta peste, si umbra pe jumate de front porch. Au cam 8 ani. Ii tundem in fiecare primavara. Si da, atrag o multime de fluturi.
blackpanterro spune:
Asa e Iulia, le-am vazut uriase pe langa padure :).Pe aici mai toata lumea are dar de obicei sunt cam la 5-6ft. E incredibil ce repede cresc, le taie vecina pana aproape de pamant si in 3-4 luni sunt uriase. E total nepretentioasa si foarte f ieftina de cumparat, aici am dat 1.79 euro :)
Adriana 20+ si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier