Fulgusori Nov-Dec2009(61)
Raspunsuri - Pagina 11
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DORIS_71 Sper sa-i scada febra, daca nu ce pot sa-i mai fac? Celebrele sosete imbibate in otet? Doris mamica implinita de Matteo - 7.12.2009 .. poze |
Asta-i marea mea problema.....habar nu am ce sa fac in caz de febra....(stiu sa-i dau un sirop/supozitor.....ca asta ar stii oricine) , dar daca febra persista ..MA BLOCHEZ, si asta pentru ca nu le am cu medicamentele si stiu ca "ceva' nu se da in combinatie cu 'altceva"....habar n-am ce!
Stiu ca s-a vorbit despre asta mult, chiar si eu am dat 2 mesaje cu reply la niste sfaturi de-ale ghioceilor , da tot tuta am ramas ca n-am retinut nimic
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
Am uitat sa va zic noutatea.De vreo 2 sapt fata doarme cu mine in pat pt ca "salteaua" ei(un buretel pus pe niste scanduri) s-a deformat rau si nu mai putea sta pe ea.Buuunnnn.....ne interesam de saltea relaxa, nu gasim stas ,ca vezi doamne astea pliante nu preaa corespund cu standardele lor , si dam comanda...300ron
Daca fimea s-a obisnuit deja la mine in pat si nu o sa mai stea pe 'relaxa' ei , o sa ma bat singura de 300ron
Maine aflu...azi am lasat salteaua la aerisit ca mirosea rau a prenandez
Cred ca am ramas singura
Noapte buna evribadi
all
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
miany75 spune:
am intrat si eu asa inainte de a ma scurge incet spre pat...si ce sa vezi..finally,vad lucruri frumoase si persoane dragi sufletului meu..
Shtephy ma bucur nespus sa te vad scriindu-ne mesaje in stilul tau...bine ca pustii au colaborat si te-au lasat alaturi de noi..ca ne-ai lipsit muuult!!
p.s david e bine acum,am inceput sa ne "diversificam"
Ionela iti dam scutire asa vreo2-3 zile ,dar nu mai mult...ca ne apuca dorul de "brunetel" si a lui mamica cu 'gura cat o sura"... si sa fie dulce-dulce revederea...
Coque esti belea-belea,mama!!! mi-a placut "sinteza"..
many am admirat una bucata flacau manierat ,care molfaie degetelele donsoarelor...asteptam momentul live...asta daca sunteti pe faza si nu va dau batai de cap clatitele..
lili socializasi cu "huzbandu'' nerabdator?!
Laura b. frumoasa initiativa!!ma intreb la noi ,pe cand asa ceva ..probabil cand voi fi eu bunica...; am citit si articolul despre Diana,cu o asa mamica luptatoare nu avea cum fata sa fie altfel....sunteti minunati!!
simina cum ati iesit cu cina ranjitei?!!
roxyaly ms de raspuns ,mai astept pareri..
camy sanatate lui Flavius si spor la diversificare!!
Ramo c. un broscoi mofturos si o mamica pofticioasa...
lavi nu se prea vede in poza rochita...astept sa vad cum arata imbracata...pe o gazelutza de 48kg..
biara subscriu la cele spuse de draga de Shtephy.....ce ne mai zici de fotomodelul tau alias "nora de Lavi"?!
Crissa don't be shy!!! Ai vazut ca nu ne muscam..mai latra unii,dar se plictisesc ...
Lumi te iertam si pe tine ca nu esti cu noi..te revansezi tu,sunt convinsa.. fetele frumoase de la Iesi..
ramonika,monica,lalu voi pe unde v-ati ratacit?!
Laurici sper ca ne onorezi cu prezenta dis-de-dimineata..
Doris eu i-am pus lui David cartof crud razuit in sosetutze si pe frunte comprese asisderea...
Bucovineancooooo,iti ducem doruuuu'.....sper sa revii ,totusi,pe "acasa"...'surorile' intru suferinta te vor pe baricade...
ufff...acu ca mi-am culcat pui cei mici si cei mari,mi-am vazut 'fetele dragi'..ma retrag spre patul conjugal....see you in the morning,girls!!
P.S scz..pt.placinta kilometrica...
laviniablaga spune:
Neatza!
Bun...am plecat aseara si s-o aglomerat bancuta! Las` k nu`i bai...asa trebuie!
Astept sa se lumineze afara si sa pot iesi sa ma pozez..ca vad ca sunt multe cereri...poate la lumina de afara s-o vedea mai bine...Da e cam sexoasa rochita...dar am zis sa sparg si eu o data gheata...ca de un an si ceva...am tot tanjit sa-mi arat bulanasele...Nu va spun ca asta vara....toata lumea mergea la plaja, se bag in apa...etc...iar eu ma uitam cu jind la siluetele silfide de pe langa mine, apoi la pantalonii mei 3 sferturi imensi si la burtoiul din fata mea...si ma gandeam ca nu o sa imi recuperez ever aspectul...dar vad ca o data cu sosirea lui Rares pe lume mi s-au adus si imbunatatiri!
Asia...Mai vroiam sa va dau !!!Dulce, aromata, tare, fara zahar, cu lapte, frisca si asezonata cu ciocolata si cornulete!
Apoi, sa urez La multe lunite sarbatoritilor zilei:
Paula Gabriela de Fdaniela
Mia de Li_am
George-Stefan de Grigore_tina
Va doresc tuturor o zi frumoasa si va astept la forumeala!
lylyana.ion spune:
azi mergem la dr. ne citim mai tarziu (sper ca lucruri bune si frumoase)
o zi linistita!
pupicei
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
varsta noastra
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
ralu_seby spune:
Neatza, si noi mergem astazi la 11 la dr. Eco la sold si abdominala si vaccin la 4 luni.
Fi-miu a adormit aseara la 23 si pima trezire....06:30!!!! Apoi a mai dormit de la 7 inca 1 ora.
See u later!
Sa ne traiasca sarbatoritii zilei!!!!
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Alinus25 spune:
Neata si de la noi...
Lavi multam de cafea, buna ca de obicei , asteptam pozele...
Lily, Ralu succes la dr.
Simina Maya se dezvolta frumos, nu ai de ce sa-ti faci griji...o sa urmeze curand si alte progrese
laurairina13 spune:
Niatzaa!!
Am aparut si io in peisaj, dupa ce am recuperat tot capitolu! Frumoasa beuta de seara langa bancuta, frumoasa si compania selecta de beutoare!
Miany, m-ai mirosit tu ca apar io ashea dimineata..ma stiti deja..care e treburili cu sotz cicalicios
Io is in viteza mare mai am putin si termin rochitzica lu miss a mea , tre sa o spal repejor, ca sa se usuce pana sambata, sa o poarte mandra la petrecere!! Si tare as vrea sa ii fac si o ciupilica in ton cu rochitica..da asta nu cred ca mai am timp..pan la deadline..
Is prin zona, love you all , ma bucur tare ca au iesit nasucurile de Stephy, Miany cu forte proaspete, Crissa- nu mai fi timida, ca tare imi esti draga!..asa ca un rezumat al rezumatelor..Nu mi-am facut temili, recunosc
Astept vesti bune dupa vizitele de la doftori-Lylyana, Ralu, si pozici cu mamica sexoasa in rochita neagra!
Cristinica, mami, dadeai raportu la niscai kili in minus, ai rugat modificari la tabel, dar shame mi nu am fost pe faza, mai da odat' raportu sa modific la listut! Si cred ca a mai spus cineva, Smaranditza, parca de neste kili in minus..Aduceti aminte la baba..sa modificam listuta sa dea bine floricelili!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
dymomo77 spune:
Dragonitza in babycoog se pun intre 1 si 3 masuri de apa(sa nu ma intrebi cati ml ca habar nu am dar oricum e putin) 1 masura pt incalzit, 2 in general pt fructe si 3 pt legume si carne. In functie de cantitatea de apa isi seteaza timpul adik 7,10 sau 15 minute. Legumele se fac intr-un cosulet iar apa se aduna pe fundul vasului mare asa ca la blendiut legumele adaugi cata apa vrei din cea rezultata in urma fierberii. Sper ca am fost suficint de clara ca is tot zombie.
Multumesc fetelor care ma sustin si imi cer scuze ca nu scriu prea mult dar am citit de-a valma si e varza in capul meu. Asta noapte a dormit mai acceptabil intre 3 si 6 in rest vesnicele treziri de seara si dimineata care sunt ff dese chiar si la 20-30 de minute.
Am intrebat si eu medicul cat mai tine si cica maxim 1 luna-1 luna si jumatate. Si al meu sotz a inceput sa rada si a zis " dupa aia incep dintii" Dar dr ma asigurat ca la asa colici dintii sunt floare la ureche. Eu chiar nu pricep de unde frate atatia coloci ca eu nici cartofi nu pap dapai mite varza, mazare fasole sau alte lucruri de genul asta. Ce e drept suge ff des si cred ca e varza in burticul lui.
mami fericit de Dan Mihail