America (199)
Raspunsuri - Pagina 12
AB_AC spune:
Pupam gradinaresele mai ales pe cele cu burticute.
Un tzuc incurajator si pentru Aidan.
brr si eu lucrez cu puiul pe genunchi ca am deadline maine. Nu termin nici stand in cap. Marc se sufoca de atatea secretii, febra e destul de maricica pe la 103 si la el. Il las pana luni ca prefer sa-l vada pediatrul lui.
cenia spune:
Miereamara: multumesc de raspuns. trebuie sa caut ceva pt dureririe astea de burta de la gaze.
AB AC: daca e urgenta, noi mai mergem la Take Care Clinic, in cadrul Walgreens, cauti pe internet cea mai apropiata clinica, e non stop, nu e aglomerat, accepta asigurari,noi de ex. platim, dar macar nu ma stresez la emergency. dar daca vrei sa astepti pediatrul tau, noua ne-a zis sa sunam si sa lasam mesaj ca ne suna inapoi cind poate. na, fiecare pediatru cu regulile lui.
mai intrebam de gelul cu arnica unde as putea sa il mai gasesc? whole foods e prea departe de noi.
ieri ne minunam de bebe cit a putut s creascsa in 3 saptamini. inota in haine, trebuiau pt preemie si acum is bune. incepe sa scuipe biberonul, ii place tzitza mai mult.
Macrina: dupa baby shower trebuie sa trimiti prn posta sau sa dai personal thank you card ( scrise de mina e mai politicos) sau thank you picture cu baby si sa scrii pe spate ceva de multumire.
sinzi_ana spune:
Cenia, poze cu bebe??? Eu din pacate sunt expirata cand e vb de gaze la bebelusi
ABurel, sanatate multa!!! Lichide cat cuprinde cu lamaie si miere :). Poate pana maine invinge sistemul lui imunitar
Adriana si Oana, sunteti grozave!!!! Eu ma plang de oboseala dupa 2 zile intensive prin curte...da' am carat pietre dintr-o parte in alta, si nu am terminat nici jumate din proiectul pe care il aveam....
Acum ploua....
Nu's ce clima avem anul asta, dar daca anul trecut eram de mult cu limba scoasa de caldura, si de muuuult la piscina, anul asta...e inca suportabil, de piscina nu ne putem lega inca si ploua, ploua, ploua....(anul trecut pe vremea asta culegeam rosii...acu...poate in 3 sapt)
Am fost azi la biserica romaneasca, si am prins pomana...si am mancat o coliva bunaaaaa...baietii tot felul de carnati...asa ca am scapat de masa de pranz de duminca...mai fac diseara o salata si am terminat cu "gatitu"
Ieri am gasit o reteta de orez cu avocado si alte legume...am pregatit totul de la "scratch" organic, si prevad ca mi se strica in frigider
Oana C spune:
Sinziana, trimite-le aici, sa fac si eu o pauza macar la cina (stii despre ce-i vorba)
Oana 37+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.
sinzi_ana spune:
Oana....hahaha!!! Chiar sa stricam orzu pe gaste??? Dar pot sa imprumut ceva cyanide de la laborator daca e urgenta
http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/4532162453/
Am pus 5 poze cu o gradina ploioasa
corinadana spune:
Poti imprumuta un pic mai mult si ptr colocatarul meu Sanzi ? nu stiu ce face chestia aia dar ma gandesc ca i prinde bine...
Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA
http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family
[/quote]
ruxij spune:
Miere, AB, sanatate puilor! Miere, tare greu mi se pare la tine, sper sa treceti cu bine peste aceasta perioada. De la o varsta incolo nu prea se mai imbolnavesc, dar trebuie sa treceti hopul 1 an-2.
corinadana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Corina, iti prinde tie bine...nu lui Sinzi , Radu si David psihologul www.youtube.com/watch?v=NDLoByR4EnI" target="_blank">David www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank"> [red]D-ale lui David |
Adicalea ma calmeaza si nu mai fac hepatita???
Oana C spune:
Sinzi, Corina
Mai, a mai fost cineva racita cind a nascut? Ca ieri am stat in spatele casei, cu sotul, construind grill-ul super destept pe care l-a cumparat; vint foarte tare si frig, asa ca de dimineata imi curge nasul, stranut o gramada si m-a apucat tusea aiurea, parca am ceva in git ... Vad eu cum nasc, dar ma gindesc sa nu raceasca si baby de la raceala mea Ce sa fac? A mai patit cineva asta?
Oana 37+sapt si Eva (29 iunie 2005)
I'm not a bitch, I just have a low bullshit tolerance.