Fulgusori Nov-Dec2009(61)
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_boc spune:
Eu sunt tare suparata . Cat timp am facut tratamentul de la derma pielea lui Andrei a inceput sa isi revina. Dupa prima baita de la oprire tratament Andrei este iar rosu pe tot corpul, pe spate nici macar nu mai sunt pete, tot spatele ii este rosu.
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
laurairina13 spune:
Cristina, asa auzisem si io de imputita asta de dermatita, cat o tratezi e super ok pielicica, cum intrerupi, cum apare nemernica..Sper sa mai vina fete sa iti spuna ce au mai facut...off off
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Andrecluj spune:
Laura Foarte frumoasa rochia, bravo! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
laurairina13 spune:
Cat m-am invartit putin prin casa am lasat rochita pe canapea langa fiimea, cand m-am intors ce sa vad?
iata ce gandeste fiimea de munca lu ma'sa
rechinas in pozici
Alinus25 spune:
Laura foarte frumoasa rochita...
Andre foarte tare faza cu biberonul...Chiara e o scumpa cu ochelarii
Lavi s-a facut ziua, unde-s pozele cu rochita??
Diana e bine ca mai ai un ajutor din cand in cand... io mi-s singura tot timpu... sotu lucreaza in ture, soacra e la distanta mare (si bine face), mama lucreaza, asa ca mai tot timpu sunt singura cu copiii, plus ca stau la casa unde este foarte mult de lucru, mancare, spalat, calcat etc.,...din acest motiv nu pot sa fiu foarte activa pe forum, dar ma stradui sa intru cand pot ... cred ca am scris cate un mesaj zilnic, dar mai mult de atat chiar nu am cum...asa ca daca ma primiti si pe mine asa printre randuri e bine daca nu.... ma conformez
raluci_b spune:
padi, mesajul tau a mers ca uns, te asteptam cat de des poti
oricine e bine venit, ca nu e topicul propietatea nimanui, dar sa ne stergem pe picioare inainte sa intram, AMIN
andre vazut pozele, lurici licurici si la tine
beibicucu meu tot inwww.baby-guenstig.de/lshop,showdetail,127131872428766,de,1271319050-29425,babys_mahlzeit.sonstiges,912122be,7,Tshowrub--babys_mahlzeit.sonstiges,.htm" target="_blank"> geanta vine
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
Alinus25 spune:
Laura cu ce ata lucrezi? Si mama i-a facut Rianei o palariuta dar mi se pare cam grosuta...
Gata... s-a trezit puiul meu... va doresc o zi frumoasa si linistita. Va pana mai pe seara.
DianaR spune:
Alinush, stiu cum e, nici eu n-am avut ajutor pana sa faca Timeea 2 ani si 9 luni. Parintii si socrii erau la Timisoara. Bineinteles ca te primim, cat de des!
De fapt e bine primit oricine lasa rautatile altundeva, si nu aici!
Of, vreau sa adoarma matza asta sa apuc sa calc macar un pic...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
laurairina13 spune:
Alinus lucrez cu un bumbac numit Flavia-il gasesti in mercerii, e produs de Talmaciu Sibiu..am tinut musai sa fie bumbac..dar e si asta un pic scortos ca e mercerizat..ma cam scoate din sarite ca nu e molicel, dar un bumbac mai bun e ala nemtesc, Catania, e si scump si cam grosut pentru lucrusoare de primavara..
Cat despre daca te primim sau nu, esti primita demult! hai sa lasam alte alea...la usa sub pres!!
Diana, nu m-ai plictisit cu postarea..chiar eram curioasa ce o sa mai mesteresti la masina de cusut..Vaz ca ai prins curaj!!
Padi, asa e , ne-a mers la inima mesaju, chiar de intri rar nu e bai!!
Andre, super papusica ta cu ochelari!!!
rechinas in pozici
padi spune:
Ok, daca mi-am facut curaj, atunci sa mai scriu putin.
Va spuneam de "super" schema de diversificare pe care am primit-o noi. Mi s-a facut parul maciuca, dar n-am zis nimic. Sincer nu stiu ce a apucat-o pe doctorita, caci pana cum o tinea una si buna: pana la 6 luni mergem pe alaptat exclusiv. I s-a parut ei ca Laura nu are prea multa carnita pe picoruse. Bun, dar din cartofi si morcovi ce proteine ia? Poate din carne, dar mi se mult prea devreme sa-i dau carne, fie ea chiar si de pui.
Asa ca am hotarat: pe proprie raspundere continui doar cu alaptatul. Insist mai mult, pentru ca in ultima perioada Laura are chef de joaca la san (se ridica in fundulet) si uita sa manance. Apropo, mai pateste cineva asa, si cum procedeaza?
Aaaaaa, la cartofi sa pun putina margarina!!!!!!!!
Adriana de Laura (08.12.2009)