Fulgusori Nov-Dec2009(61)
Raspunsuri - Pagina 14
Andrecluj spune:
ne pregatim de plaja Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Andrecluj spune:
Oare ce am gresit de nu se vad pozele? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
DianaR spune:
Andre, ai fost totala cu cafeaua in biberon!. Am gasit pozele Chiara e la supermoda cu ochelarii pe nasuc!. Asa cu Chicco, bine, imi iau gandul si ma indrept tot mai hotarata spre Beaba!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
lorelix spune:
ANCUTZA_BRO, te inseli in ceea ce ma priveste!
eu zilnic citesc postarile voastre, dar cand se umplu paharele ripostez...prea multe favoritisme
BIARA, ai spus un mare adevar: NU NE CUNOSTEM DECAT VIRTUAL
(unele), daca citesti in continuare vei vedea ca ce s-a afirmat ieri ESTE REAL
ADRIANA, si MIRACOLUL meu mic face la fel k David
te si sa speram ca ne vom mai auzi
ACUM UN MESAJ PENTRU CELE,, DESTEPTE'':
Dupa cum bine se vede voi continuati sa nominalizati persoanele carora va adresati, GRESIT
Simplu si corect era sa va adresati tuturor celor care posteaza la acest subiect, indiferent de preferinte
LorelixDaniel-Matei
Am implinit 5 lunitze !
sa fie SANATOS!
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Andre, ai fost totala cu cafeaua in biberon!. Am gasit pozele Chiara e la supermoda cu ochelarii pe nasuc!. Asa cu Chicco, bine, imi iau gandul si ma indrept tot mai hotarata spre Beaba! |
padi spune:
Buna dimineata!
Eu sunt o mamica care scrie foarte rar, dar va citeste zilnic. Daca zilele acestea s-au spus multe cuvinte urate la adresa mamicilor care practic "intretin" acest topic al forumului, eu intru sa le multumesc. De la ele am invatat multe lucruri:
- daca la 2 luni ma stresam ca Laura nu se joaca, nu o intereseaza jucariile, ele m-au linistit si mi-au spus ca este inca prea mica. Asa a si fost, acum se joaca de numa numa....
- daca intr-o perioada Laura refuza sanul si alaptatul era o adevarata lupta intre mine si ea, m-am linistit cand am citit ca nu este singura, ca este doar o etapa a lor.
- daca la 3 luni de la nastere a inceput sa-mi cada parul ingrozitor, am vazut ca nu sunt singura...apropo este vreo mamica la care s-a oprit caderea parului, pentru ca in ritmul acesta risc sa raman cheala...
- daca acum la controlul de 4 luni doctorita mi-a recomandat sa incep diversificarea cu supa de morcovi, pireu de cartofi si eventual carnita iar eu am zis pas, este pentru ca am citit din experientele si sfaturile voastre privind diversificarea (aici in mod special pentru Diana).
- mai sunt multe, dar nu-mi vin acum in minte...
Pentru toate acestea un buchet mare de pentru toate mamicile care investesc timp in acest forum.
Sunt sigura ca mai sunt multe mamici care doar citesc si nu scriu. Poate ca ar trebui sa ne facem putin curaj si timp, caci daca toate fetele ar face ca si noi, acest forum ar fi pustiu.
Va pup cu drag,
Adriana de Laura (08.12.2009)
laurairina13 spune:
tanam tanam
detalii rochita mai multe pozici..sa videm pareri pareri
edit: aahh..si niste poze cu titulara care abia s-a trezit, a facut ochi, si ma'sa a bagat-o la sedinte foto
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
DianaR spune:
Andre, acu iti cer toata mana , da niste detalii, un pret, un link ceva. Grazie
Padi, si chiar te asteptam sa scrii cat de des poti!
Oricat de mult mi-as dori sa folosesc exprimarea lui Lalu care e absolut minunata (si ea si exprimarea) pur si simplu nu pot, nu dupa capitolul trecut... Deci pup fetele se stiu ele care! Si acum , vorba lui Coque, amin!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Andre, acu iti cer toata mana , da niste detalii, un pret, un link ceva. Grazie |