Fulgusori Nov-Dec2009(61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

ionela, cred ca esti emotionata pana in varful degetelor...
alinus, si david trimite un mare la gagicuta lui...

A_driana, de David-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Si la noi in frigi cam bate vatul, dar eu vin cu o pofta....

...papa Domi?

A_driana, de David-Andrei

papa ma-sa de nu se poate abtine si atunci am dat ordin sa nu se mai umpla frigiderul, dar frate-miu imi aduce zilnic gratare .
Domi abia acum reusi sa pape al doilea bibe pe ziua de azi, primul il papa la ora 14 si acum dupa baita al doilea... Tot e bine si 300 ml pe zi, decat deloc, mai ales ca le papa cu cereale de orez cu roscove.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

lasa mai Ramona, ca gratarele nu ingrasa...pai????
Si zici ca Domi papa 300 ml pe zi?? si mancarica???? cata??? cum???????
ca Flavius ajunge sa bea lp cam 700 ml/zi..dar papa..foarte putin...adica inca vreo 50gr dructe si intre 30 - 60 ml supa..odata a papat 100 ml..doar atat..

...abia astept sa vad cum ia in greutate acum..cu lp..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Cartofii prajiti mai lipseau. Simino, Simino
Fetelor, eu de atunci tot astept pufuletii cu veverite. Hai macar atat daca nu am reusit sa mai aduc si alte mamici inapoi.

Chiara Ada, vita mia , Chiara creste
Odiseea plecarii noastre acasa

Da ce ma, daca alaptati nu aveti voie cartofi prajiti???

Sa mai spun ca la cele mentionate s-au adaugat si aripioare prajite??...

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna seara,

Vin si eu pe bancuta cu o sticla de busuioaca de bohotin si vreau sa va multumesc ca existati si sper sa se refaca cat mai repede atmosfera placurta (deja se vad ameliorari). Desi nu scriu des imi place sa va citesc pt ca am avut foarte multe de invatat de la voi, si nu ma supar daca atunci cand scriu nu sunt bagata in seama de toata lumea - e normal sa fie asa, voi sunteti impreuna de la inceputul odiseei, va cunoasteti mai bine,ati trecut prin multe impreuna, ati avut posibilitatea sa va si intalniti live si totusi cand vine cineva nou il primiti cu drag.
Datorita acestui forum am fost pregatita la nastere (pe cat se poate pentru o prima nastere plina de emotii), am stiut ce sa imi iau la mine, am stiut in mare masura ce urmeaza sa se intample. Atunci cand m-am confruntat cu diferite probleme gen colici, iritatii de scutec, mucus in scutec, nasuc infundat, alaptare exclusiva atunci cand toata lumea ma batea la cap sa ii dau si LP pt ca bb nu se satura (copilul meu a stat in prima luna numai la san pt ca vroia apropiere), am fost pregatita pt ca si voi v-ati confruntat cu problemele astea si vreau cu aceasta ocazie sa va multumesc.
Chiar daca nu scriu zilnic pt ca sunt mai timida, sau pt ca nu am dispozitia necesara, sau bebe este marait si cere atentie, sau am calc bulit, stiu ca sunteti aici si daca am nevoie de un sfat, o vorba buna, o socializare o gasesc pe forum.

Va pup

PS: Ma uitam cu drag zilele astea la dovlacei si am vazut acolo o atmosfera foarte frumoasa, mi-ai dori sa fie si la noi asa, oare cer pre mult??

M-am intins cam mult si sper ca nu v-am plictisit.

mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Dymomo imi pare rau sa aud ca iar a fost marait.. fii si tu mai optmista... Te si sper sa aud ca te-a trezit de 3 ori doar

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

www.youtube.com/watch?v=URywqksdTW0&feature=related" target="_blank">ITALIA

fetele care va diversificati, nu gasesc milupa cereale cu orez, se gasesc, sau caut ca nebuna

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Eu am luat dintr-o farmacie de cartier milupa bio, orez si vitamine.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ma asez si eu repede-repede pe bancutza..pana mai am cu cine bea un pahar de vin (de asta mai este "esuat" la mine in bar-"fata in iarba",cica...)..abia am reusit sa adorm 'puiu imbaiat"....si imediat tre sa fug la cel mare..

raluci eu am vazut si simple in cora ,parca...m-ai lovit cu robbie williams (maine seara ne dedici un "feel"?!)..

rgagapie e superba 'tarancuta'..sa iti traiasca!!

Lili nici al meu nu mai are rabdare...

krelia care 'misjudgement'?!! forget it!!!

e musai sa fug...in caz ca se goleste bancutza,va urez de pe acum noapte linistita si copii cuminti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

au milupa in selgros,metro si cred ca am vazut si in carrefour.in primele doua am vazut si orez simple in carrefour nu m-am uitat atent.

Mami de Bebe George-Stefan (15.11.09)

http://picasaweb.google.com/105038517007457819848

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Crissa, si un pentru o timida draguta. Ma duc si eu la dus si apoi sa socializez cu sotu'

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Am pus poze noi aici si de la paste si din seara asta:
http://family.webshots.com/photo/2809546270105241626bfHNuS
Vreau parerii

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mi-am cam sucit gatul uitandu-ma la poze, da am vazut o gagalice frumoasa foc....este adevarata rau cu basmaluta

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput