Fulgusori Nov-Dec2009(61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
Vreau sa va spun ca le-am scris la cei de la Chicco in Italia, in italiana mea de balta (google translate sa traiasca) sa-mi spuna daca babycookul lor e BPA free. Deocamdata doar raspunsul automat ca mi-au primit intrebarea, alt raspuns ioc. Sper ca nu i-am injurat si eu sa traiaesc cu impresia ca am fost f ok in exprimare...

daca nu era nimik care sa se terimne in ...zzo e bine ce porc sunt

dar nu scrie pe site ?

aaaa intrebare, plasticele astea de le-am luat eu pt papa lui remus, au pe ambalaj BPA free dar nu gasesc sa scrie din ce material sunt , e ok sa scrie doar bpa free?

Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, ce frumos e la noi! Ma bucur din inima. Las niste frapucine si va spun asa: Ionelo Promit ca iti cumpar in fiecare zi o inghetata de pepene, de care vrei tu, de aia facuta ca acasa, dupa retetele astora ca habar n-am ce baga in ele de-s asa bune de treci pe la noi (acu te lasam o perioada in hanimun, stiu cum e ) (pana la urma te-ai spalat putin, nu?) Simino Nu ca alaptez, ca nu alaptez, mi-e lene doar, mai bine iau de la tine deseara pe bancuta Crissa Nu ne plictisesti, hai mai des. Miany Ai reusit sa-l adormi si pe cel mare imbaiat sau nu? Coq Teeeleeemeeeeeeeeeaaaaaaaaaaa? Pfoai! Si burduf! Si branza de vaci! Ce-s alea? Moama ce dor imi e! Stephy Doris Pupici la Matteo sa treaca febra Lyly, Ralu Tinem pumnii, sa veniti cu vesti bune. Cuscri Pup, stii tu de ce.Gata placinta. Aaaaaaaaaa, sa va povestesc. Scot ieri fetele la mall, cica sa ne clatim ochii, sa ne informam de rochite de botez, etc. La Chicco un vanzator super dragut, de ala negricios cu ochii ca migdalele si gelat. Si se pune ala sa ne arate rochii, palarii, pantofiori, jucarii, buni cauta fuste mini, etc, fiica-mea in loc sa admire si ea rochite, fustite, pantofi cu toc, chestii, ce credeti ca a facut? Nu si-a luat ochii de la vanzator! Si asta timp de vreo 20 de minute. Nici nu stiam daca sa-mi fie jena sau sa rad. Inca una si ma duc. Se trezeste de dimineata a mea copila povestind cu tati dormind. Si zic "numa' bine apuc sa ii fac laptele si la tati cafea in pat, ca deh, trebuie sa-l conving sa luam una alta". I-am pus frumos cafea in biberon si cand dau sa amestec LP in ceasca de cafea imi dau seama ca-s varza. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Raluci, da, voi sunteti papaciosi, astea finute sunt pentru cei delicati, cu grija mare la silueta!

Azi iar n-am soacra, noroc ca nu ploua, a iesit si-un pic de soare. Am fost dimineata cu toata trupa cu masina la gradi, sper sa-i iau perpedes la pranz.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Gata placinta.
Aaaaaaaaaa, sa va povestesc. Scot ieri fetele la mall, cica sa ne clatim ochii, sa ne informam de rochite de botez, etc. La Chicco un vanzator super dragut, de ala negricios cu ochii ca migdalele si gelat. Si se pune ala sa ne arate rochii, palarii, pantofiori, jucarii, buni cauta fuste mini, etc, fiica-mea in loc sa admire si ea rochite, fustite, pantofi cu toc, chestii, ce credeti ca a facut? Nu si-a luat ochii de la vanzator! Si asta timp de vreo 20 de minute. Nici nu stiam daca sa-mi fie jena sau sa rad.

Inca una si ma duc. Se trezeste de dimineata a mea copila povestind cu tati dormind. Si zic "numa' bine apuc sa ii fac laptele si la tati cafea in pat, ca deh, trebuie sa-l conving sa luam una alta". I-am pus frumos cafea in biberon si cand dau sa amestec LP in ceasca de cafea imi dau seama ca-s varza.

e de la beuturica de aseara, ai de grija

stie fata la ce sa se uite

ma duc draga si eu sa prepar piureuld e fructe ca acusi incepe bubu

LAVI - ffff tare si uite asa o sa fie baiatul meu aclamatinca de mic si de fete si de baieti. i-am zis eu ca-l fac VIP

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Ai ca v-am luat si pe voi jos la cafea, nu de alta da nu puteam sa-mi fumez tigara mentolata si sa nu ma gandesc la cuscra

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Ai ca v-am luat si pe voi jos la cafea, nu de alta da nu puteam sa-mi fumez tigara mentolata si sa nu ma gandesc la cuscra

lasa ca vine el wikendu sa vezi ce narghilea imi fac

Poze BUBU
asa creste Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Uitai sa zic, Diana nu e BPA free. Nu Diana, babycook-ul lor. Am intrebat aseara la Chicco, de curiozitate. Dar acu chiar sunt curioasa ce-ti raspund. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

mancarica asta vreau sa i-o fac pt pranz......sa vedem dc o sa ai placa

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata,

Am facut o tura pe bancutza, (de fapt pe sub bancutza). Gasit fistic si o carafa cu . Acum le savurez alaturi de de la Lavi.

PS: Am ascuns langa piciorul bancutzei o sticla cu Palinca de Zalau pentru deseara.

Am uitat ce aveam de spus. Au venit astia de la gaz sa schimbe contorul pentru metrologat cica. Cred ca EON-ul are nevoie de ceva banuti.

CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Nu-mi spune de gaz...ca noi avem niste facturi cu sume exorbitante!

Mergi la inceput