Fulgusori Nov-Dec2009(61)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

moama ce fete harnicute ati fost! asa imi place!

din pacate nu am reusit sa intru aseara de la mami pt ca vizita la ea s-a transformat in vizita la altcineva si tot asa...am cules si eu de sub bancuta ce a mai ramas dar ma declar multumita, nu ati mancat chiar tot

Laurica ai maini de aur, pe bune! mi-au placut nastureii foarte mult

Padi si eu am invatat multe lucruri de pe acest forum, nu stiu cum m-as fi descurcat fara informatiile acumulate de aici si fara caldura cu care fetele mi-au alinat singuratatea

ca sa-ti raspund la intrebare: mie inca imi cade parul...parca nu la fel de mult dar poate fi si din cauza ca l-am tuns

Andre bine ca nu i-ai dat biberonul cu cafea Chiarei mai stii cum da de gust si mai vrea? ...e superba gagalicea cu bandana si ochelari de soare

Lavi gata shooting-ul? ... Rares zice bu bu bu, Sabina zice dl dl dl si apoi face brrrr cu buzele si stropeste cu toata saliva pe care o are in gurita

Diana nasol fara soacra, sper sa fie vreme buna la pranz sa faceti o plimbare pana acasa

Cristina cat mai costa si metrologat-ul asta al contorului?

dymomo ce bine ca ai explicat cum se foloseste babycook-ul, poate imi fac si eu curaj sa-l scot din cutie

vai raluci mi-a lasat gura apa la croisantele tale cu unt

Ionela si Lumi sa nu va dezlipiti de sotiori, ati auzit? hai ca se vad de aici inimioarele plutind deasupra Iasi-ului numai de la voi doua...pardon, ma scuzati!...voi patru (sa nu se supere taticii ca de la ei nu se vad inimioare)

gentil coquelicot ai dat si cu putina tamaie pe-aici?

simina ai scapat, nu trebuie sa te mai bati de 300 de ron

Lylyana si ralu_seby sa veniti cu vesti bune de la doctor , pupam copilasii doftoriciti

LauraB ce frumos sa vezi ca toata lumea are ceva roz astazi...e interesanta actiunea asta

Stephy, Alinush,Ralu_seby, miany tati s-a descurcat de minune afara cu printesa, ea a fost cuminte, era si normal, a trebuit sa faca impresie buna pt ca tati de Sabina a mai chemat doi tatici cu doi cavaleri la plimbare ...in timpul asta eu am stat pe forum
plata o fac in seara asta

edit impresie buna in sensul de a sta cuminte, sa nu creada Iustinut ca a dat ea atentie baietilor...nu! in gandul ei esti doar tu Iustin

many_bany eu cred ca in reteta este vorba de lapte praf pulbere...asa cred...nu stiu daca o fi bine ce spun

tina ce fain ca Stefanel nu a avut colici..poate nici nu mai face de-acum...oricum si eu m-as abtine de la fasole pt ca baloneaza rau

crissa ce greu ! tati cu doua job-uri...tu cum te descurci cu Robert singurica? eu abia astept sa se faca seara sa ii pun fata in brate pt o juma de ora si sa respir si eu

lili cand te trage sotul de manuta lasi tot si te duci ca nu se stie cand mai prinzi

of, am inceput mesajul asta de dimineata, intre timp fii'mea a mancat si a dormit de cate doua ori...trimit placinta

va pup, cum zice si Diana, stiti voi pe care

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Se pare ca unele sufera din lipsa de pupaturi si floricele . EU am SOT care sa mi le dea, si nu le astept de la straini.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Smara, asa o fi..nu stii sa cosi mai mult de un nasture, dar stii altele mai bine Spre ex tu castigi probabil cat traduci intr-o ora cat as lua eu daca as croseta 2 saptamani..Asa ca...Esti mai castigata! ;)

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui padi

Ok, daca mi-am facut curaj, atunci sa mai scriu putin.
Va spuneam de "super" schema de diversificare pe care am primit-o noi. Mi s-a facut parul maciuca, dar n-am zis nimic. Sincer nu stiu ce a apucat-o pe doctorita, caci pana cum o tinea una si buna: pana la 6 luni mergem pe alaptat exclusiv. I s-a parut ei ca Laura nu are prea multa carnita pe picoruse. Bun, dar din cartofi si morcovi ce proteine ia? Poate din carne, dar mi se mult prea devreme sa-i dau carne, fie ea chiar si de pui.
Asa ca am hotarat: pe proprie raspundere continui doar cu alaptatul. Insist mai mult, pentru ca in ultima perioada Laura are chef de joaca la san (se ridica in fundulet) si uita sa manance. Apropo, mai pateste cineva asa, si cum procedeaza?
Aaaaaa, la cartofi sa pun putina margarina!!!!!!!!

Adriana de Laura (08.12.2009)

da, eu

mai nou o alaptez pe Sabina cam asa: eu o tin pe picior, ea sta in fundulet si intoarce capul la tzitzi numai cand vrea...ea e fetita mare , papa numai stand in fund ...zuza mica ce e ea

_
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Incep cu asta

Dictionar ROMAN-ROMAN
ABUZ = f#259;r#259; buze

ACRU = unitate de m#259;sur#259; a acrelii. Ex: Tata are o so#355;ie de 3 acri #351;i o soacr#259; de 5.

ACTRI#354;#258; = matri#355;#259; pentru fabricarea acelor

AIUREA = loc bine determinat spre care ne îndrept#259;m

ALI-DADA = fratele mai mic al lui Ali-Baba (pe fratele mijlociu, din respect pentru dumneavoastr#259;, nu-l amintim)

ALOPECIE = c#259;derea p#259;rului, de pild#259; când pomul este lovit cu toporul la r#259;d#259;cin#259;

ALTERCA#354;IE = schimb de cuvinte cu parul

AMÂNAT = f#259;r#259; mâini

AMPUL#258; = amintiri din tinere#355;e

APOI = ap#259; mare

APOPLEXIE = stare de disconfort creat#259; de apa provenit#259; de la vecin, neconven#355;ional, prin tavan

A#354;Â#354;AT = f#259;r#259; sâni

BASC#258; = femeie din Pirinei, cu marginile îndoite în#259;untru

BATALION = fratele mai mic al plutonierului Batal Gheorghe

BIRMANIA = predispozi#355;ie maladiv#259; a unui ministru de finan#355;e de a pune noi taxe #351;i impozite

BIROCRA#354;IE = democra#355;ie original#259;, bazat#259; pe încasarea cât mai multor biruri, cam ca la noi

BIZAR = zar dublu

BOSUMFLAT = #351;ef supraponderal

BULDOZER = aparat sofisticat utilizat la repartizarea în fiecare litru de sifon a 163.172.249+3 bule de CO2

CACOFONIE = proprietate a sunetului specific#259; manelelor

CARAMEA = r#259;spunsul so#355;ilor la întrebarea "Cine face pia#355;a?"

CASC#258; = ordin pe care comandantul il d#259; militarilor cu pu#355;in timp înainte de culcare

CELULOZ#258; = boal#259; c#259;p#259;tat#259; în închisoare

CHILOT = moldovean ce chiloteaz#259; un avion

CIMBRU = marc#259; po#351;tal#259; din Banat

COLONEL = intestinul sub#355;ire

COMBINEZON = lenjerie u#351;oar#259;, transparent#259;, purtat#259; de lucr#259;torii de pe combine

CONTRADIC#354;IE = ceva împotriva dic#355;iei, spre exemplu c#259;lu#351;ul

DIHOR = pâr#355; cu blan#259;

DOGM#258; = r#259;spunsul la întrebarea "Ce ras#259; e câinele #259;sta?"

EVADAT = r#259;spunsul la întrebarea "Cine dat #355;ie m#259;r, Adam?"

EXTRACTOR = fost tractor la C.A.P., actualmente piese de schimb în Turcia

FURCULI#354;#258; = m#259;rturisire facut#259; în instan#355;#259;

GARGAR#258; = boal#259; parlamentar#259;

(A) GENERALIZA = verb mai mare în grad decât "a coloneliza"

GHERILA = un mo#351; simpatic care d#259;ruie#351;te copiilor din Cambodgia, Honduras #351;i Peru cadouri dr#259;gu#355;e: mitraliere, pistoale, grenade, mortiere.

GHINIOANE = varianta moldoveneasc#259; pentru ardelenescul "Bine, Ioane"

HAITI = grupuri de lupi fl#259;mânzi care bântuie prin jude#355;ul Boto#351;ani

HERMAFRODIT = feti#355; care este baiat#259;

HOLDING = sistem de alarm#259; pentru holuri

ÎMPR#258;#350;TIERE = rezultatul procesului prin care be#355;ivii se fac pra#351;tie

ÎNCHINARE = transport c#259;tre China

ÎNFOCARE = transformare în foc#259;

ÎNVINUIRE = procesul de fermentare a mustului

ÎNVIORAT = prev#259;zut cu vioar#259;

LE#350;IN#258; = pe unde circul#259; "le tren"

LEUCEMIE = cancerul monedei na#355;ionale

LIBERTATEA PRESEI = privilegiu de care se bucur#259; un ziarist la ie#351;irea din închisoare

MAIOR = turist care bate drumurile cu maiul

MANIPULARE = manevrarea penisului cu ajutorul mâinilor

M#258;CEL = mac mic

MERITORIU = teritoriul ocupat de livada de meri

MICROSCOP = scop m#259;runt

MILA = pereche de note muzicale folosit#259; la m#259;surarea distan#355;elor; se cunosc: mila terestr#259;, mila marin#259; #351;i mila public#259;

MOLIERE = cutiu#355;e în care se p#259;streaz#259; naftalina

MONOLOG = olog de un picior

BIOLOG = olog de ambele piciore

SEXOLOG = olog de 6 picioare (de ex. miriapod sexolog)

MOPS = câine care a f#259;cut ceva box la via#355;a lui

MUCOAS#258; = posibil#259; purt#259;toare de SIDA, în jur de 16 ani

NASOL = amintiri despre viitor

NASTURE = plasture pentru nas

NATRABT = Trabant aflat pe linia de montaj, neasamblat

PAPANA#350; = na#351;ul Papei

PAPARUDE = rudele Papei

PASPARTU = salut adresat de gazd#259;, la plecare, unui gurmand autoinvitat de Revelion

PICOLI#354;#258; = a zece la minus doisprezecea parte dintr-o li#355;#259;

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

respectul si simpatia se castiga, nu se cersesc

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

exact asta am scris si yo ieri

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui smaranditza

Se pare ca unele sufera din lipsa de pupaturi si floricele . EU am SOT care sa mi le dea, si nu le astept de la straini.

ai dreptate, oricum nu trebuie sa astepti nimic, vin ele singure...iote:

_
Fulgusorul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Ne primiti si pe noi?
Nici eu nu sunt foarte activa aici dar tare mult imi place sa va citesc...sunt dependenta de voi...si cate am invatat de aici...va multumesc fetelor...e greu cu timpul asta ce sa fac...mi-as fi dorit si eu un laptop dar tati asta nu se indupleca...acum trebuie sa cumpere o piesa la masina care e 17 mil.
Am citit si capitolul trecut si m-am intristat...la un moment dat am crezut ca n-o sa mai gasesc pe nimeni pe aici...dar a iesit soarele...sau luna la bancuta.Acum am citit ce ati mancat voi aseara si mi-ati facut o ...
Am alergat zilele astea pentru ultimele pregatiri de botez...am niste emotii....sa fie banditelul cuminte...nici nu stiu unde o sa-l tin ca nu sta in carut...
LAVI oune rochita sa vedem cum se asaza ca acolo nu se vede prea bine...eu cred ca e tare sexoasa
Poate mai revin mai tarziu...ma duc sa mai citesc din urma ca mai am 10 pagini...
Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

buna si de la noi

nu am mai intrat cateva zile ca am cautat ceva vacante pe net, in afara programului obisnuit

sincer mi se pare normal ca intre fetele care scriu zilnic si de mult sa se stabileasca afinitati.eu desi scriu rar am primit de fiecare data raspuns si de asta va multumesc. cand am timp scriu si incerc sa contribui si eu macar putin la forum

Laurairina - e minunata rochita si Amalia bineinteles

Lavi- multu de comentarii, intotdeauna esti pe faza si draguta cu toata lumea, asteptam poze cu rochia

dankutza- lasa ca trece perioada asta aglomerata si la vara vei fi numai cu cezarica

Pup toate fetele si fulgusorii

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Neata fetele

Raluci ce papa Bubu dragul de el!!!!!!!!!

Ce bunatati ii dadeai acolo?

si apropo dimineata nu merg covrigeii cu rozmarin langa cafeluta lui Lavi si tigara lui Simina?

mami Matei Constantin
roxyaly-poze

Mergi la inceput