Fulgusori Nov-Dec2009(61)
Raspunsuri - Pagina 12
A_driana spune:
ralu, lyly succes la doctor, sa veniti cu vesti bune
lavi, poze...
laurairina, parca vad ce capodopera ne trantesti iar...abia astept s-o vad...
am avut o noapte tare linistita, o sg trezire la 3, si acuma dimineata la 8....si de la 8 pana la 8 jumate statea domnisoru meu in patut si vb cu jucariile, eu ma uitam la el (si mai motaiam )...angaa...ngng...agaaaa...aaaa..gguuuu....aghiiiii....imi venea sa-l mananc...am observat ca de cateva zile asa face dimineata, dupa trezire inca vreo jumate de ora are ,,treaba'' baiatu...
eu sunt tare fericita
A_driana, de David-Andrei
raluci_b spune:
neata
multumim de cafea Lavi(hai iesi la soare si pozeaza-te), ar merge si un frapucino si niste apa ca asa imi e de sete
pt cine a lipsit aseara servesc si eu cateva croisante cu unt
Shtephy - cum le zice ea la fiecare in parte, pupam mana accidentata, da dar trebuie sa ne tinem de-un regim (pont, intr-o saptamana fara paine si fara cartofii din ciorba, scazut 2 kg)
Coque - AMIN
Ral, Lyly - sa veniti numa cu vesti bune
Multumesc de info despre cereale, o sa dau o fuga la carrefoure mai tarziu
vine deseara si Feel clar
deci liber la capsuni
crissa - te asteptam mai des
dragonitza - al meu accepta orice lingurita, deschide gura cumintel, am si de silicon si am si de la imaginarium
Laurici - buna dimi
Simina - eu zic ca stim ce sa facem la momentul respectiv, nu-ti mai face probleme plus ca la febra nu neaparat medicatia este cea mai buna. Lasa fata in pace ca o sa vorbeasca ea din nou nu mai asocia cu mutatul, si Bubu face chestii 2-3 zile apoi gata, isi mai aduce aminte iar peste 1 saptamana 2. Vezi cu dormitul asta in pat, ca o sa vrei sa pleci sa te intalnesti cu tati si ce-i faci feti, asa ca pune-o mai repede la ea in pat
Hai ca e urat azi afara www.youtube.com/watch?v=VciwTJpWmQA&feature=related" target="_blank">sa ascultam ceva in ton
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
stiti ca bubu Puturosenia Sa inca nu se rostogoleste, si cum dormea el pe burta, la 3 cand m-a strigat "mami mami hai ca ma doare burta" ce sa vezi era pe spate nu stiam ce sa fac sa plang sa rad asa ca l-am trezit pe tasu sa-i dau vestea
Poze BUBU
asa creste Bubu
raluci_b spune:
sa le punel si la fulgi nostrii dragi ceva www.youtube.com/watch?v=Pu-TjirqqTI&feature=related" target="_blank">frumos de ascultat
Poze BUBU
asa creste Bubu
DianaR spune:
Salutare tuturor si buna dimineata! Apa plata e servita!
Raportez o premiera absoluta, somn neintrerupt de la 10 la 7 dimineata . Nu-mi fac iluzii ca se va mai repeta...
Ieri am iesit cu Teo printre picaturi de ploaie ca nu mai rezistam cu ea in casa, bineinteles ca ne-am intors pe ditamai ploaia in viteza. Deci ieri n-am bicicletit, azi mergem in vizita, eu cand mai bicicleeeeetesc! Teo a fost culema maraielilor aseara, nimic nu-i era pe plac, am pus-o in wrap si s-a linistit, apoi baita si somn de voie.
Mi-a mai luat ceva materiale ieri, asa ca zilele astea mai fac exercitii la masina cu o husa ptr partea extensibila de la canapea (asta ii aproape gata, mai un pic de elastic de cusut), apoi un wrap usor, elastic sa vedem cum e cu dinala, apoi un pouch. Pe viitor am planuri mari: un saculet usor de dormit ptr tanara, ceva asternuturi, echipament de spital pour moi etc. Sa vedem.
Dupa ce v-am plictist la greu, opriti-va din cascat, ajunge! sa vedem ce mai imi aduc aminte:
Lauriciule, abia astept sa vad rochita!
Lavi esti sexi mama cu rochita aiai!
Stephy, multi pupici inapoi si tie!
Ionela sa vedem artificiile!
Ralu, Lylyana, bafta la doctori astazi!
LauraB frumoasa initiativa cu ziua roz! Fain si blogul, multam de informatii azi le rumeg. Eu cred ca incep cu orezul cu lapte de-al meu, daca il papa cu placere incerc sa-i fac piure de cartof dulce/dovleac. Daca papa piureuri comand babycook si merg pe piureuri. Daca refuza categoric, o iau pe autodiversificare.
Coque esti bestiala!
Biara pupici!
RamoC, pupam ginerica sa pape bine, bine astazi! (si maine, si poimaine si tot timpul!)
Samranditza, baga si tu nasul un pic si spune prezent!
Rgagapie frumoasa tarancuta!
Many(fain Vladut in pozulici si faina faza cu Maria de Lili).
Crissa WB si scrie mai des!
Doris, nu-s eu chiar asa enciclopedie, dar multumesc!
Raluci, merci de tratatie! Am subtilizat paharul in liniste sa nu ma vada sotul!
No, pusilici si la fetele care nu se regasesc in mesajul meu, se stiu ele care!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
raluci_b spune:
Laura B - multumim de linkuri, intru la studiat, iar despre ziua Roz, minunat
Poze BUBU
asa creste Bubu
DianaR spune:
Dragonitza, ca acu imi aminti, de baba-i baba, memoria scurta , lingurite micute micute am vazut la www.cauti.ro/produs--Philips-Avent~~Set-2-lingurite--p--4452245.html" target="_blank">Avent si BPA free. Sunt f putin adanci, numa bune pentru gurite deschise abia imperceptibil, poate poate o pacalesc pe mami si scapa de papica . Asa cu Aventul. No mai asteptam impresii, mai am o luna pana musai sa ma hotarasc.
Vreau sa va spun ca le-am scris la cei de la Chicco in Italia, in italiana mea de balta (google translate sa traiasca) sa-mi spuna daca babycookul lor e BPA free. Deocamdata doar raspunsul automat ca mi-au primit intrebarea, alt raspuns ioc. Sper ca nu i-am injurat si eu sa traiaesc cu impresia ca am fost f ok in exprimare...
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
simina_kin spune:
Tadam, tadam,....surprizaaaa, stam pe relaxa
Ma duc rpd sa-mi beau cafeaua si ma intorc
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Dragonitza, ca acu imi aminti, de baba-i baba, memoria scurta , lingurite micute micute am vazut la www.cauti.ro/produs--Philips-Avent~~Set-2-lingurite--p--4452245.html" target="_blank">Avent si BPA free. Sunt f putin adanci, numa bune pentru gurite deschise abia imperceptibil, poate poate o pacalesc pe mami si scapa de papica . Asa cu Aventul. No mai asteptam impresii, mai am o luna pana musai sa ma hotarasc. Vreau sa va spun ca le-am scris la cei de la Chicco in Italia, in italiana mea de balta (google translate sa traiasca) sa-mi spuna daca babycookul lor e BPA free. Deocamdata doar raspunsul automat ca mi-au primit intrebarea, alt raspuns ioc. Sper ca nu i-am injurat si eu sa traiaesc cu impresia ca am fost f ok in exprimare... |
asa asa de-alea are si je, mie sincer mi se par cam prea mici si din cauza ca-s fff putin adanci pica din ele ff usor, eu folosesc cu succes www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=46056" target="_blank">asta
mama zici ca il diversific de-osuta de ani
Poze BUBU
asa creste Bubu
laviniablaga spune:
Rares il striga de zor pe Remus: de jumate de ora striga-Buuuuuuuu...........bubu.....mmmbuuuu.....mbubu!
mor dupa el