Fulgusori Nov-Dec2009(61)
Raspunsuri - Pagina 6
laviniablaga spune:
Noapte buna all! Noi ne delectam privindu-l pe cupchil care vorbeste cu piciorusele!
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
azi am luat de la milupa cereale cu orez si porumb de la 4 luni! |
combinaciun am gasit, dar simplu cu orez....caut maine
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
ionelamaria spune:
seara buna pe bancuta vesela!
Tare-mi place de voi.... pai cum sa refuz eu inghetata de pepene???? (Andre) ca eu pentru asta fac .... aproape orice... dupa miros m-am infiintat
Noi il asteptam pe tati... cu emotie.... AMR 4 ore!!!!!!
Nu spun nimic de faptul ca nu am pregatit nik... eu nu m-am spalat... dar am spalat copchilul... ar trebui sa ajunga... nu????
Pup toate fetele mele dragi... probabil ca vreo 2 zile mai greu voi aparea pe aici.... dar... daca ma mai primiti... ( ca si eu am o gura cat o sura....) revin cu drag "acasa". Eu asa ma simt aici cu voi... si nu va laud , chiar simt asta...
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga Noapte buna all! Noi ne delectam privindu-l pe cupchil care vorbeste cu piciorusele! |
hai ca am vazut rochia si nu am zis nimik, fumusica cam sexy mami unde pleci tu asa, o sa fii o scumpa
mama madame K acusi, dupa ce cazuram pe sub bancutza, pune la rece si luam maine din ele
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Noi il asteptam pe tati... cu emotie.... AMR 4 ore!!!!!! |
yuhuuuuuuuuuuu
Poze BUBU
asa creste Bubu
Alinus25 spune:
Buna seara
Am culcat si eu copiii, am fost plecati in vizita spre bucuria Rianei ca a avut cu cine sa se joace...
Lavi sa porti cu placere noile achizitii! Nu se prea vede in poza...
citat din mesajul lui miany75 mi-am amintit... stiti cumva daca e k sa mergi cu bb asa mic la salina?... |
Buna intrebare....
A_driana poate David o sa fie cuminte in noapte asta si o lasa pe mami sa doarma. Pupam baiatu
Io vreau o inghetata de la strumfy, cu toping de capsuni si cioco
dymomo77 spune:
Ionela draga lipsesti tu doua zile dar cand vii o sa fii cea mai zambitoare de aici(). Distractie placuta!
Ma scurg deja spre patut ca nu mai poci. Va pupic.
mami fericit de Dan Mihail
ralu_seby spune:
Lili, am mancat azi capsuni..va spun maine dc a aparut ceva pe Matei.
Lavi, la cele 48kg ale tale, o sa arati suuper
Rgagapie, frumoasa roza cu basmaluta, vb lu Raluci, intoarce bre pozelee
Bina dna doctooor, dar nu servesti nika nika?
Krelia, avem di toatiiii open bar
Ionela, treci si parfumeaza-te ca mai e putiiin, sa-i cada lui tati bagaju din mana cand te vede
Dymomo, sper sa aveti o noapte linistita, sa fii in forms maine dimi
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
strumfy_12 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria seara buna pe bancuta vesela! Tare-mi place de voi.... pai cum sa refuz eu inghetata de pepene???? (Andre) ca eu pentru asta fac .... aproape orice... dupa miros m-am infiintat Noi il asteptam pe tati... cu emotie.... AMR 4 ore!!!!!! Nu spun nimic de faptul ca nu am pregatit nik... eu nu m-am spalat... dar am spalat copchilul... ar trebui sa ajunga... nu???? Pup toate fetele mele dragi... probabil ca vreo 2 zile mai greu voi aparea pe aici.... dar... daca ma mai primiti... ( ca si eu am o gura cat o sura....) revin cu drag "acasa". Eu asa ma simt aici cu voi... si nu va laud , chiar simt asta... Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
si o sa iti simtim lipsa dar ne bucuram pt voi.
Mami fericita de strumfita
ionelamaria spune:
Ranjita Siminei va fi minciuna pe langa mine
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE