Fulgusori Nov-Dec2009(61)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui padi

Ok, daca mi-am facut curaj, atunci sa mai scriu putin.
Va spuneam de "super" schema de diversificare pe care am primit-o noi. Mi s-a facut parul maciuca, dar n-am zis nimic. Sincer nu stiu ce a apucat-o pe doctorita, caci pana cum o tinea una si buna: pana la 6 luni mergem pe alaptat exclusiv. I s-a parut ei ca Laura nu are prea multa carnita pe picoruse. Bun, dar din cartofi si morcovi ce proteine ia? Poate din carne, dar mi se mult prea devreme sa-i dau carne, fie ea chiar si de pui.
Asa ca am hotarat: pe proprie raspundere continui doar cu alaptatul. Insist mai mult, pentru ca in ultima perioada Laura are chef de joaca la san (se ridica in fundulet) si uita sa manance. Apropo, mai pateste cineva asa, si cum procedeaza?
Aaaaaa, la cartofi sa pun putina margarina!!!!!!!!

Adriana de Laura (08.12.2009)

da si remus la fel, se mai uita la tv, la tati la mamaie la o jucarie, la bec, il mai ridic mai scoatem aerul, apoi iar papa, si uite asa pana se termina "sticla"

eu zic ca faci bine cu alaptatul, daca fata ia in greutate si e ok

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Diana, mersi de strigare Sunt prin zona, dar sunt foarte in urma cu lucrul (traducerile), iar de lucrul prin casa nu mai vorbesc
Initial am vrut chiar sa nu mai intru deloc pe forumul asta, pentru ca imi ajung probleme si stresul cotidian. Efectiv nu mai am puteri sa intru aici sa citesc toate aberatiile unora...
Dar, asa cum zicea si Andre, din respect pentru tot ce am primit pana acum, pentru tot ce am invatat de la voi, nu pot pleca asa.

Laura, e absolut superba rochita! Cu siguranta rechinasa va fi vedeta zilei de sambata Bravo tie!

lorelix, ceea ce spui tu (sa nu se mai scrie nominal pe forum), scuza-ma ca-ti spun, dar e o stupiditate, e imposibil asa ceva. Daca una din fete intreaba ceva, cealalta alte chestie, nu trebuie sa raspunzi fiecareia in parte? Cum sa scrii asa talmes-balmes? Eu daca am admirat rochita facuta de Laura, trebuia sa scriu: bravo fetelor, aveti maini de aur? Poate mai sunt si altele ca mine, care abia stiu sa coase un nasture. Si atunci?

Scuzati-mi interventia, dar chiar nu pot da ignore la mesajele astea. Ori ma retrag de tot si le las sa se desfasoare, ori le spun in fata ce am de spus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Laura ok am retinut... flavia... o trimit pe mama sa caute. Merci

Padi asa face si Dragos la san... si imi mai da cateva capace cu manutele... cred ca mananca el cat ii trebuie. Si eu ma incapatanez sa alaptez exclusiv pana la 6 luni...al meu nici ceai nici nimic nu a papat pana acum...

Acum chiar plec ca sunt chemata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata gagici,
aseara m-am culcat la 9 si un sfert, asa ca am ratat iarasi bancuta... am avut si o durere de cap de nu stiam ce-i cu mine. dupa ce am dormit a trecut si durerea.

Adriana - am facut ciocolata, insa a trebuit sa mai pun inca aproape o cutie intreaga de lapte praf Raraul, ca altfel nu se intarea. nici acum nu e foarte tare, insa la gust e buna ciocolata.

laurici - e superba rochitica si modelul asemenea.

cuscrelu - gata, a venit tati? asteptam primele impresii. ce v-a adus cadou?

Andre - si pentru tot ce ai scris in ultimele capitole.

padi - si eu cred ca faci foarte bine ca mergi mai departe doar pe lapte. nu inteleg de ce ar trebui sa fie toti bebeii bulanosi. ce mai doctori frate!

raluci - imi place cum intretii tu atmosfera pe forum. la fel si pt. lavi (te invidiez de mor pt. kilograme, insa ce inaltime ai de esti asa slaba?)

in leg. cu mesajele rau-voitioare, as face un apel la destepte sa dea ignore la toate mesajele de acest gen. cred ca e cea mai buna solutie.

si acum pup si eu toate fetele (cu exceptii, vorba Dianei ): ionela, laurairina, Diana, shtephy, Andre, raluci, lavi, monis, lyly, lili, coque, ralu-seby, miany, RamoC, dymomo, Lalu, many, ancuta, krelia, ariadna33, dankutza, floricik si alte fete care intra mai rar, insa sunt de buna-credinta.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

b]lorelix[/b], ceea ce spui tu (sa nu se mai scrie nominal pe forum), scuza-ma ca-ti spun, dar e o stupiditate, e imposibil asa ceva. Daca una din fete intreaba ceva, cealalta alte chestie, nu trebuie sa raspunzi fiecareia in parte? Cum sa scrii asa talmes-balmes? Eu daca am admirat rochita facuta de Laura, trebuia sa scriu: bravo fetelor, aveti maini de aur? Poate mai sunt si altele ca mine, care abia stiu sa coase un nasture. Si atunci?

Scuzati-mi interventia, dar chiar nu pot da ignore la mesajele astea. Ori ma retrag de tot si le las sa se desfasoare, ori le spun in fata ce am de spus.

NU M-AM REFERIT LA RASPUNSURILE DATE UNORA, CI IN GENERAL LA

[/quote]...IN FINE AM INTELES INTERVENTIA TA...SI SA-TI FIE CLAR ,,Doamna traducator...NU SUNT STUPIDA

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

respectul si simpatia se castiga, nu se cersesc

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
eu zic ca faci bine cu alaptatul, daca fata ia in greutate si e ok

Pai tocmai asta m-a derutat si pe mine. Doctorita a fost multumita de evolutia ei si totusi...
La 4 luni am avut 61 cm (am nascut-o cu 52, deci a crescut 9 cm) si 5640 (am nascut-o cu 2700, deci mai mult decat dublul greutatii de la nastere). De luat, ia in medie intre 120-150 gr. pe saptamana. Eu zic ca este binisor.
Este super activa, tot timpul da din maini si din picioruse, "povesteste", se joaca,...ce altceva sa mai vreau de la ea...
Sper ca am luat decizia buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

[quote]citat din mesajul lui Ramonika

raluci - imi place cum intretii tu atmosfera pe forum. la fel si pt. lavi (te invidiez de mor pt. kilograme, insa ce inaltime ai de esti asa slaba?)

EA INTRETINE ATMOSFERA PE FORUM????
ATUNCI SA-I OFERIM UN PREMIU

ESTE CLAR:
AVETI UN LIDER DE SINDICAT

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

b]lorelix[/b], ceea ce spui tu (sa nu se mai scrie nominal pe forum), scuza-ma ca-ti spun, dar e o stupiditate, e imposibil asa ceva. Daca una din fete intreaba ceva, cealalta alte chestie, nu trebuie sa raspunzi fiecareia in parte? Cum sa scrii asa talmes-balmes? Eu daca am admirat rochita facuta de Laura, trebuia sa scriu: bravo fetelor, aveti maini de aur? Poate mai sunt si altele ca mine, care abia stiu sa coase un nasture. Si atunci?

NU M-AM REFERIT LA RASPUNSURILE DATE UNORA, CI IN GENERAL LA

...IN FINE AM INTELES INTERVENTIA TA...SI SA-TI FIE CLAR ,,Doamna traducator...NU SUNT STUPIDA

LorelixDaniel-Matei

Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!

Te rog frumos sa incerci sa te integrezi in grup, iar daca tu crezi ca nu poti, nu ne mai asalta cu mesaje acide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

www.youtube.com/watch?v=8c1E7bwHFOg" target="_blank">adunarea la fructe

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput